הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Road to GPA [הוסר]

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
או שצריך קודם״ להזיז״ כמה חוליות בגב כדי לקבל צומי בפורום
ישנן דרכים הרבה יותר יעילות לעשות את זה.
אם הייתי רוצה צומי לא הייתי נוהג כך.

מה עכשיו קרה?

מה בדיוק ומתי זה קרה לך?
תהליך של שלושה ימים.
ביום ראשון לא יכלתי להגיע לאימון אז דחיתי ליום שני, שעה לפני האימון קרה משו שהשפיע עליי פיזית ומנטלית באימון ושרפתי את עצמי באימון באותו יום. יום שלישי הגעתי לאימון ומתחתי שריר בגב.
למה תהליך של שלושה ימים? אם הייתי מגיע לאימון בראשון מה שקרה לא היה קורה בשני ואז כל הצרה הזו לא הייתה קורית כנראה.

תהליך של שלושה ימים.
ביום ראשון לא יכלתי להגיע לאימון אז דחיתי ליום שני, שעה לפני האימון קרה משו שהשפיע עליי פיזית ומנטלית באימון ושרפתי את עצמי באימון באותו יום. יום שלישי הגעתי לאימון ומתחתי שריר בגב.
למה תהליך של שלושה ימים? אם הייתי מגיע לאימון בראשון מה שקרה לא היה קורה בשני ואז כל הצרה הזו לא הייתה קורית כנראה.
והתחלת פרוטוקול פציעות ישר?
תנוח איזה 3 יום, כוח זה לא דבר שנאבד ....
ואז תתחיל פרוטוקול פציעות או אפילו תרגיש מעולה אז תטפס שוב נגיד לתת סינגל עם 75% בתרגיל שמפריע לך זה יהיה הישג גדול ...

והתחלת פרוטוקול פציעות ישר?
תנוח איזה 3 יום, כוח זה לא דבר שנאבד ....
ואז תתחיל פרוטוקול פציעות או אפילו תרגיש מעולה אז תטפס שוב נגיד לתת סינגל עם 75% בתרגיל שמפריע לך זה יהיה הישג גדול ...
זה לא ממש פרוטוקול פציעות, פשוט המלצה שקיבלתי מאליהו שאני עושה כדי להעביר בשילוב עם מאסג'
ביום רביעי לא יכלתי ללכת ישר\להתקופף\לסובב את הגב מרוב כאבים והיום זה הפריע הרבה פחות.
אני מקווה שביום ראשון אחזור כבר לאימונים סדירים.

זה לא ממש פרוטוקול פציעות, פשוט המלצה שקיבלתי מאליהו שאני עושה כדי להעביר בשילוב עם מאסג'
ביום רביעי לא יכלתי ללכת ישר\להתקופף\לסובב את הגב מרוב כאבים והיום זה הפריע הרבה פחות.
אני מקווה שביום ראשון אחזור כבר לאימונים סדירים.
זה בדיוק מה שקרה לי, תאמין לי 3-4 ימים מנוחה זה must.
וזה המלצה שקיבלתי במכון שלי אחרי שאימונים להזרמת דם לא עזרו , לא סתם איזה משהו שקראתי.

ורק ביום שני כבר נתתי פי אר בדדליפט כמעט לפי התכנון הראשוני (שלשה וזוג במקום שתי שלשות עם 190)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית