הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חיטוב ושינוי אופן האימונים

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
סתם תהייה עקב סירטון שמארק בל העלה (האמת שהוא דיבר יותר על טכניקה גם ועל מסה וכו׳ אבל הכותרת הייתה זהה 😛 )

השאלה לדיון היא כזאת:

איך לדעתכם האישית הגירעון הקלורי בעצם אמור להשפיע על אופן האימון?

האם פשוט לצפות להתקדמות יותר איטית? או שצריך לשנות דברים כמו להוסיף/להוריד נפח/עצימות/תרגילי עזר וכו׳
או אפילו לשנות טכניקה בתרגילים מסוימים?
לשנות מספר אימונים בשבוע?
וכו׳

להוריד נפח ולהעלות עצימות. אני באופן אישי גם נמנע מלעשות ריסטים, אלא "דוגר" על משקלים עד שאני מגיע למה שאני שואף איתם.

במשקל שלך, אם תהיה בגרעון קלורי לא גדול מידיי לא בטוח שזה יפריע לך בכלל באימונים עד שתגיע למשקל מסויים (אני מאמין שעד 13-14-15 א.ש)

• פותח/ת השרשור
במשקל שלך, אם תהיה בגרעון קלורי לא גדול מידיי לא בטוח שזה יפריע לך בכלל באימונים עד שתגיע למשקל מסויים (אני מאמין שעד 13-14-15 א.ש)
לא דיברתי עליי אבל אלא בכללי

אני במסה עדיין עד שמחליפים קידומת 😆

חשבתי שדיברת על עצמך ומכאן התגובה שלי, אי אפשר לדבר על חיטוב באופן תיאורטי. יש כל כך הרבה פרמטרים לקחת בחשבון ככה שנראה לי שלתת תשובה היפוטתית במקרה הזה היא לא כל כך רצינית.

זה תלוי איך אתה מגיב לאימונים, ואיך אתה מתאושש.
יש אנשים שיסחבו נפח בחיטוב יותר מאחרים, יש אנשים שיוכלו להתמודד רק עם עצימות.
כמובן שזה גם תלוי איפה אתה ביחס לרמת ההתקדמות שלך, וגם בגודל הגרעון.

ככלל, רוב האנשים נחלשים בחיטוב ולכן אם אין סיבה לחשוב שלא נחלשים,
לא צריך להכנס לתכניות תובעניות מידי, אלא למתכונת שיהיה אפשר לשמור בה על המשקלים.

לדעתי הכל תלוי באיך כרגע אתה מתאושש מהאימונים ומה המשקלים שלך.
מצחיק אבל את התכנית כוח הראשונה שלי עשיתי בחיטוב.
ירדתי מ82 ל71
בנצ' עלה מ100 ל5 ל113 ל4
דדליפט מ140 ל6 ל165\170 ל5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית