אחרי הסט השני של שני חזרות אתה כזה " פאק דיס נמאס מהבוקס יאללה שלוש פלטות נפח ברבאק"
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחרי הסט השני של שני חזרות אתה כזה " פאק דיס נמאס מהבוקס יאללה שלוש פלטות נפח ברבאק"
ה 135 הרגיל היה יחסית קל לעומת ה 125 בוקס?[/QUOTE][QUOTE="WeaKid, post: 797367, member:]
האמת שכבר תקופה אני חושב על סקוואט רגיל לנפח. הטקסס תעבור קצת שינויים, פירוט בקרוב.
עצימות
סקוואט - 152.5x3
בנץ 85X3X3
דדליפט 137.5x3
באק אוף ווליום
סקוואט 142.5x3
132.5x3
דדליפט 127.5x3
117.5x3
הדדליפט היה היום קל במיוחד ואני חוזר לטווח השלוש פלטות סוף סוף.
זה סיפור מאוד מבאס, עברתי מכון כשהיה לי דדליפט 145 קל מאוד וניסיתי את אותו משקל במכון החדש עם ציוד שהיה לי ממש לא נוח וקרעתי מינורית שריר בגב, השתקמתי מזה וקרעתי עוד פעם ואז עוד פעם. אבל, הדדליפט חוזר לעצמו סוף סוף, היה מאוד קל אתמול.התחזקת בטירוף!
הדדליפט קשה לך או שאתה מסיבה כלשהי עושה אותו קליל יחסית?
ככה הבנתי, שזה קרע מינורי, הגעתי למצב שאני לא מצליח לקום מהמיטה מרוב כאב/הולך עקום עם הגב שלא ייכאב.איך החלטת שקרעת שריר בגב ?
ואתה עדיין מתאמן עם אליהו ?
בכלל לא מעיד על קרע מינוריככה הבנתי, שזה קרע מינורי, הגעתי למצב שאני לא מצליח לקום מהמיטה מרוב כאב/הולך עקום עם הגב שלא ייכאב.
וכן.
עזוב עכשיו את ההגדרה של זה, הגעתי למצב שיותר מחצי של טקסס לא עשיתי עצימות לפלג גוף תחתון ונפח די קליל.בכלל לא מעיד על קרע מינורי
נפח
סקוואט - 137.5X5X5
בנץ' - 80X4X5
דדליפט - BBB
דגשים לעצמי: לפתוח יותר ברכיים על מנת להגיע לעומק טוב ולהשתמש בהיפ דרייב.
נפח
סקוואט - 137.5X5X5
בנץ - 80X4X5
דדליפט - BBB
דגשים לעצמי: לפתוח יותר ברכיים כדי להגיע לעומק טוב ולהשתמש יותר בהיפ דרייב.
אז עוד מוניטין?WeaKid עדכן את הלוג ״Road to GPA״:
עדכון לוג: 14/12/14
קרא את שאר עדכון הלוג...
הייתה בעיה במערכת הלוגים, פורסם פעמיים.
ייתקבל בברכה?אז עוד מוניטין?