עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הכוונה?אני צריכה כי חשוב גם שזה יהיה יחסית קרוב לבית - יש לי סדר יום עמוס ואני מבקרת הרבה במכון מה הכוונה?
אני חושב שהיא מתכוונת להערה בדבר ה"תשכחי מהמכונות".מה הכוונה?
אני יודע.אני חושב שהיא מתכוונת להערה בדבר ה"תשכחי מהמכונות".
הודיה: כדאי שתלמדי את אמנות הציטוט, ראי הקישור הזה.
אה, אוקיי. הודיה, תשכחי ממה שאמרתי לך 😃רציתי שתלמד לבד 📢
נכון יהושע (ויש! הצלחתי! (; אני נורא גרועה בזה)אני חושב שהיא מתכוונת להערה בדבר ה"תשכחי מהמכונות".
לא היה קורה.רציתי שתלמד לבד
חלקית. שימי לב שבגלל שציטטת מה שמישהו ציטט התחלפו השמות, מה שאני כתבתי מופיע כאילו דורון כתב, ולהיפך. מבולבלת? זה בגלל שאת לא עושה סקוואט!הצלחתי!
חלקית. שימי לב שבגלל שציטטת מה שמישהו ציטט התחלפו השמות, מה שאני כתבתי מופיע כאילו דורון כתב, ולהיפך. מבולבלת? זה בגלל שאת לא עושה סקוואט!
מבולבלת? זה בגלל שאת לא עושה סקוואט!
שוב התבלבלת.לעזאזל!
😃
(אגב, עשיתי היום סקווטים) אבל בשיעור, לא בטוחה אם זה נחשב בעיניכם או לא ((;
לעזאזל!
😃
(אגב, עשיתי היום סקווטים) אבל בשיעור, לא בטוחה אם זה נחשב בעיניכם או לא ((;
זה דווקא לא רע אם השטויות שלי יירשמו על שימך 😃ציטטת אותי עם ציטוט של יהושע .
אני צריכה כל בוקר להכנס לאתר ולחפש איזה ציטוט שלך... 🤣 אין איזה אופציה כזו באתר??מבולבלת? זה בגלל שאת לא עושה סקוואט!
אה, תודה...😍אני צריכה כל בוקר להכנס לאתר ולחפש איזה ציטוט שלך...
זה דווקא לא רע אם השטויות שלי יירשמו על שימך 😃
עריכה: ועוד יותר טוב אם הסקוואט שלך יירשם על שמי.
יש לי הצעה בשבילךבנוסף חשבתי ללמוד משהו כדי ללמד כי אני ממש אוהבת המון המון סוגים של ספורט
ולא כדאי ל @יהושע60 שירשם לו חוה לרק על שמי.... 🏋️😅ואז ירשם לך חוב לראק, לא חבל ?
יש לי הצעה בשבילך
1. תמשיכי להתאמן בחדר הכושר הנוכחי עם אחת מהתכניות שתאמצי מהפורום
2. במקביל תתחילי ללמוד מורה לפילאטיס/יוגה.
אני יודעת שחצי צחקת, אבל בכל זאת - אני רוצה לעשות יותר אינטנסיבי ובמקום טוב לפני שאלמד ללמדיש לי הצעה בשבילך
1. תמשיכי להתאמן בחדר הכושר הנוכחי עם אחת מהתכניות שתאמצי מהפורום
2. במקביל תתחילי ללמוד מורה לפילאטיס/יוגה.
3. עד שאת מסיימת את הלימודים יש לך חיטוב מושלם וכל התלמידות לעתיד שלך משוכנעות שאם הן מגיעות 3 פעמים בשבוע לשיעור שלך הן יהיו חטובות כמוך!
😆
מהיכן את בארץ?אני יודעת שחצי צחקת, אבל בכל זאת - אני רוצה לעשות יותר אינטנסיבי ובמקום טוב לפני שאלמד ללמד