ייעוץ ג'ף סייד זיז אלון גבאי וכו...

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך
כמובן שבתוכניות נפח אתה תעבוד יותר וב על היפוטרפיה מאשר תוכניות כוח ... אולי אתה עובד אם משקל נמוך אבל טכניקה נכונה ואיטית וכיווצים וככה השריר מקבל גירוי חזק ברגע שכבר שורף ואתה ממשיף עוד זה מה שיגדיל לך את השריר .
חוץ מיזה שבתוכנית AB רגילה אפשר להעלות במשקלי עבודה ולהגיע למשקלים נחמדים אבל זה לא הקטע ...
רוב הפורום כאן תקוע בזה שאם אתה לא מרים כבד לא תיגדל .... כמובן שצריך להרים כבד .. אבל אתה גם לא תיגדל אם תנוח 20 דקות בין סט לסט לא משנה כמה כבד הוא .... איזה גירוי אתה נותן כאן לשרירים אם אתה נח חצי שעה כל סט ?

חוץ מיזה המידע של ריפטו כבר מסתובב באינרנט כמה זמן ? 30-40 שנה ? אם כל הכבוד שהוא היה בודיבילדר ומאמן כושר ... המידע הזה מיושן חברים .

1) החבר'ה הנ"ל מושפעים הרבה יותר מתזונה ותוספים\חומרים מאשר תכנית האימונים (לא שאני מזלזל במשהו).
2) תכנית כמו ss עצימה ולא מתאימה לתזונה ולצורת החיים שלהם.

שאלה בעייתית מהשורש.

כמובן שבתוכניות נפח אתה תעבוד יותר וב על היפוטרפיה מאשר תוכניות כוח ... אולי אתה עובד אם משקל נמוך אבל טכניקה נכונה ואיטית וכיווצים וככה השריר מקבל גירוי חזק ברגע שכבר שורף ואתה ממשיף עוד זה מה שיגדיל לך את השריר .
חוץ מיזה שבתוכנית AB רגילה אפשר להעלות במשקלי עבודה ולהגיע למשקלים נחמדים אבל זה לא הקטע ...
רוב הפורום כאן תקוע בזה שאם אתה לא מרים כבד לא תיגדל .... כמובן שצריך להרים כבד .. אבל אתה גם לא תיגדל אם תנוח 20 דקות בין סט לסט לא משנה כמה כבד הוא .... איזה גירוי אתה נותן כאן לשרירים אם אתה נח חצי שעה כל סט ?

חוץ מיזה המידע של ריפטו כבר מסתובב באינרנט כמה זמן ? 30-40 שנה ? אם כל הכבוד שהוא היה בודיבילדר ומאמן כושר ... המידע הזה מיושן חברים .
אתה כמעט מוביל בכמות השטויות לפוסט בודד.
חבל שלא המשכת.
1) החבר'ה הנ"ל מושפעים הרבה יותר מתזונה ותוספים\חומרים מאשר תכנית האימונים (לא שאני מזלזל במשהו).

שאלה בעייתית מהשורש.
נכון.

דווקא מה שהוא אמר זה נכון,מאד חשוב לתת לשרירים TIME UNDER TENTION וזה אפילו יותר חשוב מלהרים משקל כבד
אתה כ"כ בינארי... אל תהיה!
מאוד חשוב לתת לשרירים זמן תחת עומס אך יותר חשוב שיהיה עומס.
אין כיום מפתחי גוף שתרגילי הכח במתכונת הסטנדרטית אינם מהווים אצלם המוטיב המרכזי בשיגרת האימונים. ללא בנץ'/פרס/סקוואט/דדליפט כבד תישאר ללא מסת שריר מכובדת.

שאלה בעייתית מהשורש.

איזה ענליטי אתה !

וואלק אחי שקרנים כל הפורום הזה.
אל תאמינו פה לאף אחד, סתם קונספירציה של ריפטו, הם כולם מכורים ואי אפשר לעלות מאסה בתכניות כוח.
אם אתה רוצה לגדול אח שלי חייב לתת תשומת לב לכל שריר בנפרד ולהדגיש אותו.

כל מי שאומר שאי אפשר לגדול מתוכנית כוח מתעלם לגמרי מProgrresive overload ושזה עובד ומוכח

Dont fuck with science 😖

כל מי שאומר שאי אפשר לגדול מתוכנית כוח מתעלם לגמרי מProgrresive overload ושזה עובד ומוכח

Dont fuck with science 😖
אחי מה המדע האלה מבינים ראית פעם מדען ס1ס? לך תשאל את יוסי מהמכון שלי, יש לו יד 50 והוא לא עושה משקלים כבדים.......................

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית