ייעוץ העלאת הלחיצות למעלה - SS

omerh84

משתמש קבוע
1,411
485
נק' מוניטין:
1,467
1,411
485
שלום לכולם,

אשמח לשמוע עצות להעלאת הלחיצות שלי גבוה יותר בתוכנית.
אני כרגע עומד על 88 בנץ' לחמישיות, ו68 פרס לחמישיות (סרטונים יש בלוג שלי, לכל אהוביי בעלי העין החדה לחובות לראק ;-) ).
שניהם לאחר ריסט אחד (שלא בטוח שהיה צריך להתבצע אם לא הייתי עובר חדר-כושר והייתי נאלץ להתרגל לציוד חדש שהרגיש מוזר) ובשניהם כבר נכשלתי פעם אחת שוב מאז הריסט.

הדברים היחידים שחשבתי עליהם הם מיקרו-לואדינג והכנסה של מקבילים ומתח כתרגילי עזר.

הסייג היחיד שלי הוא לגבי זה שיכול להיות שאני עדיין לא אוכל מספיק.
אני אומנם אוכל 3200 קל' אך השבוע עליתי "רק" 250-300 גרם.

גובה - 186 ס"מ, משקל - 83 ק"ג, או בעצם - שחיף ;-)

אשמח לעצות נוספות, במידה ויש.
תודה רבה! 😃

ראיתי עכשיו את הסרטון האחרון בלוג שלך, אני חושב שמה שהכי ישפר לך את הלחיצות כרגע זה שיפור טכניקה - כפות הרגליים שלך מרקדות במהלך הסט, אתה לא כל כך יציב על הספסל וכמעט אין קשת והעברה של הכוח מהרגליים לשכמות.

שיב לב שכבר כשאתה מוציא את המוט אתה בכלל לא לוחץ את העקבים לרצפה, זה נראה כאילו אם אני מתנגש בך מהצד אתה נופל מהספסל.

• פותח/ת השרשור
@incin - הבעיה בקשת נובעת מהבעייתיות בספה.
עקב זה שאני הולך בבוקר מוקדם, והיחידים שנמצאים שם בשעות האלו הם זקנים/מאמנים דבילים שלא מבינים מה מבקשים מהם/דבילים אחרים שלא מבינים מה מבקשים מהם אני צריך ללחוץ בראק, משמע - להביא לראק ספה מתכווננת של אזור המשקולות. כידוע, הספות האלו לא בדיוק ישרות פלס ויש להן מין צורה גלית כזו מה שגורם לתחת שלי להחליק לאט לאט הרחק מהשכמות.

לגבי הרגליים - בכמה אימונים האחרונים ניסיתי להתרגל להניח את כל כף הרגל על הרצפה ולאחר האימון האחרון באמת הבנתי שזה פשוט לא נוח לי ומאוד פוגם לי בכיווץ, בייחוד עם הספה הזו.
שים לב כאן לדוגמא:

מה דעתך על הטכניקה כאן?

@MasterSplitter - זה מה שיקרה בסופו של יום, אבל אני רוצה לסחוט מהמתכונת הנוכחית כמה שיותר 😃

היחס בין הבנץ' פרס לפרס שלך הוא לא יחס הגיוני כ"כ, אני מניח שאתה מודע לזה.
מהסרטון ששמת פה, לי זה נראה כאילו אתה לא משתמש מספיק בגב וברגליים בזמן הלחיצה. לא יודע להסביר למה בדיוק זה נראה ככה, אבל אפשר לומר שאתה נראה יחסית רפוי והתנועה נראית "אנמית" כזאת, ככה שאני עם incin לגבי עניין שיפור הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
ברוב מכוני הכושר הספה חרא. אין מה לעשות חוץ מלהתרגל.
הספה שבה אמורים ללחוץ היא דווקא אחלה, סטייל אולימפית.
הספה שבה *אני* לוחץ היא דרעק.

היחס בין הבנץ' פרס לפרס שלך הוא לא יחס הגיוני כ"כ, אני מניח שאתה מודע לזה.
מהסרטון ששמת פה, לי זה נראה כאילו אתה לא משתמש מספיק בגב וברגליים בזמן הלחיצה. לא יודע להסביר למה בדיוק זה נראה ככה, אבל אפשר לומר שאתה נראה יחסית רפוי והתנועה נראית "אנמית" כזאת, ככה שאני עם incin לגבי עניין שיפור הטכניקה.
ידוע לגבי היחס.
דווקא בסרטון ששמתי אני די משתמש בכל הגוף לדעתי, אבל בכל אופן - מחר אעלה סרטונים לביקורת טכניקה לאחר האימון, נראה מה יהיה.

דווקא בסרטון ששמתי אני די משתמש בכל הגוף לדעתי

הטכניקה שלך מתעתעת - אתה לכאורה נכנס לסטאפ טוב, האגן מתרומם קצת למעלה כאילו אתה כן לוחץ עם הרגליים, אבל אני לא רואה את העברת הכוח לשכמות.

גם העובדה שהרגליים שלך "מטיילות" בין החזרה הראשונה לשניה מראה שאתה לא יציב מספיק.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סגור, אקח לתשומת ליבי. אנסה לשים את הרגליים רחב יותר ועדיין על קצות האצבעות ואראה מה קורה.
מחר אעלה סרטונים לביקורת טכניקה, תודה רבה בינתיים 😃

כפי שאמרתי לך גם לא פעם ולא פעמיים בוואטסאפ - הלג דרייב שלך לא נכון. התחת עולה למעלה, במקום להעביר את הכוח אחורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית