הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השארת ציוד במכונית

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש בעייה להשאיר מגנזיום שרוולי ברכיים ורצועות לשורש כף היד בתא מטען ויש שמש על הרכב ...
תודה ! מישהו ?

לא צריכה להיות בעיה(חוץ מסרחון), אין שם חומר שיכול להתייבש, מה גם שאין לך קרינה ישירה אלא רק טמפ' גבוהה(בקיצור אין בעיה)

• פותח/ת השרשור
פשוט אני שוכח להביא את התיק אם הוא בתא מטען זה יהיה יותר פשוט בישבילי

לנעליים ולחגורה עלולה להיות בעיית התייבשות שתוביל להתקשות.

זה תהליך ארוך, אך עם מספיק זמן, זה יקרה. אני גם משאיר את כל הציוד הזה באוטו, אך למזלי, רוב שעות היום, המכונית בחניון תת-קרקעי.

• פותח/ת השרשור

זה תהליך ארוך, אך עם מספיק זמן, זה יקרה. אני גם משאיר את כל הציוד הזה באוטו, אך למזלי, רוב שעות היום, המכונית בחניון תת-קרקעי.
אני מתכוון להשאיר רק רצועות לפרק כף היד
שרוולי ברכיים ו מגנזיום לידיים ומגבת
יכול להיות בעייה ?

עם החגורה שלי תתקשה זה יכול להיות טוב יותר, לא כך?

עם החגורה שלי תתקשה זה יכול להיות טוב יותר, לא כך?

לא ממש.
בהתחלה זה יהיה פשוט לא נוח ולא נעים. בשלב הבא - לאחר המון זמן - העור מתחיל גם להתפורר. המון זמן = הרבה מעבר לזמן שבו תשתמש בה. פשוט מכיוון שרק חום ולחות בעסק. אם גם הקרינה הייתה משתתפת.... זה היה לוקח כמה חודשים או כשנה.

הימים בהם אם לא היית סוגד לריפטו ויוצא נגד דעת המנהלים היית מקבל מכאן כרטיס חד כיווני+שינוי ניק לניק משפיל? לא נראה לי...

המנהיג הרוחני שלך כבר נפל בניסיון להוכיח את השטות הזו. לא חבל להוציא את עצמך טיפש פעם נוספת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית