עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אם אתה לא מצליל לעלות במשקלים זאת אומרת שאתה לא אוכל מספיק כדי שהגוף יתאושש ואז תאכל עוד 100-300 קלוריות ממה שאתה אוכל עכשיו ותישן טובאני אומר ש-50 כבד לי אז איך יהיה לי קל?
למה לאכול עוד? זה מספיק כדי שאעלה במשקל גוף
תנסה לישון 7+אני ברב הימים יושן כמעט 6 שעות ככה.. בימים של עבודה
אבל בימים שאני בחופש אני יושן 8 שעות ומעלה
אין בעחהט לאכול ואז ללכת לישון.בעיה, כי אני צריך לסיים את כל הקלוריות שאני צריך ואז ללכת לישון..
בשביל לעלות משקלים אתה צריך תוכנית כוח כמו ss
בתוכנית כזו העלייה הרבה יותר מהירה זו המטרה של התוכנית הזו לעלות משקלים כל אימון או כל שבועמי אמר את זה? במשקלים שלו בכל תכנית אפשר להעלות במשקלים. הוא לא עולה במשקלים כי ככל הנראה הוא אוכל כמו ילדה.
בתוכנית כזו העלייה הרבה יותר מהירה זו המטרה של התוכנית הזו לעלות משקלים כל אימון או כל שבוע
אמרתי כל אימון או כל שבוע כי אני מדבר גם על ה5x5המטרה של התכנית היא להעלות משקלים כל אימון, לא כל שבוע.
מעבר לזה - SS היא תכנית טובה למתחילים אבל הבעיה בה היא שלפני שמתחילים אותה צריך להתמקצע לחלוטין בתרגילי הבסיס, מה שבדרך כלל לא קורה אצל מתאמנים מתחילים. אם הוא לא מתקדם ב- AB במשקלים הנוכחיים שלו - הוא לא יתקדם במשקלים בשום תכנית אחרת. מי שלא מצליח לעבור את ה- 55 סקוואט לא יודע איך לאכול.
אמרתי כל אימון או כל שבוע כי אני מדבר גם על ה5x5
ואולי הטכניקה שלו לא טובה או שהוא לא חזק מספיק אין קשר לאוכל כמו ילדה הוא אומר שהוא אוכל מספיק
אולי זה לא נשמע הגיוני אבל אני כן אוכל בצורה טובה, עובדה שאני מצליח לעלות במשקל גוף לאט לאט ואני מקפיד על תזונה, אני תקוע במשקלי עבודה בכל זאת...
אני מרגיש אדם חלש מאוד, אולי אני צריך לצבור עוד משקל גוף כי אני בתת משקל די קריטי..