הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון הקשר הישיר בין התקדמות במשקלי עבודה וצריכת חלבון(ובכללי תזונה)

Olegc30

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
רציתי לדעם עד כמה יש קשר משמעותי בין צריכת חלבון להתקדמות במשקלי עבודה,
במילים אחרות :
אם אני מצליח להתקדם יפה במשקלי עבודה(בעיקר בתרגילים המורכבים) זאת אומרת שצריכת החלבון טובה?
אני שואל כי אני לפעמיים אני "אוכל סרטים" על זה שאיני צורך מספיק חלבון מצד שני מתקדם יפה במשקלי עבודה מאימון לאימון..

מה אתם אומרים על הנושא?

@Beast and cheat אתה מדבר על חלבון מלא? לא כולל מה שבדגנים קטניות וכל סוגי הפחמימות?
עד עכשיו צרכתי 1.8-2 גרם חלבון מלא על כל קג והייתי בטןח שככה צריך , להעלות ל 2.2?
האידיאל זה כן, שיהיה 2.2 חלבון מלא, אבל גם 2 גר' לק"ג חלבון מלא זה בסדר גמור.
בתכלס גם 1.8, והחלבון הלא מלא ישלים לך בערך ל2 גר' חלבון לק"ג.
זה לא כלל ברזל. צריכת חלבון טובה ואידיאלית מתחילה ב-2.2 גר'. כמובן שמי שמתאמן מתקדם יותר \ בסייקל וכו' יעדיף לצרוך יותר.

האידיאל זה כן, שיהיה 2.2 חלבון מלא, אבל גם 2 גר' לק"ג חלבון מלא זה בסדר גמור.
בתכלס גם 1.8, והחלבון הלא מלא ישלים לך בערך ל2 גר' חלבון לק"ג.
זה לא כלל ברזל. צריכת חלבון טובה ואידיאלית מתחילה ב-2.2 גר'. כמובן שמי שמתאמן מתקדם יותר \ בסייקל וכו' יעדיף לצרוך יותר.
סליחה אם אני גולש מהנושא : אני אוכל כל יום בערך 300 גרם שיבולת שועל ויש בזה כמות גדולה של חלבון לא מלא, איך אני משלים את זה למלא?

סליחה אם אני גולש מהנושא : אני אוכל כל יום בערך 300 גרם שיבולת שועל ויש בזה כמות גדולה של חלבון לא מלא, איך אני משלים את זה למלא?
שאלת מיליון הדולר
בתכלס אתה לא, וכמה מהם "לספור" זו שאלה פתוחה.

תשתדל להגיע לפחות ל1.8 גר' חלבון מלא, רצוי 2. שהשאר ישלים לך ל2-2.2. רצוי להגיע ל2.2 מלא, אבל אם זה קשה לך אז תתפשר על 1.8 מלא, והשיבולת שועל תעלה את זה יותר לכיוון ה2-2.2.

אבל אם זה קשה לך אז תתפשר על 1.8 מלא
אם אני לא טועה, נתקלתי פעם בפוסט של משה שמציין שמספיק ש-70% מכלל החלבון יהיה מלא, ודובר שם על 2 גרם לק"ג, משמע 1.4 גרם לקילו חלבון מלא, ועוד 0.6 גרם חלבון לא מלא לקילו. מה לגבי זה?

יש לו הרבה REFERENCE בספר, לא חקרתי את המחקרים שהוא הביא- יש יותר מדי. יש מצב אתה קורא את הספר(לקח לי נשימה אחת או יותר נכון לילה אחד), הוא די מעניין- שבירת מיטוסים וכו, ואומר אם יש חלקיק של הגיון בדבריו? כי שתי הספרים שלו עזרו לי בתקופות חיטוב(צום 24 ולפעמיים 30 שעות, אימון- ארוחה גדולה ושינה) EAT STOP EAT וHOW MUCH PROTEIN, מה שבטוח שהוא יודע לתפוס את הקהל החובבן ואתה לא צריך ידע מוקדם בכימיה או ביולוגיה בהשוואה נגיד לגק שלם או סופרים אחרים שאתה צריך לקרוא פעמיים ולעשות חיפושים על מערכת כזו או זוכר את טבלת מנדלייב וכו.. אם תעשה APPROVE לספר לפחות חלקית- אני אדע אם יש אמת בדבריו או שפשוט השינוי שאני רואה הוא אפקט פלסבו. ממש קשה לאכול הרבה אם אתה לא אוכל סוכר,מלח,בשר,ביצים וכו- אני אוכל ש"ש עם גבינה כל היום כמה כמה שנים טובות ומספיק להתאושש, מעל קילו וחצי של גבינה לבנה ביום אני מרגיש כל הזמן עייף(אולי בגלל הרבה שומן רווי,או הקזאין או לא יודע מה).

אני אקרא בהזדמנות, יש לי כמה ספרים שאני רוצה לקרוא לפני כן ולצערי אין לי יותר מדי זמן פנוי.
עכשיו לשאלה החשובה יותר - למה אתה לא אוכל בשר וביצים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית