- פותח/ת השרשור
- #1,021
התחזקתי בסקוואט, לגבי הבנץ' ובדדליפט אני אדע בהמשך השבוע.ממליץ על התוכנית של קנדיטו? ואיזה תוכנית? ה6WEEKS או הליניארית?
כל אחת מהתוכניות מתאימה לרמה שונה, הלינארית היא למתחילים יותר. לא עשיתי אותה אז אני לא יכול להמליץ.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התחזקתי בסקוואט, לגבי הבנץ' ובדדליפט אני אדע בהמשך השבוע.ממליץ על התוכנית של קנדיטו? ואיזה תוכנית? ה6WEEKS או הליניארית?
אחרי איזה תוכנית אתה עשית את ה6WEEKS?התחזקתי בסקוואט, לגבי הבנץ' ובדדליפט אני אדע בהמשך השבוע.
כל אחת מהתוכניות מתאימה לרמה שונה, הלינארית היא למתחילים יותר. לא עשיתי אותה אז אני לא יכול להמליץ.
עדיף לינארית או טקסס אחרי SS. אני עשיתי את התוכנית אחרי תקופה של 5x5.אחרי איזה תוכנית אתה עשית את ה6WEEKS?
נראה לך שהיא מספיק טובה אחרי SS או שעדיף לינארית?
אחריי SS אתה ממש לא נחשב מתקדם.אחרי איזה תוכנית אתה עשית את ה6WEEKS?
נראה לך שהיא מספיק טובה אחרי SS או שעדיף לינארית?
great minds think alike.עדיף לינארית או טקסס אחרי SS. אני עשיתי את התוכנית אחרי תקופה של 5x5.
שאלת אותי אם אני אוהב לסבול? לא חושב..אחריי SS אתה ממש לא נחשב מתקדם.
יש לא עוד דרך ארוכה.
אם אתה אוהב נפח אתה יכול ללכת על טקסס.
אם אתה רוצה אתה יכול לעשות לינארית.
נפח זה נחמד מידי פעם אל תהיה כזה..שאלת אותי אם אני אוהב לסבול? לא חושב..
ill give it a shotנפח זה נחמד מידי פעם אל תהיה כזה..
אני בשבוע האחרון. שבוע הבא אני יכול לבדוק סינגלים אם אני רוצה אבל נראה לי שאני פשוט אתחיל עוד סבב, אפרים.סיימת את התוכנית טומר?
גדלת בתוכנית לדעתך?אני בשבוע האחרון. שבוע הבא אני יכול לבדוק סינגלים אם אני רוצה אבל נראה לי שאני פשוט אתחיל עוד סבב, אפרים.
כן, בעיקר בפלג גוף עליון. הבנץ' שלי גם התחזק, אני אדע כמה בדיוק ביום שלישי.גדלת בתוכנית לדעתך?
כי הסתכלתי בזה וראיתי שיש שם גם סבב של היפרטרופיה וכו'
אז אל תגיד שהתחזקת בלאט אם לא בדקתאני בשבוע האחרון. שבוע הבא אני יכול לבדוק סינגלים אם אני רוצה אבל נראה לי שאני פשוט אתחיל עוד סבב, אפרים.
בהצלחה 😉כן, בעיקר בפלג גוף עליון. הבנץ' שלי גם התחזק, אני אדע כמה בדיוק ביום שלישי.
עשיתי סקוואט 175 לשלשה, לא היה לי את זה לפני. אין לי כוח להקדיש שבוע שלם לסינגלים, אני מעדיף לדחוף כמה שיותר סבבים שאני יכול.אז אל תגיד שהתחזקת בלאט אם לא בדקת
תבדוק ותראה אם חוסר ההגיון הזה קידם אותך
יפה מאוד 👏