הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Road to GPA [הוסר]

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
עידכון:
עוד פעם מדלג על התאוששות היום ועושה עצימות מחר.

השם שלך מטעה...
בכל מקרה הגיע הזמן כבר שאעקוב אחרי הלוג שלך.

לא יודע למה לא עקבתי עד עכשיו, בהצלחה 😃

עידכון:
אימון ראשון בשבוע הראשון בTMJV

בוקס סקוואט - 110X5X5 - הסט הראשון היה הכי קשה, לא ציפיתי שיהיה קשה לקום עם משקל כזה מהקופסא. סטים הבאין הלכו יותר בקלילות.

בנץ - 65X5X5 - היה די קל.

@zaptamaher למרות שהמלצת להתחיל עם 70 היה לי ספק אם אצליח ולא רציתי להגיע לכשל כבר בנפח הראשון...

דדליפט מהיר - 75X5X5
וויתרתי על מתח.

אחלה טכניקה בבנצ לגבי הדדליפט אתה משתמש יותר מידי ב hip extension במקום knee extension מה שגורם לך בסוף התנועה למשוך עוד אחורה ,
הרבה אנשים עושים את הטעות הזאת וזה לא הכי בריא לגב

אחלה טכניקה בבנצ לגבי הדדליפט אתה משתמש יותר מידי ב hip extension במקום knee extension מה שגורם לך בסוף התנועה למשוך עוד אחורה ,
הרבה אנשים עושים את הטעות הזאת וזה לא הכי בריא לגב
זה טופל ממזמן, יש לי בעיות אחרות כרגע עם הדדליפט.
שים לב שהאימון שציטטת יחסית ישן.

זה טופל ממזמן, יש לי בעיות אחרות כרגע עם הדדליפט.
שים לב שהאימון שציטטת יחסית ישן.
מצטער!!!
אני חדש בפורום ונכנסתי להודעות החדשות , חשבתי שזה מפנה אותי לדף האחרון ולא שמתי לב .
תעלה סירטון של הדדליפט מעודכן 😃

מצטער!!!
אני חדש בפורום ונכנסתי להודעות החדשות , חשבתי שזה מפנה אותי לדף האחרון ולא שמתי לב .
זה מכניס אותך להודעה הראשונה שלא נקראה, או להודעה שמצורפת בחתימה שלי, שהיא התחלת טקסס.

מה הבעיה בדדליפט ?
סוף SS היה 145 קל מאוד והיום נאבק עם 135, הייתה פציעה קטנה אבל זה לא סביר שזה מה שגרם לירידה כל כך משמעותית.
משו בסט אפ של נידפק.

סוף SS היה 145 קל מאוד והיום נאבק עם 135, הייתה פציעה קטנה אבל זה לא סביר שזה מה שגרם לירידה כל כך משמעותית.
משו בסט אפ של נידפק.
בתקווה שדדליפט אתה בערך יודע לעשות (רואים שכן )
יש כמה טעויות נורא נפוצות אפילו אצל הטובים ביותר ,
אולי הסירטון הזה יעזור לך

בכל מקרה לא להכנס לדיכאון ושטויות פשוט תתחיל מהתחלה תעשה דילואוד תוריד 10 אחוז ,
יש מצב שהדדליפט שלך מושלם ופשוט מיקודם הוא היה לקוי מה שמשנה את הכל וגורם לשרירים אחרים להכנס חזק בתרגיל !
תעלה סרטון אולי יוכלו לעזור לך

בתקווה שדדליפט אתה בערך יודע לעשות (רואים שכן )
יש כמה טעויות נורא נפוצות אפילו אצל הטובים ביותר ,
אולי הסירטון הזה יעזור לך

בכל מקרה לא להכנס לדיכאון ושטויות פשוט תתחיל מהתחלה תעשה דילואוד תוריד 10 אחוז ,
יש מצב שהדדליפט שלך מושלם ופשוט מיקודם הוא היה לקוי מה שמשנה את הכל וגורם לשרירים אחרים להכנס חזק בתרגיל !
תעלה סרטון אולי יוכלו לעזור לך

הדדליפט שלי דורש עבודה וזה מה שאני עושה, בכל מקרה הוא חוזר לעצמו וכרגע אני לא מעלה סרטונים בכוונה.

הדדליפט שלי דורש עבודה וזה מה שאני עושה,

אולי DL שלך טעון שיפור אבל אתה עדיין עושה עבודה יפה .
אל תשכח,ההשגים שאתה מגיע יחסית לגילך פשוט מרשימים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית