עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה חושב שעדיף לעשות כל יום הליכה מהירה מאשר 3.5 פעמים ריצה? בהתחשב בדקות השבועיות שיש לי לעשות (200)את רוצה להוריד משקל או שומן ?
עבודה בדופק גבוה לאורך זמן דופקת את ההתאוששות, לא מאפשרת אימוני משקולות עצימים ואינטנסיביים
ומביאה לגרעון גדול מדי
את רוצה להוריד משקל או שומן ?
עבודה בדופק גבוה לאורך זמן דופקת את ההתאוששות, לא מאפשרת אימוני משקולות עצימים ואינטנסיביים
ומביאה לגרעון גדול מדי
אף אחד לא אומר שזה לא עוזר לשריפת שומן, רק יש דרכים יעילות יותר.אירובי בוקר על דופק 130-140 בשילוב עם קפאין עוזר לשריפת שומן בחיטוב
עכשיו יבואו האלה עם המקורות מקילוגרם ויגידו שזה מיתוס אבל לי זה עבד ולעוד המון אנשים ומאור וכל שאר המפתחי גוף ממליצים על זה
את שני האינטרוואלים לשלב כחלק מימי ההליכה (בשניים מהם) או בימים נפרדים?אלא 3 הליכה ועוד 2 אינטרוואלים של 10 ד' וזהו
איזה דרכים ?אף אחד לא אומר שזה לא עוזר לשריפת שומן, רק יש דרכים יעילות יותר.
ממליץ לך לנסות
עצימות גבוהה יותר.איזה דרכים ?
לשריפת שומן אידיאלית עדיף לבצע או HIIT (אינטרוואלים עצימים) או עבודה בדופק נמוך לאורך זמן (כמו הליכה)
לא לרוץ לאורך זמן
לשריפת שומן אידיאלית עדיף לבצע או HIIT (אינטרוואלים עצימים) או עבודה בדופק נמוך לאורך זמן (כמו הליכה)
לא לרוץ לאורך זמן
אירובי בוקר מעולה לשריפת שומן ..הגוף ישתמש במאגרי השומן אם אין לו מאגרי גליקוגן ו\או אנרגיה זמינה להשתמש בהם. כל עוד יש מאגרי פחמימות בגוף, הגוף לא ינצל את הפעילות לשריפת שומן, זה קשור למעגלי אנרגיה אפקטיביים. מכאן באים שני מסקנות: 1) שעדיף לבצע אירובי על בטן ריקה 2) עדיף לבצע ריצות ארוכות מאוד בשביל לגמור את מאגרי הגליקוגן. (צריך להגיע למצב של חצי מרצון\מרתון)
הבעיות: 1) על בטן ריקה זה לא משנה כי בגוף יש מאגרי גליקוגן, אז כל הרעיון הוא מיץ שטויות
2) המעבר משימוש באנרגיה של פחמימות לשימוש באנרגיה של שומן במהלך המאמץ כל כך מסורבל שייתכן ולא תהיה לך את היכולת להתמודד עם שינויי האנרגיה (וזאת הסיבה שרצי מרתון שומרים על אנרגיה זמינה)
הזעה, הינה פונקציה של הספק.^גם אני לא הבנתי איך הליכה יכולה להיות מועילה יותר
בלי להכנס לעניינים מדעים- שאני רצה שאני מזיעה בטרוף,אני על דופק 180+
כשאני הולכת מהר אני אולי מגיעה בלחץ לדופק של 140, אני מזיעה הרבה פחות
ואם אני מסוגלת לעשות את אותו המרחק בריצה, אני אשרוף יותר