הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Road to GPA [הוסר]

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני אישית לא בעד החגורה, נראה שאתה יותר מידי "מסתמך" עלייה והיא מסתירה בעיות אחרות
מה זה "להסתמך" על החגורה?

שמור על כיווץ
על מנת שתהיה משמעות לתיקון הזה אתה תצטרך להגיד לו לשמור על כיווץ של מה.
הוא ממש לא נפל לבור, ככה שלהגיד שהוא רפוי באופן כללי זה לא נכון, אם לזה התכוונת.

נראה יותר טוב, אני אישית לא בעד החגורה, נראה שאתה יותר מידי "מסתמך" עלייה והיא מסתירה בעיות אחרות.
יש שיפור, פתח ברכיים, שמור על כיווץ, לדעתי צריך להתיישב עוד טיפה ולמתוח יותר טוב את ההאמס.
וזה לא פאוס סקוואט, קבל באונס ותעוף למעלה.
כיווץ מאיזו בחינה?
הפאוז זה בגלל הירידה האיטית שלא אפשרה באונס.

כיווץ מאיזו בחינה?
לא אמרתי רפוי, יש צורך בלשמור יותר כיווץ בגב ובהאמס כשאתה בתחתית.
לגבי האין באונס בירידה איטית - בולשיט.

כיווץ מאיזו בחינה?
אני יכול לשלוח לך מיליון דוגמאות של ליפטרים ברמה גבוהה שיורדים סופר לאט ומקבלים באונס

אני יכול לשלוח לך מיליון דוגמאות של ליפטרים ברמה גבוהה שיורדים סופר לאט ומקבלים באונס
תביא חמש, זה יספיק. אני מנחש מראש שמה שאתה תביא זה סקוואט לא Raw אלא Equipped, אבל בוא נראה.

העניין הוא שבשביל ירידה מהירה מאוד אתה גם צריך להרפות וגם אתה צובר תאוצה משמעותית למטה שקשה להתנגד לה, ובירידה אטית מאוד אתה מקבל פחות באונס ויותר קרוב לתחילת תנועה מDead stop, בנוסף לכוח שאתה מאבד ע"י עבודה מרובה יחסית של בלימת הירידה.

האידיאל הוא מה שבאמצע.

אגב, יש גם אנשים חזקים שיכולים לעשות סקוואט של 300 ק"ג עם ירידה סופר מהירה \ סופר אטית, אבל בירידה "רגילה" הם פשוט יכולים יותר. זה תמיד עובד באופן יחסי לעצמך.

לא אמרתי רפוי, יש צורך בלשמור יותר כיווץ בגב ובהאמס כשאתה בתחתית.
לגבי האין באונס בירידה איטית - בולשיט.
אני אשמור על יותר כיווץ, לגבי הבאונס: אין מה לעשות, זה פשוט ככה. אני מרגיש את הבאונס הטוב ביותר כשאני יורד יותר מהר מהירידה שבסירטון. רציתי להרגיש כאן ממש שאני שובר וזו הסיבה לירידה איטית.
למעלה

תביא חמש, זה יספיק. אני מנחש מראש שמה שאתה תביא זה סקוואט לא Raw אלא Equipped, אבל בוא נראה.

העניין הוא שבשביל ירידה מהירה מאוד אתה גם צריך להרפות וגם אתה צובר תאוצה משמעותית למטה שקשה להתנגד לה, ובירידה אטית מאוד אתה מקבל פחות באונס ויותר קרוב לתחילת תנועה מDead stop, בנוסף לכוח שאתה מאבד ע"י עבודה מרובה יחסית של בלימת הירידה.

האידיאל הוא מה שבאמצע.

אגב, יש גם אנשים חזקים שיכולים לעשות סקוואט של 300 ק"ג עם ירידה סופר מהירה \ סופר אטית, אבל בירידה "רגילה" הם פשוט יכולים יותר. זה תמיד עובד באופן יחסי לעצמך.
האידיאל הוא מה שבאמצע, נכון. אמרתי שאני יכול להביא דוגמאות. ו RAW בשבילך זה גם בלי רצועות ברכיים?

האידיאל הוא מה שבאמצע, נכון. אמרתי שאני יכול להביא דוגמאות. ו RAW בשבילך זה גם בלי רצועות ברכיים?
כן. אם יש לך משהו כזה שהוא RAW עם רצועות ברכיים, תביא. אשמח לראות.

נראה לי שאתה פשוט חושב ש"סופר לאט" = "לא מהר"

אגב, ככל שהליפטר גדול יותר הוא יוכל לרדת לאט יותר עם אותה הפעלת כוח אקצנטרי. יותר צפוף שם. זה לא בהכרח מאוד משמעותי.

יש הבדל ענק בין "פחות באונס" לבין "אין באונס" בכלל.

יש הבדל ענק בין "פחות באונס" לבין "אין באונס" בכלל.
שאמרתי לא אפשרה באונס זאת אומרת לא אפשרה באונס מקסימלי. אי הבנה וחוסר הסבר מספיק מהצד שלי.

אני לא מבין מה אתה רוצה.
או שאין להם באונס (הראשון למשל) - שים לב למהירות העלייה של מספר הסנטימטרים הראשונים מהבור ולהמשך - דיי אותו דבר, או שזה משקל לא מקסימלי שלהם והם קצת חזקים בתחתית, או שלא. או שהם יורדים לאט וממש רגע לפני הבור מאיצים את הירידה (השני למשל) ואז כן זוכים לבאונס, פשוט ככל הנראה לא אידיאלי.
סתם הבאת דוגמאות לאנשים חזקים שמבצעים ירידה דיי אטית.

1:57

זה חצי סקוואט אבל whatever

לא מבין מה הקטע להשוות בין מישהו שלא משתמש ברצועות ובין מישהו שכן, כל המטרה של רצועות זה להוציא אותך מהבור כמו קפיץ.

עידכון:
יום שלישי - אימון מס' 2
29/7/2014

סקוואט קל - 82.5 - משעמם, עבדתי על להוציא ברכיים לבחוץ ועבודה מהירה.

בנץ' - 72.5X5/5/4 - אין לי מושג מאיפה הגיע הכשל, זה לא הרגיש קשה. הייתה לי תחושה טובה שאני אצליח כי הפרס אימון קודם הלך טוב.

פאוורקלין - 55X3/3/3/3/3 - יש סרטון @MikeRozner

פשיטות במוט דאבליו - 3X8.

עבודה על מוביליטי עם פואם רולר
סך הכל אימון משעמם

נראה שאתה תופס את הקלין טיפה נמוך והמשקל יותר מדי על כף היד. אתה צריך לתפוס את המשקל עם מרפקים יותר מורמים.

https://www.lbs.co.il/threads/57051/#post-724408

יום אחד יהיה לך משקל חימום כזה O: קבל איזה סרטון ישן איתמר פרסמתי ב-FXP לפני שנה בערך

היום זה החימום שלי

ואללה סקוואט חזקת רצח הלוואי עלי. טוב לראות אותך מתקדם אחי

שיפור משמעותי בפאוורקלין.
החזרה הראשונה מעט "רכה" בקבלה של המוט וכמו ש @WhiteOwl אמר לך - מעט על הכף יד אבל נראה שאתה מתקן את זה יפה מאוד בהמשך.
~חוזר לריב עם טבעונים שרומזים שאני שמן~ 😃

עידכון:
@the Raccoon אמר שזה סוף סוף נראה כאילו אני מתאמן 😁

שבוע שני - אימון מס' 3
סקוואט דילואוד - 115X5/5/5 - העומק נראה לי בעייתי, יש סרטון.

פרס - 52.5X5/5/5 - היה קל חוץ מהסט האחרון בשתי חזרות האחרונות.

מתח רחב עם 8 קילו - 3X5

צין אפס

@Beast and cheat

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית