ייעוץ בקשר לקריאטין

daniel.daniel

משתמש מתחיל
52
19
נק' מוניטין:
143
52
19
שאלה פשוטה האם אני יכול לצרוך קריאטין 5 גרם ליום בלי לעשות ווטש אאוט וטאם כן למה עושים וואש אאוט?

כביכול כדי לתת לגוף לחזור לייצר לבד את הקריאטין בצורה נורמלית ולא להרגיל אותו לקבל את זה
ללא הפסקה.
BY THE BOOKS

אני עושה הפסקה כל 3 חודשים ל חודש בערך כדי לרדת קצת בנוזלים וגם כדי לתת לגוף קצת להתנקות מעודף הקריאטין.

הכל תיאוריות אבל.. אין הוכחה עד כמה שאני יודע שהתוסף פוגע בייצור הקריאטין אם לוקחים לתקופה ארוכה מידיי.

• פותח/ת השרשור
פשוט קח 5 גרם ביום. אין עם זה בעיה ואל תחפש צרות.

5 גרם כל יום , להבא תפתח שאלות כאלה בפורום תזונה.

1. אמירה כזאת זה פשוט מוריד מהמוניטין של הפורום כשאדם אומר אל תחפש צרות יעני תקטין ראש.
2. כשמישהו שואל שאלה הוא מחפש מישהו בעל ידע מספק או תשובה לעניין. אם אתם לא יודעים את התשובה אין זה אומר שאתם חייבים להגיב בכל זאת.
3. הפנמתי את עניין הנושא ואיזה מקום לרשום את זה.
4. וזה דבר אחרון פה מבחינתי. זה פורום שאני מכיר מעט זמן והספקתי לאהוב את הידע שיש פה לאנשים אבל לבוא ולהשתיק בנאדם בלך תקטין ראש זה עניין שמוריד..
אחלה ערב שיהיה 😁😁

1. אמירה כזאת זה פשוט מוריד מהמוניטין של הפורום כשאדם אומר אל תחפש צרות יעני תקטין ראש.
2. כשמישהו שואל שאלה הוא מחפש מישהו בעל ידע מספק או תשובה לעניין. אם אתם לא יודעים את התשובה אין זה אומר שאתם חייבים להגיב בכל זאת.
3. הפנמתי את עניין הנושא ואיזה מקום לרשום את זה.
4. וזה דבר אחרון פה מבחינתי. זה פורום שאני מכיר מעט זמן והספקתי לאהוב את הידע שיש פה לאנשים אבל לבוא ולהשתיק בנאדם בלך תקטין ראש זה עניין שמוריד..
אחלה ערב שיהיה 😁😁
אני ממש לא מקטין ראש, אני אומר לך שאין מה להסתבך עם זה. 5 גרם ביום מבלי לנסות שיטות לא הכרחיות כמו העמסה למשל. אנחנו בסה"כ אומרים לטובתך.

אתה יכול לצרוך 5 ג' כל יום לנצח...
זה כמו שתאכל קילו בשר ביום, וקילו בשר לא יפגע לך בייצור הטבעי של הקריאטין

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא מקטין ראש, אני אומר לך שאין מה להסתבך עם זה. 5 גרם ביום מבלי לנסות שיטות לא הכרחיות כמו העמסה למשל. אנחנו בסה"כ אומרים לטובתך.

אתה יכול לצרוך 5 ג' כל יום לנצח...
זה כמו שתאכל קילו בשר ביום, וקילו בשר לא יפגע לך בייצור הטבעי של הקריאטין

בונא שתיכם מדברים שטויות תראה לי בנאדם שמרים קילו בשר כל יום במשך יותר מכמה שבועות זאת שטות גמורה ושכחתי ששתיכם אנשים שלומדים ביולוגיה של אדם ששתיכם יכולים להפריך מחקרים של אנשים שאומר לעשות וואש אאוט אחרי 90 יום.

בונא שתיכם מדברים שטויות תראה לי בנאדם שמרים קילו בשר כל יום במשך יותר מכמה שבועות זאת שטות גמורה ושכחתי ששתיכם אנשים שלומדים ביולוגיה של אדם ששתיכם יכולים להפריך מחקרים של אנשים שאומר לעשות וואש אאוט אחרי 90 יום.
טוב אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית