הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר ויוגה/פילאטיס

• פותח/ת השרשור
אני צריכה כי חשוב גם שזה יהיה יחסית קרוב לבית - יש לי סדר יום עמוס ואני מבקרת הרבה במכון מה הכוונה?

• פותח/ת השרשור
חלקית. שימי לב שבגלל שציטטת מה שמישהו ציטט התחלפו השמות, מה שאני כתבתי מופיע כאילו דורון כתב, ולהיפך. מבולבלת? זה בגלל שאת לא עושה סקוואט!

חלקית. שימי לב שבגלל שציטטת מה שמישהו ציטט התחלפו השמות, מה שאני כתבתי מופיע כאילו דורון כתב, ולהיפך. מבולבלת? זה בגלל שאת לא עושה סקוואט!

בסדר, יש התקדמות רצינית.
זה יפה, @הודיה

לעזאזל!

😃

(אגב, עשיתי היום סקווטים) אבל בשיעור, לא בטוחה אם זה נחשב בעיניכם או לא ((;
שוב התבלבלת.
ציטטת אותי עם ציטוט של יהושע .
לעזאזל!

😃

(אגב, עשיתי היום סקווטים) אבל בשיעור, לא בטוחה אם זה נחשב בעיניכם או לא ((;

אני מניח שאת מתכוונת לסקוואטים באוויר. אז את צודקת - זה לא ממש נחשב

• פותח/ת השרשור
כן! עכשיו הבנתי באמת!

נסו אותי

בנוסף חשבתי ללמוד משהו כדי ללמד כי אני ממש אוהבת המון המון סוגים של ספורט
יש לי הצעה בשבילך
1. תמשיכי להתאמן בחדר הכושר הנוכחי עם אחת מהתכניות שתאמצי מהפורום
2. במקביל תתחילי ללמוד מורה לפילאטיס/יוגה.
3. עד שאת מסיימת את הלימודים יש לך חיטוב מושלם וכל התלמידות לעתיד שלך משוכנעות שאם הן מגיעות 3 פעמים בשבוע לשיעור שלך הן יהיו חטובות כמוך!
😆

• פותח/ת השרשור
יש לי הצעה בשבילך
יש לי הצעה בשבילך
3. עד שאת מסיימת את הלימודים יש לך חיטוב מושלם וכל התלמידות לעתיד שלך משוכנעות שאם הן מגיעות 3 פעמים בשבוע לשיעור שלך הן יהיו חטובות כמוך!
😆
אני יודעת שחצי צחקת, אבל בכל זאת - אני רוצה לעשות יותר אינטנסיבי ובמקום טוב לפני שאלמד ללמד

אני חושב שהבעיה היא תפיסתית ולאו דווקא בעיה הגדרה.

נשים לא צוברות מסת שריר בדומה לגברים. בנוסף לכך, בחיטוב(!) את לא תעלי במסת שריר, לפחות לא כזו שניתן לזהות ברמה החיצונית. מה שיקרה הוא שהמסת שריר תישמר רק אם תהא מופעלת מספיק עצימות לשרירים באינטרוולים שיאפשרו התאוששות מקסימלית - זאת אומרת להרים את אותם משקלים גם באימון הבא.

מה שאני מנסה להגיד הוא שאת לא תהפכי למיס אולימפיה, ממש לא. מה שכן יקרה זה שאת תהפכי ליותר "מוצקה", "יבשה", "חטובה" ופחות שומן באופן כללי. אני חושב שמדובר בדרך הכי טובה אל עבר המטרה שלך.

כמובן שאת יכולה לעשות פילאטיס ויוגה כאוות נפשך, אבל כשתיהיי מורה תוכלי להסביר למתאמנות איך באמת הגעת לגוף ואיפה הפילאטיס נכנס לעניין. אני מבטיח לך שהן יעריכו אותך הרבה יותר, בהנחה והן יעבדו לפי הכללים שפרוסים לרווחה בפורטל קילוגרם.

Back
למעלה תחתית