- פותח/ת השרשור
בדיוק רציתי לפתוח על זה נושא, תודה!הלוג אמור לעבוד עם מערכת הלוגים כעת. תהנה..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק רציתי לפתוח על זה נושא, תודה!הלוג אמור לעבוד עם מערכת הלוגים כעת. תהנה..
מה עם הלוג שליהלוג אמור לעבוד עם מערכת הלוגים כעת. תהנה..
צריך קודם שתי פלטות על המוט.מה עם הלוג שלי
יש לדאבל 🖕צריך קודם שתי פלטות על המוט.
או שצריך קודם״ להזיז״ כמה חוליות בגב כדי לקבל צומי בפורוםצריך קודם שתי פלטות על המוט.
ישנן דרכים הרבה יותר יעילות לעשות את זה.או שצריך קודם״ להזיז״ כמה חוליות בגב כדי לקבל צומי בפורום
או שצריך קודם ליפול על הראש כדי לקבל צומי בפורום
משה,לא הגבת לי בלוג. האם הלוג שלי הועבר למערכת החדשה?או שצריך קודם״ להזיז״ כמה חוליות בגב כדי לקבל צומי בפורום
לאמשה,לא הגבת לי בלוג. האם הלוג שלי הועבר למערכת החדשה?
למה קניתי רצועות בכללי או THP ספציפית?שנייה למה קנית THP ?
פרוטוקול פציעות.
נפח עליון.
לראש בעיקר, בעדיפות השנייה זה למתיחה/קרע בגב.מה עכשיו קרה?
מה בדיוק ומתי זה קרה לך?לראש בעיקר, בעדיפות השנייה זה למתיחה/קרע בגב.
מעתיק מרוסיה לוהטת?לראש בעיקר, בעדיפות השנייה זה למתיחה/קרע בגב.
תהליך של שלושה ימים.מה בדיוק ומתי זה קרה לך?
והתחלת פרוטוקול פציעות ישר?תהליך של שלושה ימים.
ביום ראשון לא יכלתי להגיע לאימון אז דחיתי ליום שני, שעה לפני האימון קרה משו שהשפיע עליי פיזית ומנטלית באימון ושרפתי את עצמי באימון באותו יום. יום שלישי הגעתי לאימון ומתחתי שריר בגב.
למה תהליך של שלושה ימים? אם הייתי מגיע לאימון בראשון מה שקרה לא היה קורה בשני ואז כל הצרה הזו לא הייתה קורית כנראה.
זה לא ממש פרוטוקול פציעות, פשוט המלצה שקיבלתי מאליהו שאני עושה כדי להעביר בשילוב עם מאסג'והתחלת פרוטוקול פציעות ישר?
תנוח איזה 3 יום, כוח זה לא דבר שנאבד ....
ואז תתחיל פרוטוקול פציעות או אפילו תרגיש מעולה אז תטפס שוב נגיד לתת סינגל עם 75% בתרגיל שמפריע לך זה יהיה הישג גדול ...
זה בדיוק מה שקרה לי, תאמין לי 3-4 ימים מנוחה זה must.זה לא ממש פרוטוקול פציעות, פשוט המלצה שקיבלתי מאליהו שאני עושה כדי להעביר בשילוב עם מאסג'
ביום רביעי לא יכלתי ללכת ישר\להתקופף\לסובב את הגב מרוב כאבים והיום זה הפריע הרבה פחות.
אני מקווה שביום ראשון אחזור כבר לאימונים סדירים.