אני יודע את ההבדל, פשוט בשני המקרים כדי לקחת הפסקה, בovertraining ההפסקה חייבת להיות ארוכה יותר, עברתי את מבחן הטרול?
באף אחד מהם לא לוקחים הפסקה. הפסקות זה לבודיבילדרים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע את ההבדל, פשוט בשני המקרים כדי לקחת הפסקה, בovertraining ההפסקה חייבת להיות ארוכה יותר, עברתי את מבחן הטרול?
איזה חמוד אתה תאמין לי, כבר הבנתי שמבחינה רגשית אתה איפשהו בגיל 10 ככה שאתה לא מבין מתי שרושמים דבר כזה בצחוק, אולי הייתה לך ילדות קשה, אני לא פסיכולוג. אין לי שום סיבה לנסות לפגוע בך, אני רק פוגע במי/מה שמנסה לפגוע בי 😘__________________________________
והנה, גם בהודעה זו אתה מנסה להוכיח את עצמך ומספר על עצמך. חבוב, אני לא הפסיכולוג שלך. אגב, מעניין מאיזה פגם פסיכולוגי חמור נובעת הגחמה הזו של לנסות לפגוע בי, במקומך הייתי שוקל טיפול או לפחות ייעוץ מסוג כלשהו(אני גם בטוח שיהיו חברי פורום שלא יתנגדו להקשיב, ולנסות לעזור לך. במידה ואתה מעוניין אני אשלח לך את כתובת המסנג'ר של אלכס\רן בהודעה פרטית).
בעצת אלכס, סט אחד של סקוואט? איפה? למה?
אתה מתכוון לחימום?
למה לא לעשות דילואד?דילואד זה ל pussies. אימון הבא תעשה כבר 5 בלי כל הזבל שאתה עושה לפני, ואימון אחרי זה תעשה 177.5, ואם זה לא יילך, לך על תוכנית חדשה.
את הגוד מורנינג אתה עושה עם הברכיים לא זזות או זזות קדימה?
לא, עם ברכיים נעולות \ לא עם ברכיים נעולות?לא עם ברכיים נעולות