הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

C++

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/16
DorT עדכן/ה את הלוג ״להתחזק עד הגיוס (בע"ה)״:

עדכון לוג: 18/09/15

אימון שהוא בעיקר בדיקה על איפה אני עומד ב5X5 דדליפט

דדליפט
5X5X110 היה קל

דאמבל רואוז
4X10X40 POUND

פלנאק
45 שניות עבודה-45 מנוחה עם 15 קילו3X

נראלי שבתקופה הקרובה אוותר על הPC. מאמין שהוא יעלה כשאתחזק בדדליפט, כי הטכניקה שלי בPC סבבה

קרא את שאר עדכון הלוג...

מתי פעם אחרונה שאני אומר את זה
אני עושה אירובי כי אני אוהב לאכול ורוצה להשאר בנייטרלי. הוכחות לגבי האוהב לאכול אני מבטיח לשים פה כשאהיה בארה"ב עוד חודש וקצת ( ואתם תריירו לכם מרוב קנאה)

מתי פעם אחרונה שאני אומר את זה
אני עושה אירובי כי אני אוהב לאכול ורוצה להשאר בנייטרלי. הוכחות לגבי האוהב לאכול אני מבטיח לשים פה כשאהיה בארה"ב עוד חודש וקצת ( ואתם תריירו לכם מרוב קנאה)
לא שווה את זה. כמה קלוריות נראה לך אתה כבר שורף מ35 דקות של אירובי? (שאתה יכול להגיד שאתה יכול לאכול יותר)

@coldfire @stitch
כרגע אני עושה בנץ' ופרס במתכונת של טקסס, עם רוטציה, אני מרגיש דיי תקוע בפרס, והבנץ' עולה סבבה. אני חושב שיש לי יותר מה לתת בבנץ' ושהתחזקות בו תשפיע על הפרס.

בקיצור, מה אתם אומרים על:

אופציה א'

ראשון- בנץ' נפח, עזר ללחיצות ( בקטנה)
שלישי- פרס לשלשה כבדה, דדליפט עצימות, חתירה\מתח, בטן
חמישי- בנץ' עצימות, עזר ללחיצות (בקטנה)
שישי- דדליפט נפח, חתירה\מתח, בטן

אופציה ב' היא להמשיך רוטציה בין הפרס לבנץ' רק שביחס של 1:2, שבועיים בנץ' ואז שבוע פרס.

אני מעדיף את השניה.
היחס הסביר והבריא של הבנץ' והפרס הוא 3:2, אז באמת יכול להיות שהגעת למשקלים שבהם צריך להגביה קצת את הבנץ' והם לא יתרוממו יחד ביחס של 1:1 (כמה המשקלים, אגב?).

בנץ' 87.5X5
פרס 55X5 אבל אני חושב שאני יכול לגרד יותר.

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית