הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

C++

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/16
נערך לאחרונה:
תיכנס לאינסטגרם של אד קואן ותכתוב לו שאתה רוצה להתאמן איתו, הוא יזמין אותך לאימון.
כשהוא יזמין אותך לאימון תקנה חולצה כלשהי בזול (מידה L) (שתראה יפה) ותבקש ממנו לחתום עליה ושיכתוב שהוא רואה שאני מתאמן. כשתחזור לארץ תביא לי את החולצה ותזכה בלחיצת יד ותמונה איתי.
אם לא תעשה את החלק השני לפחות תעשה את החלק הראשון.
תודה לי אחר כך.

תיכנס לאינסטגרם של אד קואן ותכתוב לו שאתה רוצה להתאמן איתו, הוא יזמין אותך לאימון.
כשהוא יזמין אותך לאימון תקנה חולצה כלשהי בזול (מידה L) (שתראה יפה) ותבקש ממנו לחתום עליה ושיכתוב שהוא רואה שאני מתאמן. כשתחזור לארץ תביא לי את החולצה ותזכה בלחיצת יד ותמונה איתי.
אם לא תעשה את החלק השני לפחות תעשה את החלק הראשון.
תודה לי אחר כך.
1. אתה בטח צוחק
2. בבקשה תגיד לי שהוא בניו יורק כי אני כבר לא בבוסטון

אם זה בבוסטון אני שונא אותך ממש שאיחרת את המועד ותמות,
תודה מראש,

אנונימוס.

אוקיי, אז בארה"ב אכלתי טוב, התאמנתי פעמיים, ועוד כמה פעמים עשיתי מתח. מקווה שלא נחלשתי מדי

מתחיל מחדש סבב של פנדליי לדדליפט ואד קואן לבנץ', מקווה מאוד שלא נחלשתי משמעותית\השמנתי

DorT עדכן/ה את הלוג ״להתחזק עד הגיוס (בע"ה)״:

עדכון לוג: 12/11/15

אד קואן מחדש

שבוע 1 אימון 1

בנץ'
2X10X70

בנץ' צר
2X10X62.5

בנץ' עליון בדמבלים
2X10 שכחתי כמה משקל ואני לא רוצה לכתוב סתם. בתרגיל הזה אני אעבוד 10 חזרות לשבועיים ואז 8 חזרות עם יותר משקל, ואז עם אותו משקל 10 וכך הלאה.

מסובבי כתף

הבנץ' עליון בדבמלים כי הספה עם השיפוע ממש דפוקה ברמה שבן אדם בגובה שלי לא יכול לעשות שם את התרגיל.

סך הכל היה טיפה יותר קשה מפעם קודמת שעשיתי את האימון הזה ( לפני שבועיים). אני קצת חלוד, משער שהג'ט לג המטורף לא עזר וגם זה שעד אתמול הייתי בדרך להיות חולה (שיעול וכו'). אבל סך הכל בסדר

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית