הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המסע לגיאורגיה 2015 - אליפות אירופה בפאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
תשמע.. אתה אחד התותחים הכבדים פה, וזה לא בא ברגל.
יש מצב שאטריד אותך לכמה דקות במסן? הניסיון שלך יכול למנוע ממני טעויות.

אנחנו ספורטאי עלית? מה אתה רוצה לבסס טענה כמו שהפרסומאי למזרונים של ווינגייט עשה, אם זה טוב להם זה טוב בשבילנו?

לא אני רוצה להדגיש שזה תזונה שמתאימה לאנשים שלא עושים פעילות עצימה (מתאימה פחות) .
למה אתה מתאמן בשיטה שאתה מתאמן ?

אני לא יודע אם היא לא בדיוק מתאימה, יש הרי ספר שלם שנקרא the anabolic diet for powerlifters אז כנראה שיש דרך להתאים אותה, אבל אם אתה מדבר על ספורטאי אינדורנס אז זה בטוח לא מתאים.
בקשר לשאלתך, אני מתאמן בשיטה הזאת כי היא עובדת, מבוססת על ידע של אנשים עם ניסיון רב (וגם קצת מדע), ובנוסף היא נראת לי מאד הגיונית.

אני לא יודע אם היא לא בדיוק מתאימה, יש הרי ספר שלם שנקרא the anabolic diet for powerlifters אז כנראה שיש דרך להתאים אותה, אבל אם אתה מדבר על ספורטאי אינדורנס אז זה בטוח לא מתאים.
בקשר לשאלתך, אני מתאמן בשיטה הזאת כי היא עובדת, מבוססת על ידע של אנשים עם ניסיון רב (וגם קצת מדע), ובנוסף היא נראת לי מאד הגיונית.

העניין שלי הוא כזה , אם השיטה היא טובה אז אולי גם שווה לי לאמץ אותה .
אבל אם משתמשים בה רק אנשים שחשוב להם להיות חטובים אז כנראה היא לא בשבילי ...

לפי הבנתי זאת באמת הסיבה העיקרית שאנשים משתמשים בה (חוץ מאנשים שפחמימות באמת לא עושת להם טוב AKA רגישות לא טובה לאינסולין).

אימון B
סקווט לקופסא 165X6X3
פרס סתם עשיתי 40,60,80X3 ואז 90X1
קצת תרגול פאוורקלין

האמות והמפרקים שלי כואבים מהגריפר והאימון מתח של שבוע שעבר כשאני עושה דדליפט או לוחץ חזק את היד אז נחתי

הסקווט לקופסא http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=126944#post126944

נערך לאחרונה:
אימון B
סקווט לקופסא 165X6X3
פרס סתם עשיתי 40,60,80X3 ואז 90X1
קצת תרגול פאוורקלין

האמות והמפרקים שלי כואבים מהגריפר והאימון מתח של שבוע שעבר כשאני עושה דדליפט או לוחץ חזק את היד אז נחתי

אמרתי לך 😣

אגב, אני לא חושב שכדאי לך להשאר רק עם בוקס סקוואט. אתה תאבד את הטכניקה של הסקוואט החופשי.

אמרתי לך 😣

אגב, אני לא חושב שכדאי לך להשאר רק עם בוקס סקוואט. אתה תאבד את הטכניקה של הסקוואט החופשי.

האמת זה נראה לי יותר מהמתח כי גם הבייספס כואב
אני אעשה סקוואט חופשי אחרי העמסות

בנתיים 6 ימים דל פחמימה
העמסה ראשונה תתחיל ביום שישי בצהריים ועד שבת בערב 1000 גרם פחמימה

האמת זה נראה לי יותר מהמתח כי גם הבייספס כואב
אני אעשה סקוואט חופשי אחרי העמסות

בנתיים 6 ימים דל פחמימה
העמסה ראשונה תתחיל ביום שישי בצהריים ועד שבת בערב 1000 גרם פחמימה
אופס, ניראה לי שהתפלק לך איזה 0

העניין שלי הוא כזה , אם השיטה היא טובה אז אולי גם שווה לי לאמץ אותה .
אבל אם משתמשים בה רק אנשים שחשוב להם להיות חטובים אז כנראה היא לא בשבילי ...
זה עניין של בריאות, הרגשה והרכב גוף וכל ספורטאי יכול לעשות אותה עם מודיפיקציות. אם הדברים האלה לא מעניינים אותך (בלי ציניות יכול להיות שזה באמת לא מעניין אותך כרגע) אז חבל על הטרחה.

שבוע בלי פחמימות משקל בוקר 94 קילו (הנוזלים ממשיכים לצאת)

זה עניין של בריאות, הרגשה והרכב גוף וכל ספורטאי יכול לעשות אותה עם מודיפיקציות. אם הדברים האלה לא מעניינים אותך (בלי ציניות יכול להיות שזה באמת לא מעניין אותך כרגע) אז חבל על הטרחה.

איך לאכול את הכמויות שאתה אוכל זה בריא ? איך לשים את הגוף שלך תחת העומסים שאתה שם זה בריא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית