הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המסע לגיאורגיה 2015 - אליפות אירופה בפאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
אני חושב שדווקא אתה אמור לתפקד יותר טוב
אין כבדות כי אין פחמימות וגם יותר חלבון במערכת שזה תמיד יכול לעזור.

כן כואב לי מהמוט חח
שיניתי מנח מHB לLB בGM

הולך ממש טוב, לא חשבתי שבלי פחמימות אני אוכל לתפקד
ויש מצב שאני אפילו מרגיש יותר טוב ככה, הזוי, זה כמו שהוא מתאר בספר
המאגרים עדיין מלאים יחסית, חכה עוד שבועיים.

עצימות יבוא אחרי העמסה (המטרה של האימון הזה להרים כמה שיותר משקל)
נפח מימים הדלים
ו 2 קורספיט בימים הדלים לדילול גליקוגן ושריפת שומן

אין ספק שיותר קל להרים משקל אחרי שאכלת טוב. מצד שני, גם אימון הנפח שלך הוא לא ממש משחק ילדים ולפחות אינטואטיבית זה נשמע לי כמו משהו שאמור להיות קשה אם מגיעים מדוללים (פלוס גרעון קלורי).

כן כואב לי מהמוט חח
שיניתי מנח מHB לLB בGM

הולך ממש טוב, לא חשבתי שבלי פחמימות אני אוכל לתפקד
ויש מצב שאני אפילו מרגיש יותר טוב ככה, הזוי, זה כמו שהוא מתאר בספר
יש סירטון טוב של גוד מורנינג?

פחמימות לפני אימון כוח לא כזה קריטי

וואלה , לי זה מאוד עוזר .
יש לך מחקרים או עזוב תביא לי כמה ספורטאי עלית שחיים בלי פחמימות .

אני אשמח להתבדות אבל זה דיאטה שלא מתאימה לספורטאים .

וואלה , לי זה מאוד עוזר .
יש לך מחקרים או עזוב תביא לי כמה ספורטאי עלית שחיים בלי פחמימות .

אני אשמח להתבדות אבל זה דיאטה שלא מתאימה לספורטאים .

עידן מה הקשר? אימון משקולות באמת לא דורש הרבה פחמימות.

סט ממוצע דורש משהו כמו 2.5 גרם פחמימות, אז אימון ממוצע לא יקח יותר מ 40 גרם פחמימות.
זה נכון אבל יש כמה דברים מעבר, כמו:

1. באילו ספורטאים מדובר? משקולות? לדוגמה לאתלטים שהמטרה העיקרית שלהם מתבססת על המעגל האירובי, פחמימות מהוות פאקטור עיקרי.
2. תלוי אילו סטים עושים, אם אלו סטים מרובי חזרות הגוף ידרוש יותר פחמימה (לדוגמה אימוני דילול או קרוספיט ודומיו)
3. יש אנשים שלא יכולים ללא פחמימה כי הם נתקלים בנפילות סוכר לעיתים קרובות, רעב, חוסר ריכוז ועוד המון דברים דומים.

נכון, אני לא מדבר על תזונה כללית עכשיו. רק על זה שפחמימות לפני אימון כוח זה לא קריטי, כמו ש barbell אמר.

משה אני לא מכליל על 100% מהאוכלוסייה, אבל הרבה פעמים נפילות סוכר רעב וחוסר ריכוז הם דווקא תוצאה של צריכת פחמימה ולא של המנעות ממנה או החלפה שלה בחלבון ושומן

משה אני לא מכליל על 100% מהאוכלוסייה, אבל הרבה פעמים נפילות סוכר רעב וחוסר ריכוז הם דווקא תוצאה של צריכת פחמימה ולא של המנעות ממנה או החלפה שלה בחלבון ושומן

עודד יש לך רשימה של ספורטאי עלית שזו התזונה שלהם ?

זה יכול להיות נכון ברגע שמדברים על פחמימה עם GI גבוה שנצרכת לבדה (כי שומן וחלבון משנה את כל הסיפור). כשאנחנו מדברים על אנשים מתאמנים זה לא נפוץ בד"כ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית