עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתיחחחח מתאר לעצמי שהם לא אכלו אוראו עם חלב
יכול פשוט להגיד לי אם הם עשו או לא ? כי הרבה אומרים לי לעשות מפני שזה חקדם אותי למטרה לפני מה שאתה אומר נראה שהם לא עשו אבל לא כתוב בבירור כן או לאSS זה תכנית כוח כמו שהם ניראים הם לא חסידי תכניות כוח הם עובדים פיצולים abc אוו אפילו abcde
תכנית נפח זה מה שבאמת מביא תוצאות מבחינת
היפרטרופיה
תודהלדעתי לא
יש לך דרך להוכיח את זה? כי לא נראה לי שאתה צודקמזה משנה אם הם עשו ss או לא? אני יכול להגיד לך שהרבה באדיבילדרים התכנית הראשונה שלהם הייתה תכנית כח , כדי שיתחזקו בהתחלה ואז יעברו לפיצולים , ואני לא מתאמן כח אני abc שלא תחשוב שאני אומר לך אתזה בגלל שאני עובד כח
למה אתה לא עושה כח?מזה משנה אם הם עשו ss או לא? אני יכול להגיד לך שהרבה באדיבילדרים התכנית הראשונה שלהם הייתה תכנית כח , כדי שיתחזקו בהתחלה ואז יעברו לפיצולים , ואני לא מתאמן כח אני abc שלא תחשוב שאני אומר לך אתזה בגלל שאני עובד כח
ג'ף סייד ואלון גבאי לא מזריקים (לטענתם), זיז נתפס מזריק אבל הכחיש,כשאתה מוזרק יש עדיפות לפיצולים
באמתזיז טען שהוא טבעי? חחחג'ף סייד ואלון גבאי לא מזריקים (לטענתם), זיז נתפס מזריק אבל הכחיש,
בכל מקרה הוא מתכוון בכללי למפתחי הגוף ה"אסתטים, פיטנס" אז אין טעם להכנס לויכוח אם הם טבעיים או לא, והאשכול הזה מחזיר אותנו לויכוח של אשכול אחר אם תזוכר...
בכל מקרה זה שאלה שאף אחד פה לא יכול לענות עליה וגם לא רלוונטית כלכך.
אלון עושה ab
A חזה כתפיים אחורית
B רגליים גב קידמית
גף עושה משהו גם בסגנון..או abc
בכל מקרה אם אתה עדיין בפלטה אחת בתרגילים הגדולים הייתי כן ממליץ לך ss
כן טען, חשבון אינטרנט שלו נפרץ ומשכו משם תמונה שלו מזריק לתחת ואחר כך טען כתגובה שהיה חולה או משהו, אחרכך רמז שהוא לוקח שאמר שתאילנד זה מקום קטלני לקניית דיאנהבול וכאלהבאמתזיז טען שהוא טבעי? חחח
וגם גבאי וסעיד מזריקים נו באמת
צודק אבל בתאכלס אין מה להשוות בין קלן להורמונים...משתמשי קלן נחשבים טבעים וזה לא המקרה פה 😃גםאם הם לא מוזרקים הם מישתמשים בקלן אפדרין וחבריהם
האמת שאין לי דרך להוכיח את זה , אבל אני בטוח ב100% שרוני קולמן עבד תקופה מסויימת כח , והוא גם דיבר עלזה בסרטון מסויים ששכחתי את שמו 😕יש לך דרך להוכיח את זה? כי לא נראה לי שאתה צודק
מישהו פה אמר באיזה דיוןחושב שפסיכו, שהוא התחיל כליפטר,האמת שאין לי דרך להוכיח את זה , אבל אני בטוח ב100% שרוני קולמן עבד תקופה מסויימת כח , והוא גם דיבר עלזה בסרטון מסויים ששכחתי את שמו 😕
הבנצ' שלי 50 הסקוואט שלי מאוד נמוך 30 הדדליפט 70 אני עושה הכל 8 חזרות ומספר סטים כל תרגיל שונה אני עובד בפיצול ABמישהו פה אמר באיזה דיוןחושב שפסיכו, שהוא התחיל כליפטר,
אבל בכל מקרה כמו שאמרתי מיקודם אם הבנץ שלך 50 הסקוואט שלך 70 והדד ליפט שלך 60 אז זה די ברור שיהיה יותר יעיל תכנית בסגנון ss מאשר פיצול abc
הבנצ' שלי 50 הסקוואט שלי מאוד נמוך 30 הדדליפט 70 אני עושה הכל 8 חזרות ומספר סטים כל תרגיל שונה אני עובד בפיצול AB
עכשיו הדבר שהכי חשוב לי זה גוף אני יעשה שאת מה שיביא אותי יותר מהר לגוף (אני מטר 71-72 משקל 60 עד לפני חודשיים 53) אני 11% שומן אולי 12% וממש לא בא לי לעלות אחוזי שומן (רוצה אפילו לרדת) ולפי מה שהבנתי בSS מעלים גם שומן והגוף לא מתפתח כל כך אז מה אתה ממליץ לעשות