עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יוצא מהבית באיזה 13:00 וחוזר רק ב18:00 במקרה הטוב...למה שתיים ביום אימון? מה שונה מיום רגיל?
להפתיע 🤩מרשים
נראה שאתה מתאמן (בשונה מאחרים 🙄)
ולמה אתה לא רושם משקל בדד'?
יום אחד...יום אחד... כשתבין שמחלק מהפלטות ירד קצת הצבע... תשנה את דעתך180 קל
אתה לא חברמרשים
נראה שאתה מתאמן (בשונה מאחרים 🙄)
ולמה אתה לא רושם משקל בדד'?
נכון, אייזק זה אח 😍אתה לא חבר
לשם חתרתינכון, אייזק זה אח 😍
מבקר את סבתא הרבה ?24/8/2014
סקוואט 4x5 עם רצועות
דדליפט רומני 4x5x60
סקוואט לקח 1:40, נחתי מלא זמן גם בחימום נטו מתוך חוסר תשומת לב. נשים לב לזה....
דדליפט רומני סט רביעי זייפתי בטכניקה כדאי לא לפספס אוטובוס ובכל זאת פספסתי (דפקתי לו על הדלת והוא כבר נסע סעמק)
אני שמתי לב לגדילה בכל הגוף בעיקר בכתפיים והאמות שממש הכפילו את עצמן בקיצור מרגיש מעולה בכללי....
יותר בסגנון של נפח דדליפט ואז שראגס ואז פולי עליון (כבד) ואז עוד פעם פולי עליון לחזרות גבוהות וביום אחר גם חתירה עם דאמבל של 50+ קילו וגם חזרות גבוהות ובעוד יום בשבוע גם 10 סטים של מתח רגילמבקר את סבתא הרבה ?
25/8/2014
לחיצה באחיזה רחבה עם עצירה 4x5x77.5, 1x4x77.5
פרס במכונה 4x10x80, 1x18x40
חתירה בדאמבל 8x25, 6x42, 10x57, 15x42
בייספס עם מוט 8x20,40,40
הנפות לצדדים בדאמבלים 3x15
הנפות קדימה עם מוט דאבליו 3x15
שעתיים ועשרים דקות אימון עם @StasZ
נכשלתי בסט האחרון בחזרה האחרון, מאוכזב כל כך.
נ.ב. מעלה ל-80 סבב הבא אבל עושה כל חזרה שנייה עצירה רק כי זה החלק החזק שלי (סך הכל 3 עצירות בסט של חמישייה) . נתונים וסיפור + שאלה :
בדקתי גובה ויצא 1.85 מה שאומר שגבהתי 3 סנטימטר בחודש אחד, הבדיקה הייתה מאוד מדוייקת - אותו קיר, אותו מטר, אותו טוש ואותו הבנאדם 😃
משקל בסביבות ה-102, אני מאוד נוזלי אבל לפי מה שנראה לי לפחות אני עולה במשקל אבל יורד באחוז שומן (לא ברמה דרסטית אבל רואים לאט לאט).
משהו מאוד מוזר קורה כאן....
יש השערות?
אתה בגיל ההתבגרות, פרצי גדילה וכאלה25/8/2014
נתונים וסיפור + שאלה :
בדקתי גובה ויצא 1.85 מה שאומר שגבהתי 3 סנטימטר בחודש אחד, הבדיקה הייתה מאוד מדוייקת - אותו קיר, אותו מטר, אותו טוש ואותו הבנאדם 😃
משקל בסביבות ה-102, אני מאוד נוזלי אבל לפי מה שנראה לי לפחות אני עולה במשקל אבל יורד באחוז שומן (לא ברמה דרסטית אבל רואים לאט לאט).
משהו מאוד מוזר קורה כאן....
יש השערות?
שיט, ואני חשבתי שאני nattyאתה מזריק.