ברור, אני מתכוון מבחינת מבנה של תיק. זה מה 'אתה צריך לחפש.משהו בסגנון רק יותר יפה
במלא חנויות ספורט יש כאלו, אבל עד כמה שידוע לי הם יקרים.
חפש באינטרנט, או שאם אתה יכול תנסה להגיע לטכניון. מוכרים בכניסה תיקים כאלו בחמישים שקל. תיק מעולה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור, אני מתכוון מבחינת מבנה של תיק. זה מה 'אתה צריך לחפש.משהו בסגנון רק יותר יפה
יש לי משהו כזה, אני שם בו חגורה, שני זוגות נעליים, מגבת ורצועות, ואם אני רוצה מגבת של מקלחת ובגדים להחלפה אז אין ממש מקום.תיק ספורט כזה יעשה את העבודה?![]()
רק גודל אחד, שני צבעים.אני לא יודע אם זה בא בגודל סטנדרטי או שיש גדלים שונים
לא דיברתי ספציפית על הדגם הזה של החברה הזאת, התכוונתי בכללי.רק גודל אחד, שני צבעים.
לי אישית התיק מספיק אבל ישנם גדולים שונים ומגוונים לסוג תיק הזה אז תמיד אפשר לקנות יותר גדול. פשוט לא להפוך את זה לתיק צבא 😆
סקוואט
120X5
140X4
קשירה קלה
160X3
קשירה קצת חזקה
185X5X2
בנץ
60X5
80X4
100X3
110X5X2
עזר
פרפר
סרטון
דפציט דדליפט
100X4
120X4
140X2X3
בנץ
60X5
80X4
100X3
100X6
100X4
100X7
100X2
100X8
100X5
דדליפט
100X3
130X3
150X3
170X5X2
עזר
פרס דאמבלים
מתחרה בGPC אצל וולארי 😃למה אתה שם רצועות ? לפי מה שהבנתי תחרות הקרובה אין אפשרות לרצועות רק שרוולים...
😲מתחרה בGPC אצל וולארי 😃
אהה שיהיה בהצלחה בכל מקרה רק שיהיה שיפוט הוגן 😃מתחרה בGPC אצל וולארי 😃
WTF DUDEמתחרה בGPC אצל וולארי 😃
בהצלחהמתחרה בGPC אצל וולארי 😃
4.12בהצלחה
מתי התחרות?
ככה.😲
למה
תודהאהה שיהיה בהצלחה בכל מקרה רק שיהיה שיפוט הוגן 😃
איכס, מה אתה מחדרתי?WTF DUDE
לך תזדיין יודע מה
תודה.בהצלחה
מתי התחרות?
שליליקרה משהו?
עוד יום עוד 10 אגורותWTF DUDE
לך תזדיין יודע מה
תחרות קודמת לא הייתה בעיה של שיפוט ממה שראיתי.רק שישפטו בהגינות. כל הבולשיט עם ולארי וחברים שלו שעושים חצאי סקוואט ומקבלים 3 לבנים.. WTF??? וכאנשים באים מ gpa מקבלים 3 אדומים למרות ששברו? אבל תעשה מה שבא לך