הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחיל טקסס.

• פותח/ת השרשור Snorlax
  • פורסם בתאריך

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
אני רוצה להתחיל טקסס אחרי התחרות.
אני כרגע ב1\3\5 BBB והלחיצות בתכנית הזאתי גרועות.. וגם המשקלים שלי לא כאלה גבוהים בשביל התקדמות חודשית..

הקיצר אני רוצה לעשות את זה ככה :
להתחיל עם 10% פחות מהשיא ולעלות כל שבוע 2.5קילו ככה שבשבוע ה4 אני עושה את השיא שלי ומ5 והעלאה זה PRs ..

אני רוצה לבצע את התכנית ככה :

יום A
5*5 סקוואט ( 70% מהשיא )
5*5 בנץ ( 70%מהשיא )
5*5דדליפט ( נתחיל ב60%, ונתקדם בהמשך )

יום B
2*5 סקוואט ( 60% )
פרס 2*5 ( 70% )
מתח עם משקל 3*5

יום C
1*5 סקוואט שיא
1*5 בנץ שיא
1*5 \ 3 דדליפט שיא.

מה אתם אומרים ?..

• פותח/ת השרשור
נשמע בסדר גמור חוץ מהדדליפט, אתה לא תחזיק מעמד הרבה זמן ככה.
אני עשיתי GVT
10*10 סקוואט + דדליפט ביום רגליים..

אמרו לי להחליף לפווארקלין, אבל אני רוצה לתת לזה שבוע שבועיים ניסיון..
מה אתה אומר?

כאילו מבחינת כוח רצון \ כוח נפשי אני יכול לעבור את זה

כוח רצון לא רלוונטי. השאלה היא מה ישרת את המטרות שלך, ושני דדליפט בשבוע (במיוחד שאחד מהם הוא מקסימלי) זו לא התשובה.
רוב המושכים החזקים שאני מכיר עושים דדליפט פעם בשבוע, אז אני לא מצליח לחשוב על שום סיבה למה אתה צריך פעמיים.

• פותח/ת השרשור
כוח רצון לא רלוונטי. השאלה היא מה ישרת את המטרות שלך, ושני דדליפט בשבוע (במיוחד שאחד מהם הוא מקסימלי), זו לא התשובה.
רוב המושכים החזקים שאני מכיר עושים דדליפט פעם בשבוע, אז אני לא מצליח לחשוב על שום סיבה למה אתה צריך פעמיים.
אז להשאיר דדליפט רק ביום שיא?
ומה לעשות ביום A ? פוואר קלין? כמה חזרות \ סטים ? ?

לא רק שתכננת פעמיים בשבוע דדליפט, אלא גם 5*5 סקוואט + 5*5 דדליפט באותו אימון?

בקיצור, כפי שאמרו לך כבר, זה לא כל כך קשור לכוח רצון. גם אם תבצע את הנ"ל, המשמעות היא שאתה לא תתקרב למשקלי עבודה אפקטיביים, על-מנת לשפר את השיא שלך. זו תהיה עבודת נפח מתישה שתגמור אותך תוך שבועיים...

אגב, מה הם משקלי השיא שלך, שאתה מעוניין לקפוץ לתכנית כזו?

קבצים מצורפים

• atahamudata2mz1.jpg
    atahamudata2mz1.jpg
    KB 13.2 · צפיות: 135
  • פותח/ת השרשור
לא רק שתכננת פעמיים בשבוע דדליפט, אלא גם 5*5 סקוואט + 5*5 דדליפט באותו אימון?

בקיצור, כפי שאמרו לך כבר, זה לא כל כך קשור לכוח רצון. גם אם תבצע את הנ"ל, המשמעות היא שאתה לא תתקרב למשקלי עבודה אפקטיביים, על-מנת לשפר את השיא שלך. זו תהיה עבודת נפח מתישה שתגמור אותך תוך שבועיים...

אגב, מה הם משקלי השיא שלך, שאתה מעוניין לקפוץ לתכנית כזו?
כמעט 180קילו סקוואט
187.5 דדליפט
102.5 בנץ ( עם חרבון באמצע 😭 )

אני מקווה לעשות 4פלטות שישי הזה עם ה ADIDAS P2 שלי 😛

עברתי ל1\3\5 די מוקדם.. טוב נו מאוד מוקדם..

עם 115סקוואט
120דדליפט
65בנץ

אני ב1\3\5 BBB בערך 5וחצי חודש

אני הייתי עושה סקוואט ובנץ' 5X5 ביום ראשון ומסיים עם פאוורקלין ל-15 סינגלים עם חצי דקה מנוחה ביניהם(משהו כזה).

כמעט 180קילו סקוואט
187.5 דדליפט
102.5 בנץ ( עם חרבון באמצע 😭 )

אני מקווה לעשות 4פלטות שישי הזה עם ה ADIDAS P2 שלי 😛

עברתי ל1\3\5 די מוקדם.. טוב נו מאוד מוקדם..

עם 115סקוואט
120דדליפט
65בנץ

אני ב1\3\5 BBB בערך 5וחצי חודש
הוספת בפחות מחצי שנה 167.5 קילו לטוטאל, למה לשנות תוכנית? נתקעת או משהו?

״מתכונת גרועה ללחיצות״ אבל בכל זאת הוספת כמעט 40 קילו לבנץ....

לא נגד פשוט מנסה להבין...

• פותח/ת השרשור
אני הייתי עושה סקוואט ובנץ' 5X5 ביום ראשון ומסיים עם פאוורקלין ל-15 סינגלים עם חצי דקה מנוחה ביניהם(משהו כזה).
למה סינגלים ולא סטים של 3חזרות 5סטים?
הוספת בפחות מחצי שנה 167.5 קילו לטוטאל, למה לשנות תוכנית? נתקעת או משהו?

״מתכונת גרועה ללחיצות״ אבל בכל זאת הוספת כמעט 40 קילו לבנץ....

לא נגד פשוט מנסה להבין...
30קילו בנץ בחצי שנה זה קצת לפי דעתי ( במשקלים האלה ).
אני רוצה לשפר קצת את הלחיצות

כוח רצון לא רלוונטי. השאלה היא מה ישרת את המטרות שלך, ושני דדליפט בשבוע (במיוחד שאחד מהם הוא מקסימלי) זו לא התשובה.
לא כדי לריב או לקטול.
החזקים ביותר שאתה מכיר מזריקים?

If it aint broke dont fix it.
בחצי שנה להוציא 40 קילו לבנץ זה המון! הלוואי עלי להוסיף את זה בשנה, עזוב שנה, בשנתיים! אם עכשיו בחצי שנה הקרובה עם 531 תצליח לעלות 20-30 קילו לבנץ המצב שלך יהיה מעולה.
יש משפט לא זוכר בדיוק איך הוא הולך אבל בגדול progress is the most important thing in training. כל עודמיש התקדמות לא משנה כמה קטנה אתה במצב טוב. אתה כבר לא רחוק בכלל מהשלב שאתה מנסה למצוא איפה אתה תתקדם ולא בכמה תתקדם. שלבים שאתה מחפש איך אפשר להוסיף עוד 10 קילו למוט בין תחרויות. 531 עבדה לך מעולה. ממליץ לך להמשיך בדיוק עם מה שאתה עושה ולא לשנות שום דבר.
אגב בטקסס ההתקדמות היא 5 קילו לחודש בבנץ ו10 לסקוואט ודדליפט. אז חצי שנה מושלמת תיתן לך 30 קילו לבנץ ו60 לסקוואט ודדליפט. סביר להניח גם שזה לא יקרה, מספיק ריסט אחד והמספרים האלה הופכים ל15 ו30... תמשיך עם 531 כל עוד יש לך התקדמות. אגב בסקוואט ודדליפט עשית התקדמות יותר מהירה מ10 קילו לחודש...

• פותח/ת השרשור
If it aint broke dont fix it.
בחצי שנה להוציא 40 קילו לבנץ זה המון! הלוואי עלי להוסיף את זה בשנה, עזוב שנה, בשנתיים! אם עכשיו בחצי שנה הקרובה עם 531 תצליח לעלות 20-30 קילו לבנץ המצב שלך יהיה מעולה.
יש משפט לא זוכר בדיוק איך הוא הולך אבל בגדול progress is the most important thing in training. כל עודמיש התקדמות לא משנה כמה קטנה אתה במצב טוב. אתה כבר לא רחוק בכלל מהשלב שאתה מנסה למצוא איפה אתה תתקדם ולא בכמה תתקדם. שלבים שאתה מחפש איך אפשר להוסיף עוד 10 קילו למוט בין תחרויות. 531 עבדה לך מעולה. ממליץ לך להמשיך בדיוק עם מה שאתה עושה ולא לשנות שום דבר.
אגב בטקסס ההתקדמות היא 5 קילו לחודש בבנץ ו10 לסקוואט ודדליפט. אז חצי שנה מושלמת תיתן לך 30 קילו לבנץ ו60 לסקוואט ודדליפט. סביר להניח גם שזה לא יקרה, מספיק ריסט אחד והמספרים האלה הופכים ל15 ו30... תמשיך עם 531 כל עוד יש לך התקדמות. אגב בסקוואט ודדליפט עשית התקדמות יותר מהירה מ10 קילו לחודש...
dont try to fix it * 😛 😛

תכלס צודק, בקשר למשפט באנגלית השני, אני עדיין מתקדם ובאמת בטקסס זה התקדמות שבועית ואין מצב שאני לא יגיע לכשל ויצטרך
לעשות ריסט...

עכשיו בקשר ל 1\3\5, חודש ראשון עשיתי לפי הספר, 3שבועות אימון , שבוע דיאלוד ( יענו גם אימוןאבל חלש ).
אחרי החודש הראשון הורדתי את השבוע דיאלוד:wallbash: זה סיוט כי זה כל כךךךךךךךך משעמםםםםםםםםםםםםםם:suicide:
לא יודע אם זה היה מהלך נכון או לא אבל לפי מה שאני רואה אני מתקדם.
זה כאילו עשיתי חודש 1\3\5 ואז 4וחצי חודש אחרי שבוע +1 ישר עברתי לשבוע +5..
האם אחרי התחרות להמשיך ככה או להחזיר את הדיאלוד ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית