הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

C++

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/16
בכלל לא תפריע, רק תתחיל מדדליפט בשלישי.
כןכן ברור גם כתבתי

אני מבין שאין התנגדול לתכנון שלי למרות שהאקסל הנאצי הזה אומר אחרת
אה ולחכות עם החגורה לעצימות ?

סליחה עם הזיוני מוח

סעעעעעעעעעעעעעעעעעמק שכחתי מהשיפוץ
שוני סידר משהו באוניברסיטה ?
יש חדר שנראה כמו מרתף של משקולנים סובייטים אפשר להיתאמן שם 4 ~ אנשים ולהניף רק אם אתה לא זז מילמטר הוא במתחם של הדריוסף

יש חדר שנראה כמו מרתף של משקולנים סובייטים אפשר להיתאמן שם 4 ~ אנשים ולהניף רק אם אתה לא זז מילמטר הוא במתחם של הדריוסף
חחחחח מה זה אומר ? שמתאמנים שם ?
אולי נסע למכון קרוספיט של גיל ונבקש ממנו ? אולי לחדש של TLV ?

חחחחח מה זה אומר ? שמתאמנים שם ?
אולי נסע למכון קרוספיט של גיל ונבקש ממנו ? אולי לחדש של TLV ?
לתכניות כוח שלך (🙁) החדר יהיה בסדר ( כל עוד אין הרבה אנשים ).
לי יש בעיה בגלל שזה לא אידלאליי לעשות שם את ההרמות , המאמן אמר לי " שבוע משיכות רגליים לא נורא " אבל אני יודע שזה יהיה הרבה יותר משבוע ושזה כן נורא

תודה רבה ! אבל אני חושב שאשאר עם ההצעה של הסבבי פנדליי ממקודם, או זאת של אליק. הייתי רוצה לעשות את מה שאתה מציע אבל זה אומר שאצטרך לאכול המון כדי להשאר בחיים, ואין לי כוח לחיטובים בזמן הקרוב ואפילו רחוק, מעדיף להתקדם בקצב איטי לאורך זמן עם עלייה מבוקרת במשקל גוף.

חחחח הטכניקה ב140 היתה קצת זבל.

אני חושב שמטעמי נוחות אקח את הפנדליי. פשוט אין לי אפשרות כרגע לעשות דדליפט ורגליים באותו אימון (דדליפט אני עושה בהדרך יוסף- מכון WL, ורגליים במכון זקנים בקאנטרי- והם אוהבים דדליפט כמו שביבי אוהב את אבו מאזן).

את הנפח בפנדליי עם איזה משקל אתם ממליצים להתחיל ? אני חושב ש120 ל5X5 זו מטרה ריאלית מאוד, 125 מתחיל להיות גבולי, 130 כבר מוגזם (כל עוד אני רוצה לשמור על טכניקה טובה ולא לגרד חזרות).
אגב אני אמור לכוון לקפיצות של 5 כל שבוע כן ? (בנפח)
כן הפנדליי היא אופציה יותר מתאימה ותניב יותר התקדמות ביותר קלות פשוט לדעתי זה קלף שאתה צריך לשלוף טיפונת מאוחר יותר... (כשיהיה לך 4 פלטות לסינגל נגיד, לא שאתה רחוק מזה...).

עם 140 לחמישייה בהנחה שאתה רוצה לסיים עם 125 הייתי עושה 95-110-120-125,
במקום להמשיך לשבוע חמישי הייתי פשוט דופק עוד סבב, אם היה קשה אז להעלות הכל בחמש ואם היה קל או ״נוח״ אז 7.5 או אפילו 10...

כן הפנדליי היא אופציה יותר מתאימה ותניב יותר התקדמות ביותר קלות פשוט לדעתי זה קלף שאתה צריך לשלוף טיפונת מאוחר יותר... (כשיהיה לך 4 פלטות לסינגל נגיד, לא שאתה רחוק מזה...).

עם 140 לחמישייה בהנחה שאתה רוצה לסיים עם 125 הייתי עושה 95-110-120-125,
במקום להמשיך לשבוע חמישי הייתי פשוט דופק עוד סבב, אם היה קשה אז להעלות הכל בחמש ואם היה קל או ״נוח״ אז 7.5 או אפילו 10...
סבבה, רק לא הבנתי אם הקפיצות אמורות להיות שוות או לא כי בפורטל כתוב שכן ואתה והאקסל אומרים שלא.
לתכניות כוח שלך (🙁) החדר יהיה בסדר ( כל עוד אין הרבה אנשים ).
לי יש בעיה בגלל שזה לא אידלאליי לעשות שם את ההרמות , המאמן אמר לי " שבוע משיכות רגליים לא נורא " אבל אני יודע שזה יהיה הרבה יותר משבוע ושזה כן נורא
סבבה, מוזר לי שהוא לא סידר משהו באוניברסיטה, הוא גם עובד שם וגם יש שם את פבל שמכיר אותו.

שלישי אני בא איתך, תראה לי איפה החור הזה נמצא...

DorT עדכן/ה את הלוג ״להתחזק עד הגיוס (בע"ה)״:

עדכון לוג: 16/10/15

בילדינג:

לג פרס
4X6X200, שכחתי שאני שונא את הלג פרס הזה, זה הסוג הדפוק (והקל יותר). חרא תרגיל

כפיפות ברכיים
3X12X50

פשיטות ברכיים
3X15X50 (נראלי שזה היה 50 לא בטוח)

מסור
22KGX12, 26KGX10, 30KGX8

פולי עליון
2X15X45 מנוחות ממש קצרות, מתרכז במתיחה.
1X15X40 כנל

פייספולז

מקרבי שכמות

בייספ

AB WHEEL.

מטרת האימון ( בילדינג רגליים) לא ממש הושגה כי הלג פרס חרא. יש מצב שאעשה את האימונים האלה בהדר יוסף כבר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה אתה עושה בילדינג?
רגליים אני לא יכול לעשות סקוואט, מה שנשאר זה בילדינג.

הגב העליון שלי כבר חזק (אני לא מתאמן מתחיל), צ'ין אפס עם 22.5 קילו לחמישיות... לדעתי חשוב גם לשלב "אימון יעודיים להתקדמות במסת השריר", תקרא לזה ככה במקום "בילדינג" אם זה עושה לך טוב 😃

אין בעיה, רק תזהר על הגב תחתון שלך בלג פרס. הוא נוטה למות ולהיפצע בו.

איפה הפציעה שלך ?
בחלק העליון של הקוואדס אני מרגיש כאב. ממה זה נובע עוד לא הצלחצי לאבחן (וגם כמה מטפלים )
למה לא להסקביט
ראה מה שכתבתי לאליק
אין בעיה, רק תזהר על הגב תחתון שלך בלג פרס. הוא נוטה למות ולהיפצע בו.
אתה צודק בנוגע לגב תחתון, ובכללי המכונת לג פרס שיש לנו היא מהסוג שלא שווה כלום אז בכלל נראלי שאפסיק עם זה.

פרוטוקול פציעות?
לשנות את הטכניקה ליותר דומיננטיות של השרשרת האחורית?

פרוטוקול פציעות?
לשנות את הטכניקה ליותר דומיננטיות של השרשרת האחורית?
ניסיתי באמת הכל... סוג של פרוטוקול פציעות, מנוחה של איזה שלושה שבועות, טכניקה שמשתמשת יותר בשרשרת האחורית (למרות שאצלי זה דווקא הצד החזק אז זה לא חכם להגדיל את החוסר פרופורציה הזה), כמה טיפולים אצל מטפלים מומלצים שונים.

אני חושב שעם הזמן זה יעבור וזהו. ואת האמת לא מפריע לי לא לעשות סקוואט לבינתיים, זה לא שווה את הכאב וזה תמיד היה התרגיל השנוא עלי.

DorT עדכן/ה את הלוג ״להתחזק עד הגיוס (בע"ה)״:

עדכון לוג: 20/10/15

דדליפט
5x5x100
ממש קל. נחתי איזה דקה וחצי בים הסטים

צין אפס
3x5x23.75 עובר ל 3x4 משבוע הבא

חדירה במכונה
5x12x60 מנוחות קצרות ומתיחה איטית

בייספ
כנל

מסובבי כתף