הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הילד הקטן שרק רוצה להתחזק

זה נראה כאילו המרכז כובד נע אחורה קצת וזה תקע אותך בבור ואיבדת כיווץ.
עדיין התקדמות מטורפת! תמיד יש את הימי אימון האלה.(הלוואי עליי ימים גרועים כמו שלך)
כן הרגשתי שאני נופל אחורה
בכל מקרה תודה! התגובה העלתה לי קצת את המצב רוח:s17:

מכל נפילה קמים פי 2 חזרה.. רואים שיכולת לסגור יותר היה פה משהו כמו שאמרו בכיווץ בכל מקרה תותח.. 😃

וואו אתה לא נורמלי !
היה לך עוד אחת בוודאות , איבדת כיווץ כנראה מחוסר ריכוז , לא קרה כלום תמיד אפשר לחזור על המשקל
אתה פשוט לא מציאותי , שאפו ענק

אבל להבא תנסה להזהר עם העצבים ולא להוציא אותם במכות על המוט , זה ממש יכול להיות מסוכן מעבר לזה שזה כואב רצח
אתה תותח !

וואו אתה לא נורמלי !
היה לך עוד אחת בוודאות , איבדת כיווץ כנראה מחוסר ריכוז , לא קרה כלום תמיד אפשר לחזור על המשקל
אתה פשוט לא מציאותי , שאפו ענק

אבל להבא תנסה להזהר עם העצבים ולא להוציא אותם במכות על המוט , זה ממש יכול להיות מסוכן מעבר לזה שזה כואב רצח
אתה תותח !
חחח תודה
וכן זו פעם ראשונה שאני מתעצבן ככה חח...הייתי מתוסכל כי החזרה הראשונה הייתה ממש טובה

לא קרה כלום אחי לכל אחד יש ימים חלשים , אני בטוח ב99 אחוז שהיה לך את המשקל הזה לזוג ויש מצב גם שלשה

שבוע 9,יום ו'-יום כשלים
squat 230x2f[230 forever] באמת שאין לי מושג מה קרה אחרי החזרה הראשונה...הרגיש די בסדר...החזרה הראשונה של ה200 שעשיתי פעם ראשונה הרגישה ככה ועשיתי חמישייה @PowerLifting הסרטון מוקדש לך
bench press 115x3f
deadlift 200x3 עם נעילה של סטרונגמן באחרון אבל אני די בטוח שהטכניקה הייתה בסדר
סרטונים:
סקוואט: [אני די בטוח שנקעתי את היד אחרי המכות שנתתי למוט...היו עוד כמה זה פשוט לא מצולם כנראה שלא חשבתי שזה יפגע לי בהרמות האחרות באותו הרגע 😭

בנץ': [בחזרה הראשונה לא הייתי מכווץ,בשנייה זה היה טוב ובשלישית....🫤]

חרא יום
אין תירוצים

עברתי כבר את השלב של ההערצה.. אתה אליל!

לגבי הבנץ נראה שאתה לא יציב בכלל, ואין דבר כזה לא מכווץ בחזרה ראשונה אבל בשניה כה. אתה צריך להיות בבנץ מכווץ מלפני שהוצאת את המוט עד שהחזרת. תנסה ללחוץ את הראש כנגד הספסל, ואת הרגליים תנסה להשים שטוחות, לדעתי זה מה שיכול לעזור עם היציבות.
גם בסטים של עד RM3 מספיק בשתי נשימות עמוקות (בהתחלה קשה, אבל עושה פלאים) - אחת כשאתה מוציא את המוט ואחת לפני החזרה הראשונה עד סוף הסט.

עברתי כבר את השלב של ההערצה.. אתה אליל!

לגבי הבנץ נראה שאתה לא יציב בכלל, ואין דבר כזה לא מכווץ בחזרה ראשונה אבל בשניה כה. אתה צריך להיות בבנץ מכווץ מלפני שהוצאת את המוט עד שהחזרת. תנסה ללחוץ את הראש כנגד הספסל, ואת הרגליים תנסה להשים שטוחות, לדעתי זה מה שיכול לעזור עם היציבות.
גם בסטים של עד RM3 מספיק בשתי נשימות עמוקות (בהתחלה קשה, אבל עושה פלאים) - אחת כשאתה מוציא את המוט ואחת לפני החזרה הראשונה עד סוף הסט.
חחח אווו
ודווקא בחזרה השנייה תראה את הידיים שלי הם הולכות כזה אחורה.."שברתי" יותר את המוט...אני עוד צריך לקלוט את זה
תודה על העצות,אני אקח אותן לתשומת ליבי:rolleyes-71:

אל תיקח את האגרסיות למקום בקיצוני, כנס ברייג' אבל תישאר מרוכז.
אני עוד צריך לעבוד על זה קצת,בכללי אני בן אדם ממש רגוע. באימונים זה פשוט...מתפרץ
חשבתי לעצמי לרדת יותר לאט בסקוואט כדי לא לאבד כיווץ ולא ליפול אחורה בבור,זה יעיל? מבזבז כוח? @the Raccoon @CHICKEN @Psycho @Rami R

נערך לאחרונה:
אני עוד צריך לעבוד על זה קצת,בכללי אני בן אדם ממש רגוע. באימונים זה פשוט...מתפרץ
חשבתי לעצמי לרדת יותר לאט בסקוואט כדי לא לאבד כיווץ ולא ליפול אחורה בבור,זה יעיל? מבזבז כוח? @the Raccoon @CHICKEN @Psycho @Rami R
זה נשמע לי יעיל, וגם רוב הליפטרים שאני רואה עם רצועות יורדים לאט

אצלי אישית זה מאוד עזר.
קצת אחרי התחרות נתתי בעצימות 172.5-5 (לא זוכר משקל) לכמה חזרות ונכשלתי בגלל שירדתי מהר מדי ואיבדתי כיווץ, אותו הדבר קרה לי בתחרות עם ה187.5. שבוע לאחר מכן נתתי 180 ל-4 רק בזכות שנתתי דגש לעניין הזה.

שבוע 10[הזמן עובר כל כך מהר..],יום ב'-נפח
squat 205x5x5 נרצחתי..אבל עבר טוב
bench press 103x3x5-4f 100x2
pullups 5x8

אני עף מפמילי ג'ים שבוע הבא כבר להולמס פלייס ואז לפאוור האוס כשיפתח
וכי אני אוהב מתח,הפלאנק ופשיטות גו אלו תרגילי עזר
מה זה פאוור האוס ולמה אתה לא הולך לאקטיב בסוף אתה תהיה חסר מי לעזעזאל יקח לי את כל הפלטות כשאני עושה דדליפט ?

מה זה פאוור האוס ולמה אתה לא הולך לאקטיב בסוף אתה תהיה חסר מי לעזעזאל יקח לי את כל הפלטות כשאני עושה דדליפט ?
חחח
אני לא אהיה באקטיב לצערי הרבבבבבבב כי יש להורים שלי בעיות עם כל הנסיעות
פאוור האוס זה מכון חדש שנפתח ב20 לחודש נראה לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית