- פותח/ת השרשור
יותר מידיי עבודה ותזוזה, גם ככה אני בחיטוב ;-)*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
תעלה אל תתעצל 🤣
עדכון של היום -
סקוואט התאוששות
דד - 195 ל4
פרס - 70 ל5 לא קשה מידיי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יותר מידיי עבודה ותזוזה, גם ככה אני בחיטוב ;-)*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
תעלה אל תתעצל 🤣
טוב מה שחשוב זה שתמשיך לעדכן לוג מענין אני עוקביותר מידיי עבודה ותזוזה, גם ככה אני בחיטוב ;-)
עדכון של היום -
סקוואט התאוששות
דד - 195 ל4
פרס - 70 ל5 לא קשה מידיי
תודה יאח:)
מוזמן להצטרף ל"קבוצה של לבס" בוואטסאפ - אני מעדכן שם לתל"ות קבוע.
או פעם ב3 חודשים כשאני מצטרף.בסדר, אבל הקבוצה עדיין כיפית מידיי פעם כשיש זמן ואחרי שמבינים את הדינמיקה ;)
"מה קורה הומואים?" "מה קורה מוצצים??" "מה קורה מתוקיםםםם היום נפחח!"בסדר, אבל הקבוצה עדיין כיפית מידיי פעם כשיש זמן ואחרי שמבינים את הדינמיקה ;)
או פעם ב3 חודשים כשאני מצטרף.
אל דאגה ידידי, יום יבוא,יהיה לי משעמם בקיץ ואני אבקש מאביב שיוסיפני.מתגעגע אלייך:cray:
ומידי פעם ממים טובים"מה קורה הומואים?" "מה קורה מוצצים??" "מה קורה מתוקיםםםם היום נפחח!"
כן, אחלה דינמיקה...
ומידי פעם ממים טובים
אני בא מלא ינבלה, אתה פשוט בדכ לא נמצא..."מה קורה הומואים?" "מה קורה מוצצים??" "מה קורה מתוקיםםםם היום נפחח!"
כן, אחלה דינמיקה...
מה זה הצרעת שעשית לי בחזה חחחחחח
תודה, בגבול הטעם הטוב מה שנקרא 😃בחור חזק אין ספק 😃
ברוך השב?טוב, אז אני שוב אנסה לתחזק את הלוג שלי ע"מ לזכור מה כבר עשיתי, מתי וכו' וכו'. מקווה לא לשכוח כל פעם, כמו בפעמים קודמות וזה.
אימון מאתמול -
נפח דד ללא - 190
בנץ נפח עצירות - 112.5 (שני סטים ראשונים היו שישיות כדי לגשש לקראת שבוע הבא)
פשיטת ברכיים במכונה
3*10 בנץ' דאמבלים 37.5
אמן ואמן. ברוך הנמצא!ברוך השב?