עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון מאוד, למה ?אתה הולך למגן סייבר, נכון?
מה עושים במיונים?נכון מאוד, למה ?
אגב עשיתי חדירה במכונה, אני לוקח בחזרה את מה שאמרתי על התרגיל
באיזה שלב אתה במיונים ?מה עושים במיונים?
לאזה חלק ממודיעין?
אבל זה כן? :Dאני מתמיין לגאמ"א
כן.אבל זה כן? :D
ניסיתי להתקשר למוקד שלהם פעם אחת?
רוב המסלולים בגאמא יותר טובים, נראלי.אני לא מתמיין לשם, אני מתמיין לגאמ"א.
אני שואל כי יש מישהי שמכירה מישהי שמכירה מישהי שמתכנתת כמו שחור התחת שלי מנגן בגיטרה והיא התקבלה.
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא
לא.
כי היא התקבלה, אני רוצה לדעת עד כמה טוב זה יכול להיות אם היא התקבלה.רוב המסלולים בגאמא יותר טובים, נראלי.
רגע אז למה אתה רוצה לדעת מה יש במיונים אם היא התקבלה?
המבחנים זה המבחנים שעושים בתקשוב למקצועות המחשב, יש בהם כמה מבחניםכי היא התקבלה, אני רוצה לדעת עד כמה טוב זה יכול להיות אם היא התקבלה.
היא למדה "תיכנות" בבית ספר.@Alikk1998 וזאת שמתכנתת כמו החור תחת שלך בלהבלהבלה, יש לה חשיבה אלגוריתמית והיא פשוט גרועה\שונאת תכנות ( יש כאלה) או שבכללי היא לא טובה בזה ?
חחחחחחהיא למדה "תיכנות" בבית ספר.
חוץ מזה היא סחלה.
תמלא, אם אתה לא ממלא אתה לא יכול לקבל מיונים לטייס.אני שואל פה כי נראה לי שאתם תדעו. אם שלחו לי את ההודעה על המבחן האינטרנטי של שחקים-חבצלות-גאמא לפני שלושה חודשים~ ואני לא מעוניין למלא אותו, הם ימשיכו להטריד אותי בפלאפון עד שאני אמלא אותו?
תגיד להם שאתה לא מעוניין, זה התנדבותיאני שואל פה כי נראה לי שאתם תדעו. אם שלחו לי את ההודעה על המבחן האינטרנטי של שחקים-חבצלות-גאמא לפני שלושה חודשים~ ואני לא מעוניין למלא אותו, הם ימשיכו להטריד אותי בפלאפון עד שאני אמלא אותו?