הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנאביס בבדיקות אנטי דופינג

• פותח/ת השרשור Harlen
  • פורסם בתאריך
MEME בנושא
SATLA.png

וברצינות,כן,מופיע
להפסיק חודש לפני התחרות בהנחה שזה שימוש קבוע

זה על תקן POST-WORKOUT 🚬🤪🚬

אז לתזמן את העישון אחרי? אני אמורה לעשן 4 פעמים ביום.
כי מצד אחד בלעדיו הכול כואב לי ואיתו אני מסתכלת אל המאמן שלי במבט של: באמא שלך... מה אתה רוצה ממני?

מישהו יכול באמת להסביר לי מה ההשפעות שלו על השרירים ואל האימונים?

לידע כללי,זה אמור להיות כל פרק זמן מסויים או שניתן לאחד עישונים במשך היום
זה אמור להיות משטר בידיוק כמו עם תרופות. בוקר, צהוריים, ערב, לפני שינה. מתחילים ממינון נמוך ובונים עד רמה מסויימת. (משתנה מחולה לחולה כמובן)
המטרה לשמור על רמה מסויימת בגוף. אחרת זה רכבת הרים. נוראה דומה לאכילת סוכר עם בוסט אנרגיה ואז נפילות. כי קנביס מוריד לחץ דם.

זה אמור להיות משטר בידיוק כמו עם תרופות. בוקר, צהוריים, ערב, לפני שינה. מתחילים ממינון נמוך ובונים עד רמה מסויימת. (משתנה מחולה לחולה כמובן)
המטרה לשמור על רמה מסויימת בגוף. אחרת זה רכבת הרים. נוראה דומה לאכילת סוכר עם בוסט אנרגיה ואז נפילות. כי קנביס מוריד לחץ דם.
קצת מקשה על העניין
נסי להתאמן בשעות שיש לך "חלון" של כמה שעות לאחר העישון האחרון,תתאמני ואז העישון הבא אחריו יגיע
הייתי אומר לך לדחות את העישון אבל ציינת מקודם שזה משטר
בכל אופן,רק בריאות ובהצלחה 😃

יש לי זקן מדובלל שאין כמוהו באיזור המרכז
ואל תשכח מעל 2,400 לייקים.

ולבעלי הניסיון פה,האם אדם צעיר שסובל שנים מכאבים חזקים 24/7 והבעיה שגורמת לכאב לא ניתנת לריפוי אך גם לא מסכנת חיים יכול להיות זכאי לקבלת רפואי?

לבעלי הניסיון פההאם אדם צעיר שסובל שנים מכאבים חזקים 24/7 והבעיה שגורמת לכאב לא ניתנת לריפוי אך גם לא מסכנת חיים יכול להיות זכאי לקבלת רפואי?
כול מקרה לגופו. אבל כעקרון עם זה רק כאבים ללא מחלה מסויימת זה קשה.
עם רוצים שתוכיח להם שמציתה את כול החלופות הטיפול הקונבנציאנליות לאורך כמה שנים!!! נראה לי שנה שנה לפחות לכול תרופה!

וכול בית חולים כמובן מתייחס לזה אחרת... מרפאת הכאב בתל השומר שמעתי עושה ממש בעיות!

אפשר לשאול מה בידיוק הבעיה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית