ייעוץ טבעונות ועלייה במסה

PuppEDogg

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
3
50
3
אני לא טבעוני אבל כמו כולם נתקלתי בתופעה הזאת שמתפשטת מהר יש לי אפילו חברים שהם טבעונים וזה גם תחום שמתחיל לעניין אותי,
אידיאולוגית אני מסכים איתם אבל תכלס זה ממש קשה לשמור עורך חיים כזה.

מה שרציתי לדעת זה איך בכל זאת אפשר לעלות במסת שריר ועדיין לנהל עורך חיים טבעוני, אילו מוצרי מזון מהצומח מכילים הרבה חלבון?

וגם רציתי לדעת האם יש אבקות חלבון וגיינרים שמתאימים לטבעונים הרי האבקות האלה מיוצרות לרוב ממי גבינה וביצים ואם קיימות אבקות כאלה אני מניח שהן יקרות יותר אז בכמה גדול ההבדל במחיר?

אף מחקר לא מצא קשר או הוכיח שחלב ובשר גורמים לסרטן.
אתה צוחק אלי? כול העיתונים מדברים על זה עכשיו! נמצאה הורמון אשר גורם לסרטן בחלב פרה!!!!
חולבים את הפרה בזמן שהיא בהריון ומפוצצת באסטרוגן. אסטרוגן גורם לסרטן... לפחות בקרב נשים, למרות שלמקרה ולא ידעתה, גם גברים יכולים לחלות בסרטן השד... למרות שזה נדיר, אבל קורה! כולנו מקבלות תרופות לדיכוי האסטרוגן. הדבר הראשון שהרופאים אמרו לי ולעוד אלפי נשים כמוני זה להפסיק לצרוך את כול מוצרי החלב!!!

אנשים שמתכחשים לזה, זה כמו מאמנים בחדר כושר שאתם כול כך אוהבים לרדת אלהם! בטענה שהם מפיצים מיתוסים ישנים ולא מתעדכנים במחקרים חדשים.

אז הגיע הזמן שכולם יבינו, שאולי פעם כשהכול היה טבעי וללא תוספות הורמוניי גדילה ואנטיביוטיקה, זה באמת היה בריא....
היום כבר לא! ופסוטר הורג גם המון ויטמינים ומנרלים בנוסף לחיידקים "רעים".

ודבר אחרון, פעם החקלאים/איכרים היו דואגים לבעלי חיים כאילו הם חלק מהמשפחה! לא היו חולבים אותם בתת תנאים ובאכזריות בלתי מתוארת כמו היום! מי היה מעז להפריד את העגלים מאמם?!?!? מי היה שובר להם את הרגליים ומתעלל בהם בדרך לשחיטה?!?!?!
אז תפסיקו עם הבולשיט הזה של" זה טבעי, זה תמיד היה כך. כי זה לא!
בני האדם הם היצורים היחידים בעולם שמסוגלים להסתכל לסבל בעיניים ולהתעלם... ועצוב שכך!

אתה צוחק אלי? כול העיתונים מדברים על זה עכשיו! נמצאה הורמון אשר גורם לסרטן בחלב פרה!!!!
חולבים את הפרה בזמן שהיא בהריון ומפוצצת באסטרוגן. אסטרוגן גורם לסרטן... לפחות בקרב נשים, למרות שלמקרה ולא ידעתה, גם גברים יכולים לחלות בסרטן השד... למרות שזה נדיר, אבל קורה! כולנו מקבלות תרופות לדיכוי האסטרוגן. הדבר הראשון שהרופאים אמרו לי ולעוד אלפי נשים כמוני זה להפסיק לצרוך את כול מוצרי החלב!!!

אנשים שמתכחשים לזה, זה כמו מאמנים בחדר כושר שאתם כול כך אוהבים לרדת אלהם! בטענה שהם מפיצים מיתוסים ישנים ולא מתעדכנים במחקרים חדשים.

אז הגיע הזמן שכולם יבינו, שאולי פעם כשהכול היה טבעי וללא תוספות הורמוניי גדילה ואנטיביוטיקה, זה באמת היה בריא....
היום כבר לא! ופסוטר הורג גם המון ויטמינים ומנרלים בנוסף לחיידקים "רעים".

ודבר אחרון, פעם החקלאים/איכרים היו דואגים לבעלי חיים כאילו הם חלק מהמשפחה! לא היו חולבים אותם בתת תנאים ובאכזריות בלתי מתוארת כמו היום! מי היה מעז להפריד את העגלים מאמם?!?!? מי היה שובר להם את הרגליים ומתעלל בהם בדרך לשחיטה?!?!?!
אז תפסיקו עם הבולשיט הזה של" זה טבעי, זה תמיד היה כך. כי זה לא!
בני האדם הם היצורים היחידים בעולם שמסוגלים להסתכל לסבל בעיניים ולהתעלם... ועצוב שכך!
רגע, לא הבהרת כמה דברים.
חלית בסרטן השד או סרטן אחר?
כן, אסטרוגן מעלה את הסיכון לחלות בסרטן השד אצל נשים בלבד.
אבל ששלחו את החלב למעבדות לא מצאו אסטרוגן.
למרות שיש כאן בן אדם למעלה שכתב שחברות החלב משלמות לחוקרים לכתוב מה שהם רוצים לטובתם.

אצל נשים בלבד.
כן. אני חולה בסרטן השד.
לא רק נשים חולות בסרטן השד.... אמרתי את זה כבר? נכון אחוז הגברים הוא נמוך, אבל עדיין קיים.
בתקופת ההריון אחוז האסרוגן בקרב נשים הוא מאוד גבוה! פרה היא סוג של אשה לצורך העיניין.... חולבים אותה כשהיא בהריון... כי באצם היא תמיד בהריון בתעשית החלב של היום...
אתה מתחיל להבין את הקשר....?

וגם עם זה מוגבל רק לנשים, אז מה אתה אומר לי בעצם? אה טוב.... שנשים ימשיכו למות... אנחנו הגברים נמשיך לשתות חלב כאילו כלום לא קרה?
וזה לא מתריד אותך שאמא שלך אשה, חברה שלך אשה, אחות עם יש לך כזאת גם אשה....

וחוץ מאסרוגן יש גם הורמוני גדילה מוזרקים לפרה שגם הם הורמונים מזיקים! אלהם פחות למדתי, כי לי אלי אישית זה פחות נוגע אז מטבע הדברים שהם לא נחרתו לי בזכרון כמו נושא האסטרוגן....

ככול שמהר יותר העולם יבין שמוסריות לא קיימת בטבע והיא המצאה של האנושות בלבד, ככה התזונה של העולם תהיה טובה יותר. מצד שני יכול להיות שהאוכלוסיה תדרדר...

כן. אני חולה בסרטן השד.
לא רק נשים חולות בסרטן השד.... אמרתי את זה כבר? נכון אחוז הגברים הוא נמוך, אבל עדיין קיים.
בתקופת ההריון אחוז האסרוגן בקרב נשים הוא מאוד גבוה! פרה היא סוג של אשה לצורך העיניין.... חולבים אותה כשהיא בהריון... כי באצם היא תמיד בהריון בתעשית החלב של היום...
אתה מתחיל להבין את הקשר....?

וגם עם זה מוגבל רק לנשים, אז מה אתה אומר לי בעצם? אה טוב.... שנשים ימשיכו למות... אנחנו הגברים נמשיך לשתות חלב כאילו כלום לא קרה?
וזה לא מתריד אותך שאמא שלך אשה, חברה שלך אשה, אחות עם יש לך כזאת גם אשה....

וחוץ מאסרוגן יש גם הורמוני גדילה מוזרקים לפרה שגם הם הורמונים מזיקים! אלהם פחות למדתי, כי לי אלי אישית זה פחות נוגע אז מטבע הדברים שהם לא נחרתו לי בזכרון כמו נושא האסטרוגן....
חס וחלילה.
כן, בפרה יש אסטרוגן, אני פשוט לא יכול לשפוט אם אחרי כל העיבוד שעושים לחלב עדיין נשאר אסטרוגן.
את לוקחת Tamoxifen?

אין פה האנשה. לא השוותי אותם אלינו.....
אבל גם אל תשווה אותם אלינו גם! זה לא קשר ישיר!!!

מסכימה לגמריי
ולכול אלה שחושבים שבשר וחלב מאוד תורם לבריאות שלהם...... בתור אחד שנכנסה לסטטיסטיקה וחלתה בסרטן.... קשה מאוד להתעלם מכמויות החלב שהייתי צורכת! אז תמשיכו לתמון את הראש בחול ולהגיד לעצמכם ש"לי זה לא יקרה"
http://www.tylervigen.com/

קיבלת שיעור חשוב בסטטיסטיקה והסקת מסקנות. מקריאה שלי בעבר איתך את מאוד עקשנית ואטומה. החלמה מהירה

את לוקחת Tamoxifen?
לא, תרופות אחרות. אבל מה זה משנה?
https://www.facebook.com/milklies/p...7820532239292/778418138846195/?type=1&theater

אחרי כל העיבוד שעושים לחלב עדיין נשאר אסטרוגן.
אז מתוך אותו הגיון, למה שישאר משהו אחר כמו סידן, חלבון וכו'

ככול שמהר יותר העולם יבין שמוסריות לא קיימת בטבע והיא המצאה של האנושות בלבד
אז אתה אומר שבוא נוותר אליה ונתחיל לחיות אך שבאה לנו? להרוג, לאנוס, לגנוב....
ואני בתומי חשבתי שמוסריות היא משמבדיל אותנו מבעלי החיים...

לא, תרופות אחרות. אבל מה זה משנה?
https://www.facebook.com/milklies/p...7820532239292/778418138846195/?type=1&theater

אז מתוך אותו הגיון, למה שישאר משהו אחר כמו סידן, חלבון וכו'
צר לי לשמוע על סרטן השד שהיה לך.
מקווה שהכל בסדר עכשיו.

אכן, קראתי את המאמר ומדובר ב- E2.
אם לא הייתה בדיקה מהאיגוד האירופאי, לא הייתי מאמין.

פשוט זוועה.
'נביעות' צדק כשאמר שמשחדים את המעבדות לרשום דברים טובים ולהעיף את הדברים הרעים.
כבר אי אפשר לקנות כלום היום.
לקחו לי את הבשרים, את הירקות, הפירות ועכשיו את מוצרי החלב.

זו אותה כתבה כמו בארץ: http://www.haaretz.co.il/news/health/.premium-1.2338920
באסה אין חלבון טוב היום.. גם לי היו הרבהההה תופעות לוואי מחלב אולי בגלל ששתיתי הרבה(ולא הרבה כמו אנשים אחרים אלא הרבה כמו TGOMAD, שT זה TWO).. עכשיו רק קילו מוצרי גבינה ואני מסודר מבחינת חלבון. ביקרתי ברוסיה לא מזמן, ושם יש הרבה חלב כפרי ובאופן כללי הוא לא מסחרי כמו פה(תנובה,טרה,שטראוס) אלא הרבה חברות קטנות. ושמתי לב שהחלב שם הרבה יותר טעים(וגדלתי בצורה מפחידה מאימוני גוף!).
אושפזי עם דלקת במחלקת אורולוגיה(צעיר 90 קג בין אנשים בני 70) כל מי שרוצה מוזמן לחפש את הקשר בין סרטן הערמונית לחלב. ואני עדיין אוהב חלב למרות המדיניות הקפיטליסטית שיש בישראל. אומרים שIGF1 נהרס במיצי הקיבה- מצד שני ראיתי שממקור חיצוני גורם לסרטן. בכל אופן פרה בישראל נותנת בין 25-40 חלב ביום! כאשר פרה לפני 100 שנה נתנה בערך 5-10 ליטרים ביום. ובלי טיפת מוגלה.. או 59 הורמוני גדילה.. זה גם ההבדל בין חלב אירופאי לישראלי- באירופה הפרה נחה חצי שנה(פחות סיכוי לדלקות,זיהומיים,והורמוני גדילה) ובישראל חודשיים. אה והמחיר ברוסיה יצא לי בין 8-10 שקלים לליטר. האיכות באה עם המחיר מסתבר, ועם פחות סיבסוד ממשלתי.

צר לי לשמוע על סרטן השד שהיה לך.
מקווה שהכל בסדר עכשיו.
לצערי לא, זכיתי וקיבלתי את הגרסה המשודרגת (גרורתי) וזה כבר לא יעבור...
וכן, זה מזעזע! אני אישית לא באמת טבעונית (למרות שמתקדמת לשם בצעדי ענק כנראה) עברתי למוצרים אורגנים ככול האפשר. משתדלת לקנות חלב עזים ומוצריו, ממחלבות קטנות שלפי משהם מספרות, מייצרות מוצרים אורגניים ללא תוספות ובדרך הומנית יותר מהחברות ענק המסחריות.
חבל רק שזה יקר בתרוף!

לצערי לא, זכיתי וקיבלתי את הגרסה המשודרגת (גרורתי) וזה כבר לא יעבור...
וכן, זה מזעזע! אני אישית לא באמת טבעונית (למרות שמתקדמת לשם בצעדי ענק כנראה) עברתי למוצרים אורגנים ככול האפשר. משתדלת לקנות חלב עזים ומוצריו, ממחלבות קטנות שלפי משהם מספרות, מייצרות מוצרים אורגניים ללא תוספות ובדרך הומנית יותר מהחברות ענק המסחריות.
חבל רק שזה יקר בתרוף!
אני מקווה שזה אכן נכון.
תודה שהזכרת לי, אני גם אלך לקנות מוצרי חלב ממחלבות קטנות \ חלב עזים וכו'...
יש לך מושג אם בגבינה צהובה גם נמצא אסטרוגן?
ב-"מחקרים" מראים שאין אסטרוגן, אבל אי אפשר לדעת אם שיחדו אותם לכתוב שאין אסטרוגן.

צר לי לשמוע על הסרטן, אני מקווה לפחות שזה לא מפריע לך לתפקד ביום-יום.
את נראת די צעירה, קשה לי להאמין איך הרופאים לא מנסים לפחות למצוא פריצת דרך למחלה הזו או לפחות לעזור לך להפחית את הסימפטומים (במידה וקיימים).

יש לך מושג אם בגבינה צהובה גם נמצא אסטרוגן?
אסטרוגן קיים בחלב. זאת אומרת שכול משמיוצר מחלב בהכרח יהיה בו אסטרוגן גם. גם בעזים וכבשים בטח יש אותו, אבל בכמויות שפויות. מכאן התקווה שאני תולה במחלבות הקטנות. משק צוריאל למשל, כבר מזמן משק גדול, עם ייצור המוני. קשה לי להאמין שהם עדיין חולבים את העזים כמו פעם...

צר לי לשמוע על הסרטן, אני מקווה לפחות שזה לא מפריע לך לתפקד ביום-יום.
את נראת די צעירה, קשה לי להאמין איך הרופאים לא מנסים לפחות למצוא פריצת דרך למחלה הזו או לפחות לעזור לך להפחית את הסימפטומים (במידה וקיימים).
יש התקדות גדולה מאוד בתרופות, אז הם קצת יותר אופטימים. אבל עדיין מדובר בהארכת החיים ושיפור איכות החיים ולא ריפוי לצערי. בנתיים זה לא כזה נוראה. הספורט עוזר מאוד!שמתי זין על הכול, לקחתי מאמן אישי 3 פעמים בשבוע ולומדת לחיות את היום... בלי תירוצים וחרתות 👑

לעבור לטבעונות בגלל שמלא אנשים עושים את המעבר וזה נהיה טרנד זו סיבה מטופשת.
העולם לא ורוד... מה לעשות? אידאולוגית זה טוב (כן בטח). נו וזה שמדבירים את הירקות והפירות והורסים שטחים מאוכלסים בחיות
בשביל שדות\בנייה, מה עם זה?

אתה לא תברח מזה. זה בכל מקום. וגם הירקות וכל הזבל הטבעוני הזה קשורים כולם לתעשיית הבשר, אם לא באופן ישיר אז באופן עקיף.

אסטרוגן קיים בחלב. זאת אומרת שכול משמיוצר מחלב בהכרח יהיה בו אסטרוגן גם. גם בעזים וכבשים בטח יש אותו, אבל בכמויות שפויות. מכאן התקווה שאני תולה במחלבות הקטנות. משק צוריאל למשל, כבר מזמן משק גדול, עם ייצור המוני. קשה לי להאמין שהם עדיין חולבים את העזים כמו פעם...

יש התקדות גדולה מאוד בתרופות, אז הם קצת יותר אופטימים. אבל עדיין מדובר בהארכת החיים ושיפור איכות החיים ולא ריפוי לצערי. בנתיים זה לא כזה נוראה. הספורט עוזר מאוד!שמתי זין על הכול, לקחתי מאמן אישי 3 פעמים בשבוע ולומדת לחיות את היום... בלי תירוצים וחרתות 👑

אני בספק אם משק צוריאל חולב את העזים כמו פעם.
האנשים מחפשים לעשות כמה שיותר כסף בכמה שפחות זמן אז מתחילים לפתח שיטות כמו להזריק הורמונים לפרות ועזים שיהיו בהריון כדי להפריש חלב.
זה די טיפשי שאכפת להם מכסף מאשר האוכלוסיה שקונה את המוצרים, ברגע שרוב האוכלוסיה תדע, היא תפסיק לצרוך חלב והעסק שלהם יפגע.
אולי אחרי שהעסק יפגע הם יחזרו לחלוב את העזים כמו פעם.

וואו, את די פעילה, שמח לשמוע שאת מצליחה לעלות את איכות החיים עם הספורט 😃
אם תרצו, אין זו אגדה.

אני נמצא די הרבה בסביבת פרופסורים שמפתחים תרופות ועורכים מחקרים (עבודה, לימודים, חברים וכו'...).
מה שרופא אחד אומר זה לא בהכרח מה שהרופא השני אומר.
אני יכול לשאול אותם על דרכים לטפל בסרטן השד בדרך עקיפה עם תרופות מסויימות.
אל תסתמכי על תגובה של רופא אחד.

העולם לא ורוד... מה לעשות?
לשנות אותו... הכול עניין של ייצא וביקוש. עם לא יהיה ביקוש יותר לכמויות אדירות של בשר, לא יהיה צורך לייצר כמויות כאלה.
ומה כול כך טרנדי בלהיות הומני? אני לא טבעונית, ואני לא מסכימה עם צורך ההסברה שלהם בכלל. אבל גם לי קשה להתעלם מהסבל שאנחנו גורמים לבעלי החיים בדרך לצלחת. אין שום הצדקה לצורה שזה נעשה היום!
אפשר לחלוב את הפרה בלי להפריד אותה מהעגל, ובלי לפוצץ אותה בהורמונים. אפשר גם לשחוט אותה מבלי לשבור לה את הרגליים על הדרך...
זה הכול.

אגב סתם שתדעו, במקרה ואתם חובבים של חקלאות אורגנית וכד'..
בגלל שבחקלאות אורגנית לא משתמשים בזנים מושבחים, המון פעמים בגלל התפרצויות של מחלות בגידולים מרססים להם את האמ אמא עם תרסיסי הדברה מאוד רעילים. ככה, שתכירו.
לשנות אותו... הכול עניין של ייצא וביקוש. עם לא יהיה ביקוש יותר לכמויות אדירות של בשר, לא יהיה צורך לייצר כמויות כאלה.
ומה כול כך טרנדי בלהיות הומני? אני לא טבעונית, ואני לא מסכימה עם צורך ההסברה שלהם בכלל. אבל גם לי קשה להתעלם מהסבל שאנחנו גורמים לבעלי החיים בדרך לצלחת. אין שום הצדקה לצורה שזה נעשה היום!
אפשר לחלוב את הפרה בלי להפריד אותה מהעגל, ובלי לפוצץ אותה בהורמונים. אפשר גם לשחוט אותה מבלי לשבור לה את הרגליים על הדרך...
זה הכול.
אבל את צריכה להבין, שתמיד יהיה ביקוש לאיזשהו סוג של מזון. בין אם זה בשר ובין אם זה חיטה או סוג אחר של דגנים. האלטרנטיבה שלך להאכיל 7 מיליארד אנשים זה עם פולי סויה?כי בשביל זה את תצטרכי להשמיד כמויות אדירות של חי וצומח.
חוץ מזה, מתי פעם אחרונה היית במחלבה?אני יכול להבטיח לך במאה אחוז שהתמונות של הטבעונים זה המקרים הקיצוניים של הקיצוניים.

מה שרופא אחד אומר זה לא בהכרח מה שהרופא השני אומר.
אני יכול לשאול אותם על דרכים לטפל בסרטן השד בדרך עקיפה עם תרופות מסויימות.
אל תסתמכי על תגובה של רופא אחד.
כן, הראשונה הספידה אותי בכלל... מן הסתם היא כבר לא רופא שלי.
תשאל עם באה לך. עוד אינפורמציה אף פעם לא מזיק.

בגלל שבחקלאות אורגנית לא משתמשים בזנים מושבחים, המון פעמים בגלל התפרצויות של מחלות בגידולים מרססים להם את האמ אמא עם תרסיסי הדברה מאוד רעילים. ככה, שתכירו.
אבל את צריכה להבין, שתמיד יהיה ביקוש לאיזשהו סוג של מזון. בין אם זה בשר ובין אם זה חיטה או סוג אחר של דגנים. האלטרנטיבה שלך להאכיל 7 מיליארד אנשים זה עם פולי סויה?כי בשביל זה את תצטרכי להשמיד כמויות אדירות של חי וצומח.
חוץ מזה, מתי פעם אחרונה היית במחלבה?אני יכול להבטיח לך במאה אחוז שהתמונות של הטבעונים זה המקרים הקיצוניים של הקיצוניים.
אני נוטה להסכים עם שני החלקים של ההודעה הזו.
יצא לי לראות שדות של ירקות אורגניים מרוססים לגמרי.
יצא לי להיות פעמיים במחלבות ולא ראיתי את הדברים שמתארים בטלוויזיה ובסרטונים ביוטיוב.
מה שכן, ההתעללות היחידה שראיתי זה שמשליחים אפרוחים למכונה שמרסקת אותם.

אני יכול לעשות לייק על ההודעה שלך? היא מציאותית.

כן, הראשונה הספידה אותי בכלל... מן הסתם היא כבר לא רופא שלי.
תשאל עם באה לך. עוד אינפורמציה אף פעם לא מזיק.

אני אשאל 😃

מתי פעם אחרונה היית במחלבה?אני יכול להבטיח לך במאה אחוז שהתמונות של הטבעונים זה המקרים הקיצוניים של הקיצוניים
היה לי חבר טוב טבעוני קיצוני ואקטיביסט. מסתבר שזה הרבה יותר נפוץ ממשאתה חושב. למצוא משק שמנהל כמו שצריך, זה דווקא תופע נדירה... לצערי.
ושוב פעם, אני לא אומרת להפסיק לאכול בשר בהכרח. אבל כן להפסיק להתעלל בו. ואנחנו מייצרים היום הרבה מעבר לביקוש. חוץ ממדינות עולם שלישי כמובן. תראה את פחי הזבל שלנו! אנחנו קונים המון ואז זורקים המון. דור מפונק שכזה, שלא חושב מעבר לצרכים האישיים שלו.
הוכל אני אני אני היום... וחבל. כי אנחנו לא חיים בווקאום. הפעולות שלנו משפיעות על כול משמסביבנו...
אני אישית אין לי שום בעיה עם הנדסה גנטית של פירות וירקות. זה פחות מטריד אותי.(את האמת אני בכלל לא מבינה מה הבעיה עם זה). ברור שהריסוס יותר מזיק.
ולא, אני לא חייה בללה לנד וחושבת שכול משכתוב עליו אורגני באמת ב 100% טבעי ובריא... אין היום טרי ובירא כמו פעם. פשוט משתדלים לצמצם נזקים כמה שאפשר.

טבעונות היא עוד טרנד ושכזה, הוא בא וייעלם לו לפח הזבל של ההיסטוריה.

אני, אוהב חיות, לכן אוכל אותן בהנאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית