הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לוקחים הפסקה לפעמים?

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אני מעוניין לבצע בדיקות דם שגרתיות השבוע, ולאור אילוצים נראה שאני אצטרך לנוח קצת מאימונים. תוקע לי את ההתקדמות, חבל.

האם אתם לוקחים מדי פעם הפסקה של שבוע מהאימונים? מרגישים שזה תורם לכם? אתם מרגישים שאתם צריכים את זה?
ואם לא, למה?

לא לוקח הפסקה מי אימונים כי אני מכור..
וכן זה תוקע התקדמות..

היה לי פעם פעמים שלקחתי מי אילוצים כאלה ואחרים של שבוע מנוחה וראיתי רק שיפור בכוח.. ומראה אחרי אימון הראשון אחרי הפסקה.

בעיקרון, אני לוקח הפסקות שאני בחו"ל\עבודה עמוסה \ מחלה כלשהי\פציעה. אני משתדל להתאמן בתדירות גבוהה שאני יכול (כי אין לי את כל הזמן שבעולם) אבל אם אני מרגיש שאני מתחיל להתקרב ל"overtraning" אני משתדל לקחת יומיים שלשה מנוחה אולי לעשות מסאז\ג'קוזי\סאונה ...

• פותח/ת השרשור
בעיקרון, אני לוקח הפסקות שאני בחו"ל\עבודה עמוסה \ מחלה כלשהי\פציעה. אני משתדל להתאמן בתדירות גבוהה שאני יכול (כי אין לי את כל הזמן שבעולם) אבל אם אני מרגיש שאני מתחיל להתקרב ל"overtraning" אני משתדל לקחת יומיים שלשה מנוחה אולי לעשות מסאז\ג'קוזי\סאונה ...
מה עם שבוע? יצא לך לקחצ מנוחה ארוכה כזאת על דעת עצמך?

אני 'לוקחת' חופש רק כשאני חולה.. ואני מרגישה ממש רע עם עצמי, לא בנוח עם הגוף שלי וממש מבואסת. כשאני חוזרת לחד"כ זה בד"כ קשה אבל אני ממש שמחה שהבראתי ואני יכולה לחזור לשגרה.. (תתפלא כמה הייתי חולה בחצי שנה האחרונה :( )

בשביל בדיקת דם שגרתית לא הייתי עוצר את כל ההתקדמות. פשוט מבצע אותה ולוקח בחשבון שערכים מסוימים יצאו עם סטייה.
אני כמו נדב, לוקח חופש רק כשאני בחו"ל (וגם את זה משתדל לתזמן אחרי תחרות, או פיק כלשהו באימונים), או מצב רפואי וכו'

אתמול חזרתי לאימון אחרי ששבוע לא התאמנתי (אנטיביוטיקה + עקירת שן כירורגית), והייתי בטוח שאני יורד קצת.
אמנם לא העליתי משקלים כי לא רציתי למתוח את הגבולות כל כך מהר, אבל הצלחתי לעשות בדיוק מה שעשיתי לפני ההפסקה.
בכללי, אני לא עושה הפסקות יזומות - אבל אני מאמין שהן תורמות המון ושחייבים לקחת אותם מדי פעם, זה רק עוזר לכושר.
אני עדיין עובד על עצמי בשביל אשכרה לקחת חופשות יזומות..

אם אתה לא מתכונן לתחרות הקרובה אז זה בסדר גמור 😃
אם אתה בונה על התחרות הייתי דוחה את הבדיקות... (אלא אם זה קשור למשהו חשוב ולא סתם בדיקה שגרתית)
גם אחרי שבוע הפסקה אתה תחזור לעצמך בכיף ומהר...
למרות שזה תלוי בתזונה שלך... אז שמור עליה טוב!

אני הייתי אמור להתחרות בתחרות הקודמת ושבועיים לפני בערך
יצאתי לטיול שנתי של שבוע ולא אכלתי שם טוב בכלל...
ושחזרתי היה לי ממש קשה להשתקם וגם בסוף לא התחרחתי בגלל זה... (תחשוב שצריך עוד שבוע מנוחה לפני ולבדוק סינגלים...)

אין בעיה לקחת הפסקה לדעתי כל עוד היא מתוכננת, שבוע קל אחרי סבב של תוכנית. אני אישית מסיים היום סבב והולך לתת שבוע קל, אבל לדעתי האישית להתאמן במשקלים קלים הרבה יותר חשוב ומועיל מאשר הפסקה כללית של שבוע. לא הייתי מפסיק התקדמות עקב בדיקת דם.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה לקחת הפסקה לדעתי כל עוד היא מתוכננת, שבוע קל אחרי סבב של תוכנית. אני אישית מסיים היום סבב והולך לתת שבוע קל, אבל לדעתי האישית להתאמן במשקלים קלים הרבה יותר חשוב ומועיל מאשר הפסקה כללית של שבוע. לא הייתי מפסיק התקדמות עקב בדיקת דם.
אולי אני באמת אעשה שבוע קל. איך אתה מסתדר שם עם רק כלוב אחד? ח״כ מאווד המוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית