הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לטונה

• פותח/ת השרשור golagol
  • פורסם בתאריך

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
עד היום אכלתי כל יום טונה כבר איזה שנה בערך לא עלה על דעתי בכלל להסתכל על כמות הנתרן בטונה שהוא 400
עכשיו השאלה אם יש בעיה כל שהיא עם זה ?
אני ממש גמיש ככה שכל מה שתזרקו לי שיתאים לי מבחינת חלבון וקלוריות אני יחליף אותו חוץ מחזה עוף שאני אוכל כבר שלוש ארוחות ביום ובשר בקר שאני מעדיף לא לאכול כל יום מטעמי בריאות , ככה שהשאלה בעצם איזה עוד דג יכול להיות תחליף טוב לטונה ?
חחח וחוץ מסלומון שהוא יקר מידי !
תודה רבה

נערך לאחרונה:
באמת נראה לך שיהיה מחקר בישראל, שלא מעוותים בו את התוצאות, ושיהיה לתקופה של מעל 20 שנה?

לא, המחקר לא צריך להיות בישראל ולא צריך להערך 20 שנה אני מדבר על מחקר שמוכוון לטונה שיש בישראל (ולא טונה אדומה או צורה שונה שנמכרת בארה"ב כי אין לי מושג מה יש שם) ושהוא מדבר על הסיכונים שנגרמים או לא נגרמים עקב צריכה של טונה ולטווח האורך

לא, המחקר לא צריך להיות בישראל ולא צריך להערך 20 שנה אני מדבר על מחקר שמוכוון לטונה שיש בישראל (ולא טונה אדומה או צורה שונה שנמכרת בארה"ב כי אין לי מושג מה יש שם) ושהוא מדבר על הסיכונים שנגרמים או לא נגרמים עקב צריכה של טונה ולטווח האורך
איך אתה רוצה לעשות מחקר על הטונה בישראל במשך 20 שנה במדינה שהיא לא ישראל?

• פותח/ת השרשור
בסניפי מגה יש מקרל בשמן זית בקופסת שימורים. במאה גרם יש 24 גרם חלבון ו- 177 גרם נתרן. הפלוס הוא כמות יפה מאוד של אומגה 3 - 2200 מ"ג (בקופסה יש 88 גרם דג מסונן).
דרך אגב, בטונה במים סטארקיסט יש 170 גרם נתרן בלבד.
נ45
הנושא השנוי במחלוקת זה בכיוון של 2-3 קופסאות ליום, לגבי קופסה ואפילו קופסה וחצי ביום, אין שום בעיה. גם משה יסכים עם זה.
טונה וחצי ליום למישהו ששוקל 80 קילו או מישהו ששוקל 64 כמוני יש הבדל לא ?

נתחיל מיזה שנתרן בטונה לא אמור להוות בעיה בכלל, אם כבר אתה אמור להתלונן על משהו זה כל הכספית ועל הכולסטרול,
אבל זה שטויות אחי טונה ביום זה סבבה, וחוץ מיזה מנת חלבון יצא לך קצת יותר זול אז נראה לי שזה יהיה לך תחליף יעיל יותר לא ככה ?

מציע לכם להפסיד להסתמך על מחקרים, על כל מוצר בסופר תמצאו מחקר חיובי ושלילי - הכל אינטרסים.

לגבי טונה - אני כבר שנים אוכל כל יום קופסאת טונה במים (מוסיף טיפה שמן זית) פתרון מהיר וזול יחסית לארוחת ביניים

• פותח/ת השרשור
מציע לכם להפסיד להסתמך על מחקרים, על כל מוצר בסופר תמצאו מחקר חיובי ושלילי - הכל אינטרסים.

לגבי טונה - אני כבר שנים אוכל כל יום קופסאת טונה במים (מוסיף טיפה שמן זית) פתרון מהיר וזול יחסית לארוחת ביניים
תעבור לסרדינים בשמן זית מלא סידן 350 נתרן והרבה פחות כספית כי הם גם חיים פחות ויותר אומגה 3 (מושלם)
בסניפי מגה יש מקרל בשמן זית בקופסת שימורים. במאה גרם יש 24 גרם חלבון ו- 177 גרם נתרן. הפלוס הוא כמות יפה מאוד של אומגה 3 - 2200 מ"ג (בקופסה יש 88 גרם דג מסונן).
דרך אגב, בטונה במים סטארקיסט יש 170 גרם נתרן בלבד.
חיפשתי מקרל עם 24 גרם חלבון ולא מצאתי דבר כזה , לגבי טונה במים יש יותר נתרן מטונה בשמן ,
לא מבין מאיפה המצאת את הדברים האלה

תעבור לסרדינים בשמן זית מלא סידן 350 נתרן והרבה פחות כספית כי הם גם חיים פחות ויותר אומגה 3 (מושלם)
חיפשתי מקרל עם 24 גרם חלבון ולא מצאתי דבר כזה , לגבי טונה במים יש יותר נתרן מטונה בשמן ,
כמה עולים סרדינים בשמן זית? ושל איזו חברה?

• פותח/ת השרשור
כמה עולים סרדינים בשמן זית? ושל איזו חברה?
יש מלא חברות אבל בערך כמו טונה במחיר ,
תחפש עם כמות קטנה של נתרן פשוט כי יש כאלה עם 250-500 הבדל גדול ,
וכמה שיותר חלבון ,
הקטע בסרדינים שאוכלים אותם עם העצמות ככה שאתה מקבל בוסט של סידן וגם יש אחלה ערכים של אומגה שלוש

mail

24 גרם חלבון במקרל

mail

170 מ"ג נתרן בטונה במים

עכשיו אתה כן מבין מאיפה המצאתי את הדברים האלה?

• פותח/ת השרשור
mail

24 גרם חלבון במקרל

mail

170 מ"ג נתרן בטונה במים

עכשיו אתה כן מבין מאיפה המצאתי את הדברים האלה?
יש בעיה אני לא מצליח לראות תתמונות ששמת , בכל מקרה אני לא מצאתי בגלל זה אמרתי שאני לא יודע מאיפה המצאת , וטונה במים ראיתי רק נתרן יותר מאשר בטונה בשמן

יש בעיה אני לא מצליח לראות תתמונות ששמת , בכל מקרה אני לא מצאתי בגלל זה אמרתי שאני לא יודע מאיפה המצאת , וטונה במים ראיתי רק נתרן יותר מאשר בטונה בשמן
אתה בסמארטפון או במחשב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית