הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך להתקדם במשקלים כבר?

• פותח/ת השרשור Xmicd
  • פורסם בתאריך

Xmicd

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
-18
92
1
אני עושה AB של מורכבים ואני תקוע במשקלים די מצחיקים, סקוואט 55 ק"ג ובנץ' 35 ק"ג..
וזה כבר הרבה אימונים ככה וזה כבד לי.

מה עושים? התזונה שלי טובה, אני במסה ובזמן האחרון עליתי במשקל גוף.

תאכל יותר ותעלה במשקלים בהדרגה תוסיף עוד 2 קילו.
אם זה קל תוסיף עוד.
תישן מספיק ותן לגוף להתאושש בין האימונים

• פותח/ת השרשור
אני אומר ש-50 כבד לי אז איך יהיה לי קל?
למה לאכול עוד? זה מספיק כדי שאעלה במשקל גוף

אני אומר ש-50 כבד לי אז איך יהיה לי קל?
למה לאכול עוד? זה מספיק כדי שאעלה במשקל גוף
כי אם אתה לא מצליל לעלות במשקלים זאת אומרת שאתה לא אוכל מספיק כדי שהגוף יתאושש ואז תאכל עוד 100-300 קלוריות ממה שאתה אוכל עכשיו ותישן טוב

• פותח/ת השרשור
אני ברב הימים יושן כמעט 6 שעות ככה.. בימים של עבודה
אבל בימים שאני בחופש אני יושן 8 שעות ומעלה

• פותח/ת השרשור
בעיה, כי אני צריך לסיים את כל הקלוריות שאני צריך ואז ללכת לישון..

בעיה, כי אני צריך לסיים את כל הקלוריות שאני צריך ואז ללכת לישון..
אין בעחהט לאכול ואז ללכת לישון.
נשמע כיאלו אתה אוכל שעות

• פותח/ת השרשור
קיבה קטנה מה לעשות...

לדעתי אתה בתת-פורום הלא נכון. עם משקלים כאלה, אתה לא אמור לעשות תכנית מפוצלת (שאני מרשה לעצמי להניח שאתה גם עובד בטווח חזרות קבוע ולא ניסית לעשות די-לואד).

שמע תנסה להוריד במשקלים לדוגמא תוריד 5 קילו / 10 החלטה שלך ועם אתה מצליח טוב ולאט לאט תעלה

בשביל לעלות משקלים אתה צריך תוכנית כוח כמו ss

בשביל לעלות משקלים אתה צריך תוכנית כוח כמו ss

מי אמר את זה? במשקלים שלו בכל תכנית אפשר להעלות במשקלים. הוא לא עולה במשקלים כי ככל הנראה הוא אוכל כמו ילדה.

מי אמר את זה? במשקלים שלו בכל תכנית אפשר להעלות במשקלים. הוא לא עולה במשקלים כי ככל הנראה הוא אוכל כמו ילדה.
בתוכנית כזו העלייה הרבה יותר מהירה זו המטרה של התוכנית הזו לעלות משקלים כל אימון או כל שבוע

בתוכנית כזו העלייה הרבה יותר מהירה זו המטרה של התוכנית הזו לעלות משקלים כל אימון או כל שבוע

המטרה של התכנית היא להעלות משקלים כל אימון, לא כל שבוע.

מעבר לזה - SS היא תכנית טובה למתחילים אבל הבעיה בה היא שלפני שמתחילים אותה צריך להתמקצע לחלוטין בתרגילי הבסיס, מה שבדרך כלל לא קורה אצל מתאמנים מתחילים. אם הוא לא מתקדם ב- AB במשקלים הנוכחיים שלו - הוא לא יתקדם במשקלים בשום תכנית אחרת. מי שלא מצליח לעבור את ה- 55 סקוואט לא יודע איך לאכול.

המטרה של התכנית היא להעלות משקלים כל אימון, לא כל שבוע.

מעבר לזה - SS היא תכנית טובה למתחילים אבל הבעיה בה היא שלפני שמתחילים אותה צריך להתמקצע לחלוטין בתרגילי הבסיס, מה שבדרך כלל לא קורה אצל מתאמנים מתחילים. אם הוא לא מתקדם ב- AB במשקלים הנוכחיים שלו - הוא לא יתקדם במשקלים בשום תכנית אחרת. מי שלא מצליח לעבור את ה- 55 סקוואט לא יודע איך לאכול.
אמרתי כל אימון או כל שבוע כי אני מדבר גם על ה5x5
ואולי הטכניקה שלו לא טובה או שהוא לא חזק מספיק אין קשר לאוכל כמו ילדה הוא אומר שהוא אוכל מספיק

אמרתי כל אימון או כל שבוע כי אני מדבר גם על ה5x5
ואולי הטכניקה שלו לא טובה או שהוא לא חזק מספיק אין קשר לאוכל כמו ילדה הוא אומר שהוא אוכל מספיק

הא.. הוא אומר שהוא אוכל מספיק. סבבה אז בטוח אוכל טוב. או שלא.. כי הוא מצליח להיתקע ב- 55 קילו בסקוואט. בטח שיש קשר כי בשביל להתקדם צריך לעשות מסה טובה, ובמשקלים האלה להתקדם זה עוד בא בקלות. אתה חושב שאם האו היה אוכל טוב הוא באמת היה נתקע שבועות ב- 55 קילו? בלי קשר לתכנית, זה פשוט לא הגיוני. שום תכנית לא תעזור לך אם אתה נתקע ב- 55 קילו - כי הבעיה היא לא בתכנית אלא באכילה. אם הוא לא חזק מספיק אז הוא אמור לאכול ואז להתחזק ובקלות להתקדם במשקל.

SS זו לא תרופת קסם למי שתקוע במשקלים. חבל שאתה סתם זורק דברים באוויר. לעבור תכנית לא יעזור לו עד שהוא יתחיל לאכול.

פותח האשכול - לקרוא וליישם - https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

• פותח/ת השרשור
אולי זה לא נשמע הגיוני אבל אני כן אוכל בצורה טובה, עובדה שאני מצליח לעלות במשקל גוף לאט לאט ואני מקפיד על תזונה, אני תקוע במשקלי עבודה בכל זאת...
אני מרגיש אדם חלש מאוד, אולי אני צריך לצבור עוד משקל גוף כי אני בתת משקל די קריטי..

אולי זה לא נשמע הגיוני אבל אני כן אוכל בצורה טובה, עובדה שאני מצליח לעלות במשקל גוף לאט לאט ואני מקפיד על תזונה, אני תקוע במשקלי עבודה בכל זאת...
אני מרגיש אדם חלש מאוד, אולי אני צריך לצבור עוד משקל גוף כי אני בתת משקל די קריטי..

קראת את המדריך? בשביל לעלות במשקל בצורה מאוזנת אך מספקת תצטרך לעמוד בכמות של 400-500 קלוריות מעל ה- RMR.

• פותח/ת השרשור
אני אגיד שוב, אני כן אוכל בצורה טובה.
אני אוכל 2700 קלוריות ביום, ואני יודע שצריכים להעלות 500 מעל ה-RMR וזה מה שאני עושה וכן מצליח לעלות במשקל גוף.

Back
למעלה תחתית