עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
59 קילו על 175ס"מ עם בעיות אכילה בצבא (פחמימות זה משמין שומן זה רע), בעיות במעיים שלפעמים עדיין רודפות אותי.אחלה.. תודה רבה אחי.
תגיד רגע, לפני כמה תגובות רשמת לי "הייתי במצב שלך", שאלתי אותך מאיזו בחינה ולא הגבת לי על זה.. או שלא ראית.
מאיזו בחינה התכוונת שהיית במצב שלי.?
בהתחלה פחדתי מלעשות "מאסה" ולאכול בלי חשבון, עכשיו אני פשוט מבין שזה עדיף כי אני אתקדם יותר. תפסיק לפחד, תאכל הרבה ותרים כבד. אתה לא "תשמין", אתה תעלה יפה.באמת כמוני..
ועשית עכשיו מאסה נקייה או הלכת על לכלוך?
תאכל הרבה תרים כבד ותהנה מכל רגע, אתה לא תתגעגע למצב הקודם.אתה מתאמן למטרות תחרות וכאלה? בגישה של כמה שיותר לגדול?
או שאתה מחפש כמוני גוף מעוצב ומחוטב יותר?
ובכל אופן, אכלת לפי תפריט כלשהו או שפשוט אכלת מה שרצית והרמת כבד וככה התקדמת?
אשמח ללמוד על הדרך שלך כי כמו שאתה מציג את זה אתה באמת היית במצב שאני בו עכשיו.
תאכל הרבה תרים כבד ותהנה מכל רגע, אתה לא תתגעגע למצב הקודם.
אני לא התאמנתי לשום תחרות, אתה לא תצטרך לעשות חיטוב אם תרים מספיק כבד, וגם אם כן אז לא יותר מ4 שבועות קלים.
יהיה לך אחלה גוף מעוצב תפסיק להתעסק בקקי
..תאכל הרבה תרים כבד ותהנה מכל רגע, אתה לא תתגעגע למצב הקודם.
אני לא התאמנתי לשום תחרות, אתה לא תצטרך לעשות חיטוב אם תרים מספיק כבד, וגם אם כן אז לא יותר מ4 שבועות קלים.
יהיה לך אחלה גוף מעוצב תפסיק להתעסק בקקי
כל מה שיש בו הרבה קלוריות: חומוס, טחינה, חמאת בוטנים, בשר, פיתות וכו'חח אחלה תודה רבה THE SUN..! נתת לי נקודה טובה להתחלה!
רק שאלה אחרונה על הקלוריות ביום והחלוקה שלהם, פשוט אכלת 500+ מהתחזוקה שלך וחילקת מאוזן בין אבות המזון?
תן לי דוגמא לערכים של תפריט במסה שלך.
לא.ולא ספרת קלוריות בכלל? לא הייתה לך חלוקה לכמה פחמימות/חלבון/שומן?
כן, אחרי שתגמור עם SS עוד כמה חודשים אתה תדע טוב יותר מה לעשות. סיים עם התוכנית כמו שצריך, תאכל כמו שצריך ותעזוב כרגע בולשיט בצד.וואלה? מעניין..
אז מה שאתה מציע לי בעצם יכול להיות ככה - 2 גרם חלבון על כל קילו והשאר מה שבא לי?
זה יכול להבטיח לי הישג גוף מעוצב יותר וחטוב יותר בהנחה ואני באמת מרים כבד?
מתח -3X5, משקלים: 20LBS (כולל המוט) - עלייה של 2.5 LBS.
מישהו יכול לעזור לי עם השאלות?