הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גב ורגליים

מצב
השרשור נעול

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
7hrw.jpg

בן 15 1.80 משקל 87 בערך במגמת עלייה (אני דווקא מתחיל לעלות נקי מה שלא תואם את הדיאטה)
היקף מותן 90 ומעלה איבדתי את החוט מדידה....

מתחיל טקסס מבוסס דדליפט (אוריאו עם חלב ברבאק) מקווה להוסיף מסה נכבדת לגב 😃
הפירסום בגלל שאני צריך ללמוד למבחן ומתי שלומדים למבחן תמיד מוצאים מה לעשות כדאי לא ללמוד p:

נערך לאחרונה:
אתה רוצה להמשיך מאסה ? ועוד אם אורואו וחלב ?

חחחח
איזה תאומים קטנים חחחח
סתם סתם
בהצלחה בתוכנית

ותסדר כבר את הסקוואט!

• פותח/ת השרשור
חחחח
איזה תאומים קטנים חחחח
סתם סתם
בהצלחה בתוכנית

ותסדר כבר את הסקוואט!
כן לצערי יש לי צ׳יקן לגס )׳:
הסקוואט יעשה קאמבק ובגדול בחיטוב

אתה עושה מסה מלוכלכת????
לא אני עושה טקסס מבוססת דדליפט על נייטרלי שמבוסס בחציו על סלטים. הרגע נשקלתי מסתבר שאני 88.5 ולא 87

כן לצערי יש לי צ׳יקן לגס )׳:
הסקוואט יעשה קאמבק ובגדול בחיטוב

לא אני עושה טקסס מבוססת דדליפט על נייטרלי שמבוסס בחציו על סלטים. הרגע נשקלתי מסתבר שאני 88.5 ולא 87
תישקל בבוקר אחרי פיפי לא עכשיו

אם אתה מתכוון להמשיך במסה תעשה לעצמך טובה ותבנה תפריט
גב רחב בהצלחה

איך אתה מתחיל עכשיו מסה?
כבר אין לך לאן לעלות במשקל.

• פותח/ת השרשור
אתה במשקל יחסית גבוה, לכמה אתה מצפה להגיע?
אין מטרה ספיציפית אני אוכל בהתאם לדרישות של התוכנית על מנת להתאושש ואעלה בהתאם אני מנחש שאגיע לתחרות עם יכולת לחתוך ולהישקל עד 90 אבל מעדיף שלא כי לא אכפת לי מהקטגוריות משקל ולכן אכנס בעד 100...

אין מטרה ספיציפית אני אוכל בהתאם לדרישות של התוכנית על מנת להתאושש ואעלה בהתאם אני מנחש שאגיע לתחרות עם יכולת לחתוך ולהישקל עד 90 אבל מעדיף שלא כי לא אכפת לי מהקטגוריות משקל ולכן אכנס בעד 100...
הורידו את הסמיילי המתאבד אבל דמיין שיש פה אחד

• פותח/ת השרשור
חחח הדגשתי את ה״עד״ הכוונה היא ל91-92 קילו אחרי העמסה לפני התחרות (9 שבועות) לא ל-100 @ron121 @Creepy horse @NoseBleed @Psycho

בהחלט צברת מאסה וקצת דחיסות מהפעמים הקודמות, אבל גם די הרבה שומן.לדעתי צא לחיטוב, התחרות עוד חודשיים, או שתרד עד 82.5, ותעמיס אחרי השקילה, או שכנס עד 90 ותתאמן כרגע +- סטטי במשקל גוף.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית