הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזר בSS

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
לפני שבוע משכתי כמו עקום 100,וקרה לי משהו בגב בערך באזור הרחב גבי בצד שמאל היו כאבים עזים שחלפו. בכל זאת אני לא יכול לעשות סקוואטים כי כואב כמובן גם דדליפט.. אחת הסיבות היא בגלל טכניקה לא נכונה אך הגב שלי הוא קטן מאוד ממש נראה כאילו אני לא מתאמן והרחב גבי חלש מאוד (לא מצליח סינגל בסופינציה אפילו)
אם הגב היה חזק אולי מה שקרה לגב היה פחות משמעותי וחולף יותר מהר השאלה היא האם כדאי להוסיף עזר לגב ? אם כן אז אני הולך על BOR כנראה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא בעד תרגילי עזר בSS
היא בנויה מצויין כמו שהיא
כמה זמן אתה בSS שאתה חושב להוסיך תרגילי עזר?

הבעיה שלו היא שהוא עושה סקוואט/פרס/בנץ'/דד ומתרגל טכניקה של פאוורקלין עם משקל ריק. הבעיה היא שהוא לא משלב כלום בזמן שהוא לומד את הטכניקה במקום הפאוורקלין ולא עובד על הגב לא באמצעות חתירה ולא באמצעות מתח.

• פותח/ת השרשור
אני עוקב אחרי הלוג שלך, אתה לא צריך.
למה אתה לא מגיב אז 🫤
למה לא צריך לפי דעתך ?
אני לא בעד תרגילי עזר בSS
היא בנויה מצויין כמו שהיא
כמה זמן אתה בSS שאתה חושב להוסיך תרגילי עזר?
חודשיים ולא מתקדם טוב בכלל..גם בגלל פציעה שהייתה ועכשיו שבוע בלי סקוואטים והכל נדפק..
אני פשוט עכשיו מקפיד לאכול טוב פלוס קלורי של 500 כי לפני זה אני חושב שלא הייתי אוכל מספיק מקווה להתקדם באמת שנראה לי שזה הבעיה שלי.

למה אתה לא מגיב אז 🫤
למה לא צריך לפי דעתך ?
חודשיים ולא מתקדם טוב בכלל..גם בגלל פציעה שהייתה ועכשיו שבוע בלי סקוואטים והכל נדפק..
אני פשוט עכשיו מקפיד לאכול טוב פלוס קלורי של 500 כי לפני זה אני חושב שלא הייתי אוכל מספיק מקווה להתקדם באמת שנראה לי שזה הבעיה שלי.
כי אתה עושה ליצנות.
ואני חושב שאתה קודם כל צריך לתרגל טכניקה.

כי אתה עושה ליצנות.

מסכים.

לגבי גב גדול/קטן - אין שום קשר. אתה צריך לעבוד עם טכניקה טובה. להוסיף חתירה או בייספס לא ילמדו אותך איך למשוך דדליפט כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
כי אתה עושה ליצנות.
אתה
מסכים.

לגבי גב גדול/קטן - אין שום קשר. אתה צריך לעבוד עם טכניקה טובה. להוסיף חתירה או בייספס לא ילמדו אותך איך למשוך דדליפט כמו שצריך.
אני יודע למשוך,אבל המשקל הגבוה ערער לי את הטכניקה

אני האחרון שיזלזל באדם בגלל המשקל.
אבל לשנות SS שאתה מושך 100 - זה על גבול המצחיק. גם 140 זה רחוק ממשקל שצריך לאלתר ולשנות את התכנית בשבילו.

• פותח/ת השרשור
אני האחרון שיזלזל באדם בגלל המשקל.
אבל לשנות SS שאתה מושך 100 - זה על גבול המצחיק. גם 140 זה רחוק ממשקל שצריך לאלתר ולשנות את התכנית בשבילו.
לא,בסדר אתה צודק אני יודע שהמשקלים שלי הם קלים מאוד ובערך כמו שילדה בת 6 מרימה טוב צודק אשאר במתכונת הרגילה

אג"ב, אתה מוזמן לראות את ההתחלה של הלוג שלי, מה שאני אומר זה מנסיון. גם אני עשיתי יותר מדי שטויות.
כשעובדים לפי ספר מתקדמים.

אג"ב, אתה מוזמן לראות את ההתחלה של הלוג שלי, מה שאני אומר זה מנסיון. גם אני עשיתי יותר מדי שטויות.
כשעובדים לפי ספר מתקדמים.
לא רוצה לבאס או משהוא , אבל בתמונה שלך בפרופיל הגב נראה קצת עקום בעליה . אתה מודע לזה או שזה רק בתמונה ככה מטעטה ?

http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/a_strong_case_for_the_rounded_back_deadlift
לא רוצה לבאס או משהוא , אבל בתמונה שלך בפרופיל הגב נראה קצת עקום בעליה . אתה מודע לזה או שזה רק בתמונה ככה מטעטה ?
אתה צודק, מעט מתעגל בגב עליון\אמצעי. זה תקין וסביר. זה היה בעיה אם הוא היה מתעגל יותר.

ADVANCED Deadlift Tips: Pulling with a ROUNDED BA…‏:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית