הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גב ורגליים

מצב
השרשור נעול
ככל שאתה ׳שמן יותר׳ ככה יהיהלך קל יותר ומהר לרזות ( בתקופה הראשונית כמובן) לכן מסה מלוכלכת זה לא דבר כל כך מחריד.
זבל תעשייתי יש בכל אוכל כיום. אני לא המלצתי לאכול אוריאו וחלב כל היום, אבל לומר שאתה תשמין מזה יותר מאשר לאכול אוכל ׳בריא׳ זה מגוכח.
תספר לי בבקשה כמה כמה קל לרדת במשקל כשאני כבר עברתי את ה 20 אש בהרבה

מניסיון שלי ההתחלה הכי קשה אבל כשאתה כבר לכוון ה15 אש נהיה יותר ויותר קל לחטב

• פותח/ת השרשור
תספר לי בבקשה כמה כמה קל לרדת במשקל כשאני כבר עברתי את ה 20 אש בהרבה

מניסיון שלי ההתחלה הכי קשה אבל כשאתה כבר לכוון ה15 אש נהיה יותר ויותר קל לחטב
למזלי הגנטיקה שלי באה לטובתי אני מתחטב די בקלות ומהר כל עוד אני עוקב אחרי התפריט. (לא״ש סביר 13-16)

לעזאזל איך אתה יודע כמה טוב אתה מתחטב אם אתה שמן ולא חטוב?
אלי סתם שאלה אתה לא יודע איך הולכים החיטובים שלך? להכיר את הגוף שלו אחרי חיטוב או שניים כולם יכולים גם אם כרגע הם לא חטובים...

אלי סתם שאלה אתה לא יודע איך הולכים החיטובים שלך? להכיר את הגוף שלו אחרי חיטוב או שניים כולם יכולים גם אם כרגע הם לא חטובים...
נראה תתמונה שלו חטוב...חוב לראק מתאים פה באמת

לקח לי שלושה חיטובים ודיאטה אחת רגילה להבין איך זה עובד אצלי

באמת שאני לא מבין איך אנשים פה תומכים בזה שימשיך לעלות ..... ואף אחד לא בא ופשוט אומר תוריד חיטוב .
הילד 87 קילו 22-24 אחוז שומן ... בשביל מה לעלות עוד ? שיזרק עוד לשומן ?
המצב כבר כזה שאם אוראו או בלי אתה צריך להוריד חיטוב אחי ... ובעיקר שתכף קיץ !
הרצון להרים משקל על מוט עובר כל גבול ... אתה צריך להעלות את מסת השריר לא את מסת השומן .

באמת שאני לא מבין איך אנשים פה תומכים בזה שימשיך לעלות ..... ואף אחד לא בא ופשוט אומר תוריד חיטוב .
הילד 87 קילו 22-24 אחוז שומן ... בשביל מה לעלות עוד ? שיזרק עוד לשומן ?
המצב כבר כזה שאם אוראו או בלי אתה צריך להוריד חיטוב אחי ... ובעיקר שתכף קיץ !
הרצון להרים משקל על מוט עובר כל גבול ... אתה צריך להעלות את מסת השריר לא את מסת השומן .
א. מלא אמרו לו כבר
ב. ובעיקר שתכף קיץ? מי אמר שצריך להיות חטוב דווקא בקיץ? מה אם הוא יחטב ויסיים חיטוב במאי הוא לא יתחיל מסה משם כי קיץ? מה זה השטות הזאת?

א. מלא אמרו לו כבר
ב. ובעיקר שתכף קיץ? מי אמר שצריך להיות חטוב דווקא בקיץ? מה אם הוא יחטב ויסיים חיטוב במאי הוא לא יתחיל מסה משם כי קיץ? מה זה השטות הזאת?

מזתומרת אז למתי אתה מחטב לחורף ?
ואפחד לא אמר שלמאי צריך לבוא חטוב .. שיא הקיץ מתחיל יוני ... ורק אם יתחיל לרדת עכשיו הוא יגיע לאחוז שומן נמוך לחודש הזה ...[ זה במקרה שהוא רוצה להיות 12-13 ]

מזתומרת אז למתי אתה מחטב לחורף ?
ואפחד לא אמר שלמאי צריך לבוא חטוב .. שיא הקיץ מתחיל יוני ... ורק אם יתחיל לרדת עכשיו הוא יגיע לאחוז שומן נמוך לחודש הזה ...[ זה במקרה שהוא רוצה להיות 12-13 ]
למה לחטב דווקא לקיץ? כדי לזכות בהערכה מצוציות ראנדומליות בים? לדעתי רק אם מרגישים רע עם המראה, לא כדי שבים ייראו את הקוביות שלך

למה לחטב דווקא לקיץ? כדי לזכות בהערכה מצוציות ראנדומליות בים? לדעתי רק אם מרגישים רע עם המראה, לא כדי שבים ייראו את הקוביות שלך
כל אחד ומטרה שלו אבל זה די ברור מאליו שרוב המפתחי גוף ואני מדבר אלינו שלא מתחרים גם, מתחטבים לקיץ ולא לחורף ולמה זה ? שיקולים שלי למשל, בקיץ אני מסתובב חצי ערום רוב הזמן לעומת החורף שאני לא מוריד חולצה

אם אתה מרגיש בסדר אם המראה שלך אז אין סיבה שתחטב ... אני מעדיף להיות חטוב בקיץ כי יש ים וגם כי הולכים אם קצר ....
יש אנשים שלא אכפת להם ... זה הדעה שלך וזאת שלי . זה הכל

עניין ממש דפוק הקיץ וחורף הזה .. למה בחורף לא מורידים חולצה למשל שחם פתאום ? אלוהים ישמור..

לעניינך אחי משהו מוזר כאן מאוד , אתה תקוע בראש של רק להרים כמה שיותר בלי לשים זין על אחוזי שומן ועל איך שאתה נראה .

אני אומר תחטב ל 15-14 ככה אפילו ולא רוצה ללכת נגד התוכנית שלך אבל אולי תעבור לפיצולים?

• פותח/ת השרשור
הרצון להרים משקל על מוט עובר כל גבול
אתה תקבע מי לי מה אני רוצה?
ואני חושב שהרצון להיראות טוב עובר כל גבול אצל אנשים מסוימים (סטרואידים, חיטובים שגורמים לך להרגיש חרא וייבושים, דאגה מתמדת לגבי המראה שזה די נשי אבל הי אני מי שבחר את זה שיהיה לו לבריאות)

אני אומר תחטב ל 15-14 ככה אפילו ולא רוצה ללכת נגד התוכנית שלך אבל אולי תעבור לפיצולים?
אז אתה אומר...
לא אני לא רוצה רשימת מכולות במקום התוכנית אימונים שלי .

זה אשכול שנפתח משיעמום + אם כבר המטרה היא לעלות במסה וזה כן קורה לא אכפת לי באמת איך זה נראה בסופו של יום (אם כמה שקשה לכם להבין).

הנה החוב לראק :
edh8.jpg

נאמר לי פה שה כ-13% והמשכתי משהו כמו שבוע וחצי אחרי זה ככה שירדתי עוד טיפה... לא זוכר כמה שקלתי פה 76-78 אם אני לא טועה.

@incin אפשר לנעול למה האשכול מיצה את עצמו (כל תגובה מופיעה פה 3 פעמים )

אתה תקבע מי לי מה אני רוצה?
ואני חושב שהרצון להיראות טוב עובר כל גבול אצל אנשים מסוימים (סטרואידים, חיטובים שגורמים לך להרגיש חרא וייבושים, דאגה מתמדת לגבי המראה שזה די נשי אבל הי אני מי שבחר את זה שיהיה לו לבריאות)

אז אתה אומר...
לא אני לא רוצה רשימת מכולות במקום התוכנית אימונים שלי .

זה אשכול שנפתח משיעמום + אם כבר המטרה היא לעלות במסה וזה כן קורה לא אכפת לי באמת איך זה נראה בסופו של יום (אם כמה שקשה לכם להבין).

הנה החוב לראק :
edh8.jpg

נאמר לי פה שה כ-13% והמשכתי משהו כמו שבוע וחצי אחרי זה ככה שירדתי עוד טיפה... לא זוכר כמה שקלתי פה 76-78 אם אני לא טועה.

@incin אפשר לנעול למה האשכול מיצה את עצמו (כל תגובה מופיעה פה 3 פעמים )
זה לא 13

אני לא בא להגיד לך מה אתה רוצה או מה לעשות ... העלית תמונה שלך ... כתבתי את דעתי וזה הכל תעשה מה שאתה רוצה .

ועל הדרך אני יגיד שבתמונה ההיא אתה לא 13 אחוז שומן יותר לכייון ה16 [ יש גם אפקט של אינסטגרם ] אמרת 77 קילו ? היום 87 ?
נראה שהעלית מסת שומן נחמדה מאוד בזכות האוראו אם חלב שלך ... בהצלחה בתחרות .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית