נק' מוניטין:
143
- 52
- 19
שאלה פשוטה האם אני יכול לצרוך קריאטין 5 גרם ליום בלי לעשות ווטש אאוט וטאם כן למה עושים וואש אאוט?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פשוט קח 5 גרם ביום. אין עם זה בעיה ואל תחפש צרות.
5 גרם כל יום , להבא תפתח שאלות כאלה בפורום תזונה.
אני ממש לא מקטין ראש, אני אומר לך שאין מה להסתבך עם זה. 5 גרם ביום מבלי לנסות שיטות לא הכרחיות כמו העמסה למשל. אנחנו בסה"כ אומרים לטובתך.1. אמירה כזאת זה פשוט מוריד מהמוניטין של הפורום כשאדם אומר אל תחפש צרות יעני תקטין ראש.
2. כשמישהו שואל שאלה הוא מחפש מישהו בעל ידע מספק או תשובה לעניין. אם אתם לא יודעים את התשובה אין זה אומר שאתם חייבים להגיב בכל זאת.
3. הפנמתי את עניין הנושא ואיזה מקום לרשום את זה.
4. וזה דבר אחרון פה מבחינתי. זה פורום שאני מכיר מעט זמן והספקתי לאהוב את הידע שיש פה לאנשים אבל לבוא ולהשתיק בנאדם בלך תקטין ראש זה עניין שמוריד..
אחלה ערב שיהיה 😁😁
אני ממש לא מקטין ראש, אני אומר לך שאין מה להסתבך עם זה. 5 גרם ביום מבלי לנסות שיטות לא הכרחיות כמו העמסה למשל. אנחנו בסה"כ אומרים לטובתך.
אתה יכול לצרוך 5 ג' כל יום לנצח...
זה כמו שתאכל קילו בשר ביום, וקילו בשר לא יפגע לך בייצור הטבעי של הקריאטין
טוב אחיבונא שתיכם מדברים שטויות תראה לי בנאדם שמרים קילו בשר כל יום במשך יותר מכמה שבועות זאת שטות גמורה ושכחתי ששתיכם אנשים שלומדים ביולוגיה של אדם ששתיכם יכולים להפריך מחקרים של אנשים שאומר לעשות וואש אאוט אחרי 90 יום.