אז למה אתה לא כותב? 😃זה הכי כבד שמשכתי אי פעם, כנראה שבאיזור ה 220 בלי סינגלים לפני וכו' וכו'. אבל אני לא אוהב לדבר על כמה הייתי יכול לעשות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז למה אתה לא כותב? 😃זה הכי כבד שמשכתי אי פעם, כנראה שבאיזור ה 220 בלי סינגלים לפני וכו' וכו'. אבל אני לא אוהב לדבר על כמה הייתי יכול לעשות.
גרמת לי לגחך, כל הכבודאז למה אתה לא כותב? 😃
עשיתי 190 לרביעייה 🫤לא חושב שהיה לך 220 באותו הרגע....
כנראה שרק בפיק.
תראה מה זה, בתוכנית של קנדיטו (טפו) בקושי ניתקת 180 ועכשיו 210 ז"ל
אתה יודע זה לא רק בהכרח התוכנית, הוא בעצמו התקדם והתחזק בלי קשר לאיזו תוכנית הוא ביצע. (אולי התוכנית הנ"ל הניבה לו תוצאות יותר גבוהות מאשר התוכנית של קנדיטו,אבל זה לא 100% בגלל זה.)תראה מה זה, בתוכנית של קנדיטו (טפו) בקושי ניתקת 180 ועכשיו 210 ז"ל
וכשהגעת לבדיקת שיאים בקושי משכת 180, זה בגלל שהתכנון שם מפגר (לדעתי לפחות).עשיתי 190 לרביעייה 🫤
מה זה ״תוצאות״ מבחינתך?אתה יודע זה לא רק בהכרח התוכנית, הוא בעצמו התקדם והתחזק בלי קשר לאיזו תוכנית הוא ביצע. (אולי התוכנית הנ"ל הניבה לו תוצאות יותר גבוהות מאשר התוכנית של קנדיטו,אבל זה לא 100% בגלל זה.)
סינגל יותר גבוה? 😳מה זה ״תוצאות״ מבחינתך?
אז אם הגעתי בתוכנית מסוימת ל1RM שלי רק הפעם לזוג, זה לא התקדמות?סינגל יותר גבוה? 😳
זה בדיוק מה שאני משער שקרה, יש בתוכנית הזו באמת הרבה נפח וכנראה התחזקתי יפה אבל לא הצלחתי להביא את זה לידי ביטוי בסינגלים..אז אם הגעתי בתוכנית מסוימת ל1RM שלי רק הפעם לזוג, זה לא התקדמות?
תוצאות יכול להיות מנפח מפגר שבזמן הנפח המפגר ובסופו אתה כנראה לא יכול אפילו לעשות 85% מהסינגל לחזרה אחת (אובריצ'ינג קיצוני על גבול האוברטריינינג) אבל אחרי ריסט של שבועיים שלוש התוצאות "יצופו" (לדוג' אני לא פוסל שתומר התחזק מהלינארית של קנדיטו ועכשיו בבולגרית הוא רק "מבטא" את הכוח שהשיג).
אבל מבחינתי התוכנית של קנדיטו (גם מהסתכלות לפחות לדעתי היא לא בדיוק בנויה משהו למתאמן טבעי לפחות) אמורה להביא אותך לבדיקת שיאים מסוימת שזה הGAME DAY מבחינתך וכשזה לא מצליח להביא אותך לזה אז התוכנית היא כישלון.
jezz אתה קטנוני. אתה יודע למה התכוונתי,התקדמות בכללי במשקלי עבודה.אז אם הגעתי בתוכנית מסוימת ל1RM שלי רק הפעם לזוג, זה לא התקדמות?
אולי,אישית לא ניסיתי את התוכנית אז קצת קשה לי להעביר חוות דעת עליה.אבל מבחינתי התוכנית של קנדיטו (גם מהסתכלות לפחות לדעתי היא לא בדיוק בנויה משהו למתאמן טבעי לפחות) אמורה להביא אותך לבדיקת שיאים מסוימת שזה הGAME DAY מבחינתך וכשזה לא מצליח להביא אותך לזה אז התוכנית היא כישלון.
אתה בעצם מחזק את מה שאמרתי,גם אם התוכנית לא מביא לך בסופה למשקלי עבודה יותר גבוהים (עקב הנפח הגבוה) לאחר זמן מה היא כן.תוצאות יכול להיות מנפח מפגר שבזמן הנפח המפגר ובסופו אתה כנראה לא יכול אפילו לעשות 85% מהסינגל לחזרה אחת (אובריצ'ינג קיצוני על גבול האוברטריינינג) אבל אחרי ריסט של שבועיים שלוש התוצאות "יצופו" (לדוג' אני לא פוסל שתומר התחזק מהלינארית של קנדיטו ועכשיו בבולגרית הוא רק "מבטא" את הכוח שהשיג).
ומה שאני אומר שזה לא "באשמתך" סך הכל, זה כמו שאצלנו מריצים הרבה את אד קואן אבל רק עד שבוע 6 כי התוכנית במלואה לא בנויה הכי טוב "אלינו" (לאד קואן היא עבדה בגדול כי הוא הוסיף כל שבוע לקראת התחרות דברים כמו חגורה, חליפות, חומרים , שינה מהיי באר ללואו באר וכאלה).זה בדיוק מה שאני משער שקרה, יש בתוכנית הזו באמת הרבה נפח וכנראה התחזקתי יפה אבל לא הצלחתי להביא את זה לידי ביטוי בסינגלים..
באותה מידה הוא יכל להיפצע , או גם לאבד מוטיבציה לגמרי (זה גם מעין "פציעה" בעיניי), ואז זה "טוטאלי שיט".jezz אתה קטנוני. אתה יודע למה התכוונתי,התקדמות בכללי במשקלי עבודה.
אולי,אישית לא ניסיתי את התוכנית אז קצת קשה לי להעביר חוות דעת עליה.
אתה בעצם מחזק את מה שאמרתי,גם אם התוכנית לא מביא לך בסופה למשקלי עבודה יותר גבוהים (עקב הנפח הגבוה) לאחר זמן מה היא כן.
זה לא באמת שהתוכנית הקודמת הייתה שיט טוטאלי ועכשיו כשהוא עבר לתוכנית הנוכחית כל המשקלים עלו בקסם.
כאילו שבתוכניות עם עצימות גבוהה הוא לא יכול.. נו באמת,זה לא פאקטור פה.באותה מידה הוא יכל להיפצע , או גם לאבד מוטיבציה לגמרי (זה גם מעין "פציעה" בעיניי), ואז זה "טוטאלי שיט".
מה שחשוב שהבחור מרוצה מהתוצאות לא? דיי להתעסק בקטנות.גם קנדיטו עצמו לא מצליח להביא את עצמו לתחרות לפי מה שראיתי (השיאי מכון שלו גבוהים משמעותית מהשיאי תחרות, יכול להיות אני טועה אני לא עוקב אחריו בכלל.)
#נודריומיים בחוץ!!!
תשמע את השירקנדיטו האפס.
תומר ביקש למחוק, תומר=ה׳.קנדיטו האפס.
אין לך משהו יותר טוב לעשות חוץ מלכתוב תגובות ״מצחיקות״ בפורום?
אולי לעשות עוד כמה סבבי סמולוב ולא להתקדם?
קשים עד מאוד אפילו, אבל לא נורא יומיים בחוץ!מישהו בימים הקשים שלו היום?