הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

C++

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/16
1) השלישי היה הכי טוב
2) בשניים הראשונים חסרה לי מהירות בפיצוץ ואתה מעט הודף החוצה
3) תמסור ד"ש ליעל מאחוריך חח
האמת שבכל הסטים השני היה נורא ובקושי עלה, אז בשלישי אמרתי לעצמי שאני חייב "להתפוצץ" הכי מהר שאני יכול. יש לי הרגל מגונה, כשאני לא קרוב לכשל אני לוקח את הזמן....

אמסור !
תודה רבה
1) השלישי היה הכי טוב
2) בשניים הראשונים חסרה לי מהירות בפיצוץ ואתה מעט הודף החוצה
3) תמסור ד"ש ליעל מאחוריך חח

אה ושכחתי לשאול, אם כואב לי בעצם הבריח מהמכות שאני מקבל מהמוט זה מעיד על ליקוי טכני? או שככה זה אמור להיות

האמת שבכל הסטים השני היה נורא ובקושי עלה, אז בשלישי אמרתי לעצמי שאני חייב "להתפוצץ" הכי מהר שאני יכול. יש לי הרגל מגונה, כשאני לא קרוב לכשל אני לוקח את הזמן....

אמסור !
תודה רבה

אה ושכחתי לשאול, אם כואב לי בעצם הבריח מהמכות שאני מקבל מהמוט זה מעיד על ליקוי טכני? או שככה זה אמור להיות
זה אומר שאתה לא מרים מרפקים מספיק ולא מרים את הכתף מספיק בקבלה של המוט.
המכות הן בלתי נמנעות במינון גבוה של פאוורקלינים וקלינים אבל יש מכות ויש מכות 😃

לא מזמן נגמר לי המלווה יום, ואני רק מחפש סיבות לקחת את האוטו. אז האירובי זה תירוץ שיהיה לי סיבה לקחת את האוטו...
@stitch תקרא פה מתחילת העמוד עד ההודעה של מייק ( כולל)

@stitch @DarY
נראה לכם שזה בסדר אם אעביר את הדדליפט (1X5) ליום שלישי ? אני מתקשה לעשות אותו בחמישי אחרי הסקוואט, גם אני נח איזה 20-25 דקות.
אני עושה סקוואטים בראשון וחמישי (3X5) ובשלישי סקוואט ממש קל ( אני בחיטוב וחוזר מפציעה).

אתה עושה טקסס? אני מלכתחילה העברתי אותו לשלישי, במקום המתח, ובאימוני הנפח והעצימות אני עושה מתח.
גם לי לא נראה הסידור הזה של דדליפט בעצימות ומתח בהתאוששות.
איך נראית התוכנית שלך בכללי, תזכיר לי?

אתה עושה טקסס? אני מלכתחילה העברתי אותו לשלישי, במקום המתח, ובאימוני הנפח והעצימות אני עושה מתח.
גם לי לא נראה הסידור הזה של דדליפט בעצימות ומתח בהתאוששות.
איך נראית התוכנית שלך בכללי, תזכיר לי?
טקסס בלחיצות בלבד.

חוץ מהלחיצות, התכנית הנוכחית:

ראשון
סקוואט 3X5
פוואר קלין 5X3

שלישי
סקוואט קל מאוד
צ'ין אפס 3X5

חמישי
סקוואט 3X5
דדליפט 1X5

השינוי שאני רוצה לעשות:
להעביר את הדדליפט לשלישי, את הצ'ין אפס לראשון וPC ולחמישי.
אני יודע שזה לא כזה טוב שהצ'ין אפס יוצא מיום של הנפח בלחיצות, אבל זו הדרך היחידה לשים את הדדליפט בשלישי מבלי שהPC יפגע בו ( אם הPC יהיה בראשון הדדליפט בשלישי יפגע).

אז נשמע טוב ?

פחות או יותר טקסס מבחינת בחירת התרגילים.
שמע, לא יודע כמה הפאוורקלין מכביד עליך, אבל אני עושה משהו כזה:
נפח ועצימות - סקוואט, לחיצה, מתח.
ואז בהתאוששות - קצת משחק עם סקוואט קל. דדליפט כבד. לחיצה קלה 3x3. ומשחקי WL שכוללים פאוורקלין ומשיכות גבוהות. הסדר לא מחייב, אתה יכול לשים את הדד בסוף אם נוח לך יותר.

פחות או יותר טקסס מבחינת בחירת התרגילים.
שמע, לא יודע כמה הפאוורקלין מכביד עליך, אבל אני עושה משהו כזה:
נפח ועצימות - סקוואט, לחיצה, מתח.
ואז בהתאוששות - קצת משחק עם סקוואט קל. דדליפט כבד. לחיצה קלה 3x3. ומשחקי WL שכוללים פאוורקלין ומשיכות גבוהות. הסדר לא מחייב, אתה יכול לשים את הדד בסוף אם נוח לך יותר.
הפוואר קלין מכביד. התכנון הוא השבוע לתת 80 ל5 שלשות, מתחילל להיות כבד.

סבבה, אז אעביר כמו שכתבתי

DorT עדכן/ה את הלוג ״להתחזק עד הגיוס (בע"ה)״:

עדכון לוג: 24/08/15

סקוואט
3X5X105
PR
קשה

בנץ'
5X5X80 רק בסט האחרון היה קשה. זה PR לנפח

צ'ין אפס
3X5XBW+16KG

פלנק
דקה עבודה חצי דקה מנוחה 3X
PR

קרא את שאר עדכון הלוג...
תרגיל עזר:
קילו מאתיים בשר, PR .

#עדייןבחיטוב

אני חושב שמשבוע הבא אני אעבור ללינארית בסקוואט. גם הפעמיים בשבוע 3X5 מרגיש לי אינטנסיבי מדי למרות שהמשקל עדין קל, בטח כי אני בקרעון של 500 קלוריות

נערך לאחרונה:
אני חושב שמשבוע הבא אני אעבור ללינארית בסקוואט. גם הפעמיים בשבוע 3X5 מרגיש לי אינטנסיבי מדי למרות שהמשקל עדין קל, בטח כי אני בקרעון של 500 קלוריות
אני מסכים (אם מישהו שואל אותי...)
גם אני הרכבתי כך את התוכנית שלי, כשהסקוואט בליניארית והמשיכה והלחיצה בטקסס.
ובעקבות רעיון שראיתי פה, גם את הסקוואט הקל העפתי מאמצע השבוע, ואחר כך גם את הלחיצה והמשיכה הקלים.
במקומם - אליך זה ידבר - שמתי משיכות גבוהות וקלינים עם ג'רקים ופוש פרסים.
אם תחשוב על זה, זה אותן תנועות כמו הסקוואט, המשיכה והלחיצה, רק במשקלים קלים יותר ועם הרבה "הזרמת דם".
אחרי כמה שבועות של טקסס בנוהל שרשמתי למעלה, עברתי לנוהל הזה, כבר בערך שלושה שבועות, ואני הרבה יותר נהנה כך.

אני מסכים (אם מישהו שואל אותי...)
גם אני הרכבתי כך את התוכנית שלי, כשהסקוואט בליניארית והמשיכה והלחיצה בטקסס.
ובעקבות רעיון שראיתי פה, גם את הסקוואט הקל העפתי מאמצע השבוע, ואחר כך גם את הלחיצה והמשיכה הקלים.
במקומם - אליך זה ידבר - שמתי משיכות גבוהות וקלינים עם ג'רקים ופוש פרסים.
אם תחשוב על זה, זה אותן תנועות כמו הסקוואט, המשיכה והלחיצה, רק במשקלים קלים יותר ועם הרבה "הזרמת דם".
אחרי כמה שבועות של טקסס בנוהל שרשמתי למעלה, עברתי לנוהל הזה, כבר בערך שלושה שבועות, ואני הרבה יותר נהנה כך.

רגע אז באמצע השבוע לא עשית דדליפט?
דדליפט וPC אין מצב שאני עושה באותו אימון... ובכלל אני לא כזה נלהב לשלב WL עכשיו. אבל אם ארגיש צורך הרעיון שלך נשמע טוב

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית