כן הרגשתי שאני נופל אחורהזה נראה כאילו המרכז כובד נע אחורה קצת וזה תקע אותך בבור ואיבדת כיווץ.
עדיין התקדמות מטורפת! תמיד יש את הימי אימון האלה.(הלוואי עליי ימים גרועים כמו שלך)
בכל מקרה תודה! התגובה העלתה לי קצת את המצב רוח:s17:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן הרגשתי שאני נופל אחורהזה נראה כאילו המרכז כובד נע אחורה קצת וזה תקע אותך בבור ואיבדת כיווץ.
עדיין התקדמות מטורפת! תמיד יש את הימי אימון האלה.(הלוואי עליי ימים גרועים כמו שלך)
סה"כ יאר
חחח תודהוואו אתה לא נורמלי !
היה לך עוד אחת בוודאות , איבדת כיווץ כנראה מחוסר ריכוז , לא קרה כלום תמיד אפשר לחזור על המשקל
אתה פשוט לא מציאותי , שאפו ענק
אבל להבא תנסה להזהר עם העצבים ולא להוציא אותם במכות על המוט , זה ממש יכול להיות מסוכן מעבר לזה שזה כואב רצח
אתה תותח !
שבוע 9,יום ו'-יום כשלים
squat 230x2f[230 forever] באמת שאין לי מושג מה קרה אחרי החזרה הראשונה...הרגיש די בסדר...החזרה הראשונה של ה200 שעשיתי פעם ראשונה הרגישה ככה ועשיתי חמישייה @PowerLifting הסרטון מוקדש לך
bench press 115x3f
deadlift 200x3 עם נעילה של סטרונגמן באחרון אבל אני די בטוח שהטכניקה הייתה בסדר
סרטונים:
סקוואט: [אני די בטוח שנקעתי את היד אחרי המכות שנתתי למוט...היו עוד כמה זה פשוט לא מצולם כנראה שלא חשבתי שזה יפגע לי בהרמות האחרות באותו הרגע 😭
בנץ': [בחזרה הראשונה לא הייתי מכווץ,בשנייה זה היה טוב ובשלישית....🫤]
חרא יום
אין תירוצים
חחח אווועברתי כבר את השלב של ההערצה.. אתה אליל!
לגבי הבנץ נראה שאתה לא יציב בכלל, ואין דבר כזה לא מכווץ בחזרה ראשונה אבל בשניה כה. אתה צריך להיות בבנץ מכווץ מלפני שהוצאת את המוט עד שהחזרת. תנסה ללחוץ את הראש כנגד הספסל, ואת הרגליים תנסה להשים שטוחות, לדעתי זה מה שיכול לעזור עם היציבות.
גם בסטים של עד RM3 מספיק בשתי נשימות עמוקות (בהתחלה קשה, אבל עושה פלאים) - אחת כשאתה מוציא את המוט ואחת לפני החזרה הראשונה עד סוף הסט.
אני עוד צריך לעבוד על זה קצת,בכללי אני בן אדם ממש רגוע. באימונים זה פשוט...מתפרץאל תיקח את האגרסיות למקום בקיצוני, כנס ברייג' אבל תישאר מרוכז.
זה נשמע לי יעיל, וגם רוב הליפטרים שאני רואה עם רצועות יורדים לאטאני עוד צריך לעבוד על זה קצת,בכללי אני בן אדם ממש רגוע. באימונים זה פשוט...מתפרץ
חשבתי לעצמי לרדת יותר לאט בסקוואט כדי לא לאבד כיווץ ולא ליפול אחורה בבור,זה יעיל? מבזבז כוח? @the Raccoon @CHICKEN @Psycho @Rami R
אני עוד צריך לעבוד על זה קצת,בכללי אני בן אדם ממש רגוע. באימונים זה פשוט...מתפרץ
חשבתי לעצמי לרדת יותר לאט בסקוואט כדי לא לאבד כיווץ ולא ליפול אחורה בבור,זה יעיל? מבזבז כוח? @the Raccoon @CHICKEN @Psycho @Rami R
כעעעעעעעעעעעהלוג של אליאב החיה לעזעזאל אתה אליל ואל תעבור לאקטיב
ובעברית?כעעעעעעעעעעע
אני עף מפמילי ג'ים שבוע הבא כבר להולמס פלייס ואז לפאוור האוס כשיפתחהלוג של אליאב החיה לעזעזאל אתה אליל ואל תעבור לאקטיב
מה זה פאוור האוס ולמה אתה לא הולך לאקטיב בסוף אתה תהיה חסר מי לעזעזאל יקח לי את כל הפלטות כשאני עושה דדליפט ?אני עף מפמילי ג'ים שבוע הבא כבר להולמס פלייס ואז לפאוור האוס כשיפתח
וכי אני אוהב מתח,הפלאנק ופשיטות גו אלו תרגילי עזר
חחחמה זה פאוור האוס ולמה אתה לא הולך לאקטיב בסוף אתה תהיה חסר מי לעזעזאל יקח לי את כל הפלטות כשאני עושה דדליפט ?