הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

C++

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/16
ניסיתי להתקשר למוקד שלהם פעם אחת?
אני מתקשר להם כבר שלושה ימים ויש בעיות בלתי נפסקות עם הפאקינג שאלון הזה לגאמא-חבצלות-שחקים.
שיחה אחרונה שלהם חיכיתי על הקו שעה וחצי. פאקינג שעה וחצי#%$!@$!@$!@ 😵

אני לא מתמיין לשם, אני מתמיין לגאמ"א.
אני שואל כי יש מישהי שמכירה מישהי שמכירה מישהי שמתכנתת כמו שחור התחת שלי מנגן בגיטרה והיא התקבלה.

לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא
לא.
רוב המסלולים בגאמא יותר טובים, נראלי.
רגע אז למה אתה רוצה לדעת מה יש במיונים אם היא התקבלה?

כי היא התקבלה, אני רוצה לדעת עד כמה טוב זה יכול להיות אם היא התקבלה.
המבחנים זה המבחנים שעושים בתקשוב למקצועות המחשב, יש בהם כמה מבחנים
אנגלית, צורות, לוגיקה מילולית ומחשבון קרב.
מחשבון קרב- הם ממציאים שפה, יש 10 שאלות שבכל אחת אתה צריך לכתוב קוד לפי מטרה מסוימת ולפי הפעולות שהם מגדירים לך. זה על זמן כמובן.
השאלות ברמת קושי עולה, הרוב קלות מאוד, התשיעית קשה קצת והעשירית מאתגרת.
אבל כן צריך חשיבה אלגוריתמית כדי לפתור אותן, אני לא אשכח שישבה לידי איזה פוסטמה... היתה שאלה שצריך לעשות חזקה בעזרת הפעולות שהם נתנו, אז היא פנתה לאחד החיילים שם ואמרה שהיא לא מבינה איך לעשות את זה כי אין לה חזקה בפעולות שנתנו, ופשוט יצאה החוצה חחחח.
בכל מקרה לפי האנשים שהיו איתי ביום של הראיון והסיווג כולם היו חבר'ה רציניים ( הרוב המוחלט 5 פיזיקה ומתמטיקה וכאלה)

@Alikk1998 וזאת שמתכנתת כמו החור תחת שלך בלהבלהבלה, יש לה חשיבה אלגוריתמית והיא פשוט גרועה\שונאת תכנות ( יש כאלה) או שבכללי היא לא טובה בזה ?

כי אם היא לא טובה בזה לדעתי זה מוזר מאוד שהיא עברה את המחשבון קרב, אולי יש לה פרוטקציות...

@Dror.B כן 02

@Alikk1998 וזאת שמתכנתת כמו החור תחת שלך בלהבלהבלה, יש לה חשיבה אלגוריתמית והיא פשוט גרועה\שונאת תכנות ( יש כאלה) או שבכללי היא לא טובה בזה ?
היא למדה "תיכנות" בבית ספר.
חוץ מזה היא סחלה.

אני שואל פה כי נראה לי שאתם תדעו. אם שלחו לי את ההודעה על המבחן האינטרנטי של שחקים-חבצלות-גאמא לפני שלושה חודשים~ ואני לא מעוניין למלא אותו, הם ימשיכו להטריד אותי בפלאפון עד שאני אמלא אותו?

היא למדה "תיכנות" בבית ספר.
חוץ מזה היא סחלה.
חחחחחח

אה וגם אחרי זה יש ראיון אישי, שבעיקר בודקים את האופי אבל גם יש חידה ( לא מתטית, לא לוגית, לא אלגוריתמית ולא כלום) שהמטרה שלה לבדוק את הצורת חשיבה שלך, משהו נחמד דווקא

אני שואל פה כי נראה לי שאתם תדעו. אם שלחו לי את ההודעה על המבחן האינטרנטי של שחקים-חבצלות-גאמא לפני שלושה חודשים~ ואני לא מעוניין למלא אותו, הם ימשיכו להטריד אותי בפלאפון עד שאני אמלא אותו?
תמלא, אם אתה לא ממלא אתה לא יכול לקבל מיונים לטייס.

תגיד להם שאתה לא מעוניין, זה התנדבותי

אם כי אני לא רואה היגיון לוותר על זה...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית