הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ preworkout

someone123

משתמש מתחיל
49
4
נק' מוניטין:
10
49
4
אני עוד מעט בן 17 ואני מעוניין ליקנות פריוורקאאוט C4
הסף קפאין שלי מאוד גבוהה ניסיתי מסטיקים של קפאין וגם שהייתי לוקח 3-4 מסטיקים לא הייתי מרגיש כלום אותו דבר עם רדבול ושטויות כאלה גם כשהייתי שותה 5 רדבולים לא הייתי מרגיש כלום
כרגע אני בחיטוב דל פחמימה ואני חייב משהו שיתן לי אנרגיה במכון
הגובה שלי 175 שוקל 83 קילו
השאלה שלי אם זה יהיה בסדר אם אני אקח את זה ואם זה יכול להזיק

להזיק זה לא יכול אם לוקחים לפי ההוראות
מבחינת הסף קפאין -תעשה גמילה מקפאין לאיזה שבועיים שלוש ואז תתחיל שוב להישתמש

• פותח/ת השרשור
להזיק זה לא יכול אם לוקחים לפי ההוראות
מבחינת הסף קפאין -תעשה גמילה מקפאין לאיזה שבועיים שלוש ואז תתחיל שוב להישתמש
כל הקטע שאני לא שותה משקאות עם קפאין בצורה קבועה אני בחיטוב אז אני לא שותה קולה או רדבול ושטויות כאלה שמכילים הרבה קפאין וגם אם כן זה פעם בשבוע וחצי וזה גם איזה כוס אחת
וקפה ודברים כאלה אני גם לא שותה
אז בעיקרון אפשרי שאני אקנה את זה כל עוד אני משתמש לפי ההוראות כן?

ממש לא אהבתי את הC4 בגלל הבטא אלנין שגורם לעיקצוצים (זה גרם לי להרגיש כאילו יש לי נמלים מתחת לעור).אם כבר תקנה כדורי קפאין,DMAA וקריאטין.אם אתה מזמין bodybuilding.com אז זה בכלל גרושים לעומת קנייה של preworkout בארץ

ממש לא אהבתי את הC4 בגלל הבטא אלנין שגורם לעיקצוצים (זה גרם לי להרגיש כאילו יש לי נמלים מתחת לעור).אם כבר תקנה כדורי קפאין,DMAA וקריאטין.אם אתה מזמין bodybuilding.com אז זה בכלל גרושים לעומת קנייה של preworkout בארץ
אני דווקא אוהב את העקצוצים האלה זה מכניס אותי לביסט מוד
חוץ מזה אני גם ניסיתי לפצל ולקחתי ארגינין + בטא אלנין + כדורי קפאין + קריאטין וזה לא עבד כמו הC4
DMAA זה לא מסוכן? אם לא, איפה קונים את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית