הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לטונה

• פותח/ת השרשור golagol
  • פורסם בתאריך

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
עד היום אכלתי כל יום טונה כבר איזה שנה בערך לא עלה על דעתי בכלל להסתכל על כמות הנתרן בטונה שהוא 400
עכשיו השאלה אם יש בעיה כל שהיא עם זה ?
אני ממש גמיש ככה שכל מה שתזרקו לי שיתאים לי מבחינת חלבון וקלוריות אני יחליף אותו חוץ מחזה עוף שאני אוכל כבר שלוש ארוחות ביום ובשר בקר שאני מעדיף לא לאכול כל יום מטעמי בריאות , ככה שהשאלה בעצם איזה עוד דג יכול להיות תחליף טוב לטונה ?
חחח וחוץ מסלומון שהוא יקר מידי !
תודה רבה

נערך לאחרונה:
כדאי לך גם להפסיק עם כלכך הרבה טונה בגלל ריכוזי כספית גבוהים שנמצאו בשימורי טונה, תבדוק על זה, זה היה בחדשות לא מזמן אם אני לא טועה.
ואתה יכול להחליף את זה בגבינה צהובה 9% , 2 קופסאות קוטג', 250 גרם גבינה לבנה... פתח את המקרר תסתכל 😃

כדאי לך גם להפסיק עם כלכך הרבה טונה בגלל ריכוזי כספית גבוהים שנמצאו בשימורי טונה, תבדוק על זה, זה היה בחדשות לא מזמן אם אני לא טועה.
ואתה יכול להחליף את זה בגבינה צהובה 9% , 2 קופסאות קוטג', 250 גרם גבינה לבנה... פתח את המקרר תסתכל 😃
הייתי מציע לך להפסיק להסתכל בחדשות לגבי כל מה שקשור לתזונה.. את יכולה להריץ חיפוש פה בפורום לגבי עניין הכספית והטונה.

לגבי הנושא, לא רואה בעיה עם הכמות נתרן הזאת

הייתי מציע לך להפסיק להסתכל בחדשות לגבי כל מה שקשור לתזונה.. את יכולה להריץ חיפוש פה בפורום לגבי עניין הכספית והטונה.

נבדוק את העניין 😃

עד היום אכלתי כל יום טונה כבר איזה שנה בערך לא עלה על דעתי בכלל להסתכל על כמות הנתרן בטונה שהוא 400
עכשיו השאלה אם יש בעיה כל שהיא עם זה ?
אני ממש גמיש ככה שכל מה שתזרקו לי שיתאים לי מבחינת חלבון וקלוריות אני יחליף אותו חוץ מחזה עוף שאני אוכל כבר שלוש ארוחות ביום ובשר בקר שאני מעדיף לא לאכול כל יום מטעמי בריאות , ככה שהשאלה בעצם איזה עוד דג יכול להיות תחליף טוב לטונה ?
חחח וחוץ מסלומון שהוא יקר מידי !
תודה רבה

ניסית אבקת חלבון?

זאת לא כמות כזאת גדולה בקוטג לשם השוואה יש 1000 בקופסה...
אין ממש הרבה חלופות... סביר להניח שאתה מכיר את כולם גם

• פותח/ת השרשור
נבדוק את העניין 😃
אז אם כבר מדברים על דברים רעילים , החלב של הפרה מלא דלקות הורמונים ולכי תדעי מה עוד מכניסים לשם זה דבר ראשון,
שלא לדבר על זה שברוב הפעמים זאת הסיבה לסוכרת ולעוד הרבה הרבה מחלות שאני אפילו לא רוצה להזכיר אותם ! ואת זה לא מפרסמים בחדשות , ככה שזה תחליף גרוע!
זאת לא כמות כזאת גדולה בקוטג לשם השוואה יש 1000 בקופסה...
אין ממש הרבה חלופות... סביר להניח שאתה מכיר את כולם גם
מה לגבי סרדינים ?
בחיים לא אכלתי את זה חחח אפשר לאכול את זה בכמות של מאה גרם ליום ?
ניסית אבקת חלבון?
אני כבר לוקח אבקת חלבון

תודה רבה על התשובה ,
אתה אומר גם אם זה כל יום זה לא נורא ?
לגבי הכספית אני גם שמעתי על זה אין לי כל כך מושג כמה אחוזי כספית וכמה זה מזיק לי אשמח להסבר..

בסניפי מגה יש מקרל בשמן זית בקופסת שימורים. במאה גרם יש 24 גרם חלבון ו- 177 גרם נתרן. הפלוס הוא כמות יפה מאוד של אומגה 3 - 2200 מ"ג (בקופסה יש 88 גרם דג מסונן).
דרך אגב, בטונה במים סטארקיסט יש 170 גרם נתרן בלבד.

• פותח/ת השרשור
בסניפי מגה יש מקרל בשמן זית בקופסת שימורים. במאה גרם יש 24 גרם חלבון ו- 177 גרם נתרן. הפלוס הוא כמות יפה מאוד של אומגה 3 - 2200 מ"ג (בקופסה יש 88 גרם דג מסונן).
מזה מקרל לא הבנתי ? כנראה טעית בכיתוב אשמח לדעת מזה נשמע טוב חח 😃
ולגבי הדג טונה יפה לא ידעתי שבסטאר יש 170 אני יבדוק תעניין תודה

ואוו זה המון אומגה 3
כמה זה עולה לקופסה?

ואוו זה המון אומגה 3
כמה זה עולה לקופסה?
7 ש"ח בסניף של מגה בעיר.
mail
@tchcaphr @golagol
mail

בדיוק בגלל זה אתה מקבל עם הטונה מים..
לא הבנתי..🫤

לגבי מחירים,מדי פעם יש מבצעים על הטונה
מדי פעם ב"אושר עד" פ"ת יש את 4 ב20 (מדובר על כל סוגי הטונה,כולל המעושנות למיניהם)
וב"שופרסל"-לחברי מועדון בלבד(הרשמה בחינם),יש רביעייה טונה במים/שמן ב15 ש"ח

כמובן שהמבצעים משתנים בהתאם לרשת עצמה.

**רק לציין,אני לא חלילה מפרסם אף חברה,נטו מבצעים 😃

אני פעם ממש חפרתי בנושא ולבסוף מכל מה שראיתי הגעתי למסקנה שהנושא שנוי במחקלות ואי אפשר באמת לאמוד את כמות הכספית בקופה של טונה וזה משתנה בטווח מאוד גבוה, עכשיו חיפשתי בפורום ועדיין לא מצאתי משהו שימושי מדי (מחקרים למינהם - ואני מדבר לא על טונה אדומה או נתחים או כל מה שיש בארה"ב אני מדבר על הטונה בשימורים הנפוצה בארץ) חוץ מזה שמושה מנהל האתר גם כתב שזה שנוי במחלוקת אשמח אם תכווין אותי למשהו יותר שימושי...

אני פעם ממש חפרתי בנושא ולבסוף מכל מה שראיתי הגעתי למסקנה שהנושא שנוי במחקלות ואי אפשר באמת לאמוד את כמות הכספית בקופה של טונה וזה משתנה בטווח מאוד גבוה, עכשיו חיפשתי בפורום ועדיין לא מצאתי משהו שימושי מדי (מחקרים למינהם - ואני מדבר לא על טונה אדומה או נתחים או כל מה שיש בארה"ב אני מדבר על הטונה בשימורים הנפוצה בארץ) חוץ מזה שמושה מנהל האתר גם כתב שזה שנוי במחלוקת אשמח אם תכווין אותי למשהו יותר שימושי...
הנושא השנוי במחלוקת זה בכיוון של 2-3 קופסאות ליום, לגבי קופסה ואפילו קופסה וחצי ביום, אין שום בעיה. גם משה יסכים עם זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית