הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Road to GPA [הוסר]

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
שכל דבר מתגמד ליד משקלים כאלו בגיל כזה
תמשיך להפציץ.

אני יכול להגיד אישית,שהחדכ העלה לי את הביטחון העצמי במאות אחוזים.וגרם לי להמנע מהרבה שטויות
החדר כושר הכפיל את משקל גופי 😆

אז ככה, לא ישנתי ממש בלילה, לא באשמתי..ניסיתי ללכת לישון עשר אבל לא נירדמתי או שקמתי והתעוררתי ואז הכלבה שלי החליטה לעשות רעש אז הכנסתי אותה הביתה. בכללי ישנתי שבע שעות עם התעורריות בין לבין.

אז חשבתי לעשות היום אימון כזה:
סקוואט קל - כדי לשמר טכניקה וכו'
בנץ רגיל
ודדליפט

אני חושב שלפי איך שישנתי אין סיכוי שאני אסחוב משקל חדש בסקוואט לשלוש סטים אבל הדדליפט קל לי אז אני יודע שאני אצליח.
דעתכם?
@Psycho @the Raccoon @SweetBamba @nlr666

הכל תלוי באיך שאתה מרגיש
אם החימום קליל,אז לך על זה
אם לא,אז "תשמר" ותנסה PR באימון הבא

הכל תלוי באיך שאתה מרגיש
אם החימום קליל,אז לך על זה
אם לא,אז "תשמר" ותנסה PR באימון הבא
זאת אומרת אם החימום ירגיש קשה לעשות את מה שכתבתי למעלה?

מספיק טוב.

אז עכשיו אני שואל, דעתך?
"
Back in 2002, I had a horrible day at work—one that really kicked the crap out of me.
At the time, I was working for Coca-Cola. I threw cases all day, dragged heavy pallets
around, and stacked boxes and crates. A bad day out there on that job could seriously
drain you. When I left work that day, I ate a lot of food, rested for a short time, then went
right into squatting. I felt awful until I put some weight on the bar, but then I hit 405 for
a set of 12, and it was easy"

מתוך 10/20/חיים מאת סטס ז'ובמר

"
Back in 2002, I had a horrible day at work—one that really kicked the crap out of me.
At the time, I was working for Coca-Cola. I threw cases all day, dragged heavy pallets
around, and stacked boxes and crates. A bad day out there on that job could seriously
drain you. When I left work that day, I ate a lot of food, rested for a short time, then went
right into squatting. I felt awful until I put some weight on the bar, but then I hit 405 for
a set of 12, and it was easy"

מתוך 10/20/חיים מאת סטס ז'ובמר
למה אתה תמיד מתבלבל ביני לבין בריאן קרול?

תפתח פוסט בפורום ליפטינג מה עושים כשישנים *רק שבע שעות* לא איכותיות

עידכון:
אז לא ישנתי טוב בכלל, בצפר, תמותו זונות!

החלטתי לשנות קצת את האימון כדי לא להתקל בכשלים.
המשקל שהייתי אמור להסקביט היום הוא 137.5.

סקוואט - עבדתי עם החימומים לקראת 137.5 - 82.5X1X5 ו110X1X5, הרגיש ממש קשה ולא "טבעי". סך הכל אני מרגיש שהיה חכם לא לנסות 137.5
פאוז בנץ' - 72.5X3/3/3 - קשה מאוד. החלק הקשה בהרמה הוא קצת אחרי החזה אז שיניתי את תרגיל העזר ביום הבנץ' על מנת לעבוד על זה.
דדליפט - 145X5 - בכללי לא הייתה אמורה להיות היום משיכה כבדה. אבל לא הסקבטתי כבד וידעתי שאת הדדליפט אני יצליח וצדקתי. היה קל. יש סרטון.

נערך לאחרונה:
הכאפות הכי חסרות טעם שראיתי...

כל הכבוד על הדדליפט מתחיל להיות משקל מכובד

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית