נק' מוניטין:
58,703
- 103,264
- 12,426
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני נמצא באפס פחמימה כבר יותר מחצי שנה.
נכנסתי לזה משנתיים פליאו.
אביב,אחרי כמה חודשים באפס פחמימה פשוט לא מרגישים שצריך העמסה,יש תמיד אנרגיה.
לא התאמנתי המון זמן ורק לאחרונה חזרתי להתאמן.
בעקרון מה שקרה זה שירדתי המון נוזלים בהתחלה,ולאט לאט עליתי במשקל אבל ירדתי באחוזי שומן,היום אני על אחוז שומן נמוך עם וורידים בכתפיים ובחזה,ואני שחיף מת,בערך 67 ק''ג על 1.73
בחודש הראשון הייתי ממש חלש ולאט לאט התחזקתי,לוקח לגוף זמן להסתגל.
בקרוב אפתח לוג SS,כרגע אני עובד על הטכניקה ומעדיף להגדיל את הטווח תנועה הנורא מוגבל שהיה לי.
אם אתה על משקלים גבוהים אני בטוח ב100% שאתה תרד המון במשקלי העבודה בהתחלה.
אביב,באיזה מצב אתה?
בשבועיים הראשונים הייתי ממש חלש,לאחר מכן כל עליה של מדרגה הרגליים שלי היו נשרפות,כנראה בגלל שהגוף משתמש בגליקוגן.
וגם אתה תצטרך לישון המון בהתחלה.
ותתרגל לאכול הרבה שומן מהחי,כל מי שאני מכיר לא יכול לאכול 50 גר' שומן מטוגן/על האש,אני מפרק בערך 300-400 גר' שומן בקר.
וחודשיים זה לא מספיק לזה,בראיה אחורה רק אחרי כמה חודשים אתה מתחיל להרגיש את האפקט.
מה שכן,אין תחושת רעב מציקה,יכולת הלמידה שלי ממש התשפרה,אני יכול ללמוד בצלילות למשך המון זמן,איכות השינה מעולה,האף שלי היה תמיד סתום לפני ופתאום אני נושם חלק מהאף,אין את התחושה של החומצות חלב בריצה.
אני רציתי לנסות רק לחודשיים ולחזור לפליאו,מאז אני תקוע בזה.
השאלה היא באמת מה קורה שאתה במשקלים יחסית גבוהים ומתחיל את התזונה הזאת, @avivchoen אני מתחיל משהו דומה במאי למשך חודשיים ואחזור עם תובנות...
100 גר' פחמימה אני לא צורך בחודש 😃
אין מה לעשות אתה תרד במשקלים,הכל תלוי ברגישות שלך לאינסולין,בהסתגלות של הגוף שלך.
יש כאלו שיעדיפו להוריד כל פעם קצת פחמימה,ויש כאלו שיחתכו הכל במכה,כמוני,לי לעומתך לא הייתה מסת שריר/משקלי עבודה להקריב אז זה היה לי יותר קל.
אבל תחשוב על זה שאתה לוקח כמה צעדים אחורה בכדי לצעוד רחוק יותר בפעם הבאה...
מה ההבדל בין AD לפליאו? בשניהם לא אוכלים דגנים\קטניות\סוכר, והשמן הצמחי היחידי שצורכים זה קוקוס וזית.הייתי ממליץ פליאו כדרך חיים,ותזונה קטוגנית/AD לחיטוב,סה''כ פליאו זה תאכל המון בשר,שומן ואל תאכל דגנים,קטניות,סוכר,שמנים צמחיים ואוכל מעובד.
אני אוכל המון איברים פנימיים זה ממש טעים וזול
מה ההבדל בין AD לפליאו? בשניהם לא אוכלים דגנים\קטניות\סוכר, והשמן הצמחי היחידי שצורכים זה קוקוס וזית.
ועוד משהו, כמה זה גרוע להיות על חלבון גבוה? נגיד 3 גרם לק"ג בחיטוב על AD, זה לא יעצור קטוזיס?
זה לא רק עניין של אנרגיה, אחת המטרות של העמסה היא לא לפגוע במטבוליזםאני נמצא באפס פחמימה כבר יותר מחצי שנה.
נכנסתי לזה משנתיים פליאו.
אביב,אחרי כמה חודשים באפס פחמימה פשוט לא מרגישים שצריך העמסה,יש תמיד אנרגיה.
אני שואל כי רשום במאמר של AD ש-40/45% מסך הקלוריות צריכות להגיע מחלבון.בפליאו אין פחמימות בכלל, בAD יש העמסות אחת לתקופה.
זה פחות מומלץ להגיע ל-3, עדיף להעלות את השומן ולא חלבון