נק' מוניטין:
9,550
- 5,874
- 2,127
- נהלל, טבעון, וינגייט
בקיצור, נכון לעכשיו אין לך 130 ל3X5, ואתה לא כל כך קרוב לכך (מבחינת עומק).
110.
110.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מבין מה אתה לחוץ, אתה לא מתחרה גם ככה, רד ל110, תתקדם עם סקוואט קל ותן בראש.
זה סה"כ "עיכוב של שבוע", לא קריטי.
קפיצות של חמש אפשרי נכון?בקיצור, נכון לעכשיו אין לך 130 ל3X5, ואתה לא כל כך קרוב לכך (מבחינת עומק).
110.
אני מרשהקפיצות של חמש אפשרי נכון?
אך ורק במידה והטכניקה (והעומק) טובים. אני מניח שעד 120 לא תהיה בעייה, אבל זה רק ניחוש. תעלה סרטון של 110 ויהיה אפשר לקבל קנה מידה יותר רלוונטי.קפיצות של חמש אפשרי נכון?
אעלה ביום ראשון. דרך אג"ב אתמול הרגשתי שהחגורה קצת מציקה לרדת בסקוואט, זה ככה לכולם בהתחלה או שמיקום שגוי?אך ורק במידה והטכניקה (והעומק) טובים. אני מניח שעד 120 לא תהיה בעייה, אבל זה רק ניחוש. תעלה סרטון של 110 ויהיה אפשר לקבל קנה מידה יותר רלוונטי.
מרכז החגורה (מבחינת רוחב) צריך להיות על הפופיק. רד לair squat אחד אחרי ששמת אותה על מנת שתתמקם מעט. זה יכול להציק, במיוחד בהתחלה. תשתמש גם ב110.אעלה ביום ראשון. דרך אג"ב אתמול הרגשתי שהחגורה קצת מציקה לרדת בסקוואט, זה ככה לכולם בהתחלה או שמיקום שגוי?
ואני מניח שאין צורך להשתמש בחגורה עד שאחזור ל120(?)
צודק, אני תמיד מתעצל לעשות את זה ויש לי נטייה להיות לא גמיש בהאמס ואגן.המלצה שלי- תוסיף מתיחות להאמס ולמקרבים, יכול להיות שזה מגביל אותך.
לא מכיר אותך אבל אני מאוד אוהב את השם שלךאתה עדיין עובד ב-SS ?
בטח לא שיחקת במשחק אפילולא מכיר אותך אבל אני מאוד אוהב את השם שלך
בטח לא שיחקת במשחק אפילו
כןאתה עדיין עובד ב-SS ?
מרכז החגורה (מבחינת רוחב) צריך להיות על הפופיק. רד לair squat אחד אחרי ששמת אותה על מנת שתתמקם מעט. זה יכול להציק, במיוחד בהתחלה. תשתמש גם ב110.
מה הסיבות לחגור או לא לחגור במשקל כזה?לא הייתי חוגר ב110
אוקיי, אבל בכל זאת ביסט הציע שכן אז אחכה שהוא יגיב כדי לראות למה הוא אמר שכן, תודה.אותם סיבות של האם לחגור או לא.
ב110 זה יהיה מיותר, במיוחד כשאתה עוד לא עם טכניקה נכונה.
אותם סיבות של האם לחגור או לא.
ב110 זה יהיה מיותר, במיוחד כשאתה עוד לא עם טכניקה נכונה.
אוקיי, אבל בכל זאת ביסט הציע שכן אז אחכה שהוא יגיב כדי לראות למה הוא אמר שכן, תודה.
110 עם חגורה מחר. תודה.חגורה מוסיפה משקל למוט. עם חגורה אין לך 130 נכון לעכשיו. לפי מה שראיתי בסרטון, נראה הגיוני שעם חגורה (כלומר אותם תנאים) יש לך 110. תכלס גם 115, אולי 120. אבל זה רק בגדר ניחוש.
אני חושב שעכשיו להוריד את החגורה ולשים 110 זה אולי כמו לשים 120 פשוט עם החגורה (שוב - הערכה וניחוש).
אז חייבים דרך כלשהי לכמת את הדילואוד, ומשקל זו דרך טובה מאוד שקל לכמת. כמה החגורה מוסיפה\מורידה לך, זה לא משהו שאנחנו יכולים לכמת, לפחות לא עכשיו. אז אם אתה רוצה בלי חגורה, הייתי הולך על הסייף סייד ויורד ל-100. אבל בגלל ש110 זה כבר משקל שבכל מקרה זה לגיטימי להשתמש בו בחגורה, אני אומר שפשוט תרד ל110 באותם תנאים שביצעת את ה130 [שבתכלס היה כשל (חוסר עומק שווה ערך לכשל)].
זו דעתי.