עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Ginkgo Bilobaפשוט אני שוכח להביא את התיק אם הוא בתא מטען זה יהיה יותר פשוט בישבילי
אני מתכוון להשאיר רק רצועות לפרק כף הידלנעליים ולחגורה עלולה להיות בעיית התייבשות שתוביל להתקשות.
זה תהליך ארוך, אך עם מספיק זמן, זה יקרה. אני גם משאיר את כל הציוד הזה באוטו, אך למזלי, רוב שעות היום, המכונית בחניון תת-קרקעי.
עם החגורה שלי תתקשה זה יכול להיות טוב יותר, לא כך?לנעליים ולחגורה עלולה להיות בעיית התייבשות שתוביל להתקשות.
זה תהליך ארוך, אך עם מספיק זמן, זה יקרה. אני גם משאיר את כל הציוד הזה באוטו, אך למזלי, רוב שעות היום, המכונית בחניון תת-קרקעי.
עם החגורה שלי תתקשה זה יכול להיות טוב יותר, לא כך?
אלו היו הימים הכי טובים של הפורום הזה.צודק, אני אתקן: הימים בהם מטומטמים כמוך שלטו פה.
הימים בהם אם לא היית סוגד לריפטו ויוצא נגד דעת המנהלים היית מקבל מכאן כרטיס חד כיווני+שינוי ניק לניק משפיל? לא נראה לי...אלו היו הימים הכי טובים של הפורום הזה.
צודק, אני אתקן: הימים בהם מטומטמים כמוך שלטו פה.
הימים בהם אם לא היית סוגד לריפטו ויוצא נגד דעת המנהלים היית מקבל מכאן כרטיס חד כיווני+שינוי ניק לניק משפיל? לא נראה לי...
אז אתה אומר שלא הייתה פה סגידה לריפטו?המנהיג הרוחני שלך כבר נפל בניסיון להוכיח את השטות הזו. לא חבל להוציא את עצמך טיפש פעם נוספת?