עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהצלחה מה משקלי העבודה ?
מה התכנון מבחינת משקל גוף וכמה זמן אתה מתכון לעשות תחיטוב ?
אפשר פירוט על הדיאטה? משהו בקצרה...
בהצלחה
שמע עצם העבודה ש @omerh84 ביקש פרוט וצירפת לו קישור של אתר YNET כבד מראה על חוסר ידע בתחום , אם היה לך ידע היית יודע ש98% מהמאמרים שהם מפרסמים שקשורים לתזונה ולספורט הם פשוט ארמה של זבל ומידע שגוי ומלא במיתוסים מפגרים שאין לי מושג מי נותן להם אישור לכתוב , עכשיו בפרט נכנסתי לקישור שנתת על הדיאטה הזאת ואם להגיד לך את האמת אני לא יודע מאיפה להתחיל בלהסביר לך כמה שהדיאטה הזאת מפגרת וראים שמצאת אותה בYNET, באמת אם אתה רוצה חיטוב טוב כמו שצריך , להגיע לפסים יפים 7-8% משהו טיל
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
בוא תתחיל מיזה, ובכלל הייתי ממליץ לך להתחיל לעבור פה על מאמרים ופרוטוקולים , המידע פה זה מידי מהימן , לא כמו כל הזבל של YNET באמת שאין לך מה לחפש שם בכל מה שקשור בספורט
מקריאה מרפרפת זו דיאטה דלת פחמימות אך גם דלת שומן. בקיצור - טמטום.
תקן אותי אם אני טועה לגבי מה שהבנתי עליה, ויהיה נחמד אם תתן הסבר קצר בעצמך, מרגיש אותי לקרוא מאמרים כאלו בYnet.
דיאטת פייר דוקאן?
תהנה אחי.
מה המטרה של הדיאטה הזאת? בלי שומן ופחמימות? רק חלבון? לא קצת מטומטם. למה לא דיאטה רגילה?
זה לא קשור לבעיה, קצת לא בריא בלי שומן ופחמימות בכלל. למה לא להמשיך עם דיאטה רגילה?עשיתי דיאטה רגילה, ירדתי במהלכה 30 קילו.
עליתי מסיבות מסוימות, ותפסתי את עצמי בידיים.
התחלתי את הדיאטה. אין לי בעיה לעשות אותה.
זה לא קשור לבעיה, קצת לא בריא בלי שומן ופחמימות בכלל. למה לא להמשיך עם דיאטה רגילה?
בנוסף לזה ארשום לך מרשם להחלפת דיאטה.24/7/14
ירידה של 300 גרם,
כל בוקר הגוף תפוס תחושות מוזרות, הולך לשירותים כל 3 ימים בערך, מה שאומר שיש המון המון כאבי בטן.
שוקל וויטמינים וייעוץ רפואי בעניין.